Δύσκολος μήνας ο Νοεμβριος

Δύσκολος μήνας ο Νοεμβριος

Ένας νέος μήνας ξεκίνησε και οι όψεις των πλανητών φέρνουν αναστάτωση, καλές ειδήσεις, αλλά και εμπόδια στους εκπροσώπους των ζωδίων. Κάποιες από τις παρακάτω ημερομηνίες μπορεί να έχουν ευνοϊκές επιρροές για ορισμένα ζώδια, πολλές όμως από αυτές θα φέρουν δυσκολίες και πονοκέφαλο. Γι αυτούς που πιστεύουν τα ζώδια σαν το Ευαγγέλιο καλό είναι να σημειώστε τις παρακάτω ημερομηνίες για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για να δείτε πώς αυτές επηρεάζουν ξεχωριστά κάθε ζώδιο. Για τους γνωστές της αστρολογίας ο Νοέμβριος αναμένεται δύσκολος μήνας για πολλά από τα ζώδια συμπεριλαμβανομενων και των Σκορπιών που είναι και ο γενέθλιος μήνας τους.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 5 Νοέμβρη
Ο Πλούτωνας έρχεται να συνθλίψει οτιδήποτε είναι περιττό στις ζωές μας. Παρασκήνιο και υπόγειες διεργασίες είναι πιθανό να κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιεστική και απρόβλεπτη. Οπλιστείτε με υπομονή γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να οδηγηθείτε σε αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Παράλληλα, οι σχέσεις δοκιμάζονται στα όρια της διάλυσης, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκερως, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Ο ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 8 Νοεμβρίου
Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να ξεμπερδέψετε με υποχρεώσεις, καθώς ο Ποσειδώνας βοηθά να ενισχυθεί η διαίσθηση, αλλά και η φαντασία. Ιδανική μέρα για όσους ασχολούνται με πιο δημιουργικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματα, καθώς η «μούσα» αναμένεται να προσφέρει έμπνευση απλόχερα.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς αλλά και όσους έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Ο ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 11 Νοεμβρίου
Αυτή η μέρα θα αναλωθεί σε επικοινωνία, μετακινήσεις και πάσης φύσεως συζητήσεις. Ιδανική περίοδος για να προβάλει κανείς τα πλεονεκτήματά του στη δουλειά ή ακόμη και στο συγγενικό του περιβάλλον. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή. Κάντε τις συζητήσεις σας, βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αλλά μην πάρετε ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζει: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς αλλά και όσους έχουν ωροσκόπιο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 14 Νοεμβρίου
Ο πλανήτης του έρωτα φέρνει απογοητεύσεις τα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά. Αναμένεται ένα αβέβαιο κλίμα και οι εξελίξεις στις σχέσεις με συνεργάτες και οικεία πρόσωπα είναι αβέβαιες. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην διαχείριση των οικονομικών, γιατί τα έξοδα θα σας βάλουν σε μπελάδες.