Ορκωμοσία: Τι μας είπαν τ’ άστρα για την πορεία της νέας κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό

Ορκωμοσία: Τι μας είπαν τ' άστρα για την πορεία της νέας κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό

…Και είδαμε τους πρωταγωνιστές -εφεξής- στην πολιτική της χώρας στην ορκωμοσία της κυβέρνησης. Και οι μέρες ήταν περίεργες. Κι εξακολουθούν, με ακραία καιρικά φαινόμενα και τον «Αντίνοο», που ευτυχώς ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στην Αττική (φτου, φτου, φτου).

Τι μας είπαν τ’ άστρα, όμως, για τη νέα κυβέρνηση; Καταρχάς, πέσαμε πάνω σε τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης με Κρόνο και Πλούτωνα, θα μπορούσε να πει κανείς (για να δει το ποτήρι μισογεμάτο), ότι είναι σοβαρό, έχει μεθοδικότητα και επιμονή και ακόμη περισσότερη αντοχή στα δύσκολα.

Σαφώς αυτά μπορεί να ισχύουν (ως ένα βαθμό) σε κάποιον χάρτη που έχει μια κάποια υποστήριξη από κάποια άλλα επιβοηθητικά στοιχεία.

Εδώ όχι μόνον δεν έχει, αλλά έρχεται και το τετράγωνο Ερμή-Άρη (σε σύνοδο ισομοιρίας στον Λέοντα) με τον Ουρανό στον Ταύρο και το τερματίζει! Οπότε οι συγκρούσεις εντός και εκτός της κυβέρνησης είναι αναπόφευκτες και μετωπικές, αναφέρει ο υπεύθυνος σπουδών αστρολογικής σχολής «Κοσμόγραμμα» Θανάσης Ματσώτας.

 

Συνεχίζει δε: «Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τη νέα κυβέρνηση και κατά τη γνώμη μου τα πρώτα δείγματα αυτών των δυσκολιών,  θα φανούν πριν βγει ο Ιούλιος και θα συνεχιστούν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη σε πρώτη φάση.

Δεύτερη φάση στα μέσα του Δεκέμβρη και Ιανουαρίου και κατόπιν στα μέσα Μαρτίου και Απριλίου.

Αυτά για αρχή… και βλέπουμε…

Το ωροσκόπιο του Κυριάκου Μητσοτάκη

…»Δεν είναι τόσο δύσκολο και έχει κάποιες αβάντες, αλλά βάλλεται στα ίδια χρονικά διαστήματα με το ωροσκόπιο της κυβέρνησης και αυτό λέει πολλά.

Αυτά είναι τα βασικά. Γιατί υπάρχουν και άλλοι ιδιαίτερα ενδιαφέροντες και περίπλοκοι συνδυασμοί , αλλά είναι για πολύ εξειδικευμένο κοινό, οπότε δεν θα τους αναλύσω εδώ.

Αν τους λιγουρεύεστε (που θα έλεγε και ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων), μπορείτε να τους ακούσετε στο ερευνητικό τμήμα της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα.

Επίσης αυτό που λέγεται πως έγιναν οι εκλογές με τον ανάδρομο Ερμή  και γι αυτό θα ξαναγίνουν, έχει καταντήσει γραφικό.

Δεν είναι τόσο απλή η αστρολογία. Να θυμίσω ότι το 1981 ο Αντρέας Παπανδρέου, με ανάδρομο Ερμή έγινε κυβέρνηση.

Ναι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για εκλογές πριν τη λήξη της τετραετίας, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς αστρολογικούς παράγοντες, που θα αναλυθούν στην πορεία.»

Ίδωμεν.