Tι μας επιφυλάσσουν τ’ άστρα ως την Πανσέληνο και την μερική έκλειψη στις 16/7: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Tι μας επιφυλάσσουν τ' άστρα ως την Πανσέληνο και την μερική έκλειψη στις 16/7: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Παρορμητικοί Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί κι Αιγόκεροι, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν καινούριο κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν στο κατώφλι της επιτυχίας μια και καλή. Αλλαγές στις σχέσεις, στο σπίτι, τη δουλειά ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που ενδέχεται να συμβούν.

Δεν πρέπει, όμως, να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας και τον φόβο του αγνώστου να σας σταματήσει. Ξεχάστε το παρελθόν, τις πικρίες και τα όποια παράπονα και αφοσιωθείτε 100% στο τώρα και στο πώς θα το βελτιώσετε. Σκορπιοί, Ιχθείς, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική περίοδο για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας και δώστε τόπο στην οργή σε κάποιες περιπτώσεις, κοιτάζοντας μπροστά. Μόνο! Στα πολιτικά, με ανάδρομο Ερμή, ένας ψιλοπανικός προβλέπεται. Ίσως και δημιουργικός όμως. 

SOS Κριέ, προσοχή μη σκοντάψεις ενώ βιάζεσαι να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, Καρκίνε κι Αιγόκερε μην τσακωθείς με το σύμπαν και Δίδυμε γίνε πιο σαφής παντούΙχθύ,μην τεμπελιάζεις! 


Lucky in love

Tα είπαμε και στο lead. Σκορπιοί, Ιχθείς, Τοξότες και Δίδυμοι όλοι οι δρόμοι δείχνουν έρωτα αρκεί να είστε θετικά διακείμενοι απέναντι στον «φτερωτό θεό».

KΡΙΟΣ 

Δύσκολος μήνας για σένα ο Ιουλιος, Κριέ, -εξηγώ παρακάτω- όπως για όλα τα αρχηγικά ζώδια και καλό είναι να γίνεις πιο διαλλακτικός. Eίναι πιθανό να γίνει χαμός στο σπίτι ή την οικογένειά σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να κάνεις πολλές δουλειές στον χώρο σου, με μόνο κίνδυνο να χτυπήσεις, εξαιτίας της βιασύνης σου.Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αλλά και να γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα. Το τι ακριβώς θα συζητήσεις μαζί τους είναι βέβαια ζητούμενο και σοφό είναι να μην αναλωθείς μόνον στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.
Στα ερωτικά τώρα, αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, δίνοντας μάλιστα προοπτικές «αποκατάστασης», δεν έχεις παρά να παρασύρεις το ταίρι σου στη… φωλιά σου και η επιθυμία σου θα εκπληρωθεί στο ακέραιο. Στον αντίποδα, βέβαια, αν δεν έχεις τέτοιες προθέσεις, μπορεί να νιώσεις αμηχανία από την εξέλιξη μιας ιδιωτικής συνάντησης. Αν πάλι συγκατοικείς με το ταίρι σου, πρόσεξε μήπως γίνει πανικός από μια μάλλον ασήμαντη αφορμή. Είναι οι μέρες μυστριες και ο Ερμής ανάδρομος, το γνωρίζεις.  


ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη ευνοεί τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις. Όμως, θα σου είναι δύσκολο να αποταμιεύσεις το συγκεκριμένο διάστημα, αφού μοιάζεις με παιδί σε λούνα παρκ που θέλει να τα δοκιμάσει όλα! Προσπάθησε ωστόσο να κινηθείς και επενδυτικά αφού φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη μια πολύ καλή απόδοση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού σε περιμένουν σημαντικές βοήθειες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. 

Επίσης, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή, δίνοντας στον άνθρωπό σου να καταλάβει ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και δεν είναι άσχημη ιδέα να το πιστοποιήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο. Αν, δε, η σχέση σας δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, είναι πιθανό να γίνει το επόμενο βήμα, κάτι που σίγουρα θα συνδυαστεί και με δώρα ή παροχές από συγγενείς γνωστούς/ές και φίλους/ες! Ο Δίας, από την άλλη πλευρά, σε βοηθά οικονομικά και ερωτικά να ανακάμψεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο ή και τα δυο μαζί, οπότε δεν έχεις φόβο. Προχώρα και τ’ άστρα σου ανοίγουν τον δρόμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα -και όχι μόνο- θα το νιώσεις και αυτή την εβδομάδα. Είναι, δε, απόλυτα λογικό, αφού εκεί σε “χτύπησαν” στις 2 του μήνα η Νέα Σελήνη και η έκλειψη στον Καρκίνο. Kαι η διάρκειά τους, ως γνωστόν, το πιάνει το δεκαήμερο. Άσε που θ’ αρχίσεις να νιώθεις ενοχές και θα τα βάζεις με τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να μένεις, όπως σε βλέπω, μόνος/η σε διπλό κρεβάτι. Ευκαιρίες, πάντως, έχεις να την αλλάξεις την κατάσταση με την Αφροδίτη στον 2o οίκο σου. Aρκεί φυσικά να το θέλεις και να μην είσαι μια από εδώ και μια από εκεί, αλλά να βάλεις στόχο να κατασταλάξεις σε ένα άτομο. Και όσο πάει, στην τελική. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να ξανασκεφτείς επανασύνδεση, αν έχεις ακόμα αισθήματα για κάποιο πρόσωπο, αν ταιριάζατε στο σεξ ή νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή.

Από ‘κει και πέρα, αν βρίσκεσαι σε ομαλή σχέση, πρόκειται για μια ωραία περίοδο προκειμένου να κάνετε διακοπές κι εδώ χρειάζεται να μην αφήσεις τον ανάδρομο –ήδη απ’ τις 8/7– Ερμή να σε επηρεάζει, παρά μόνο για να γίνεις πιο επίμονος/η εκεί όπου νομίζεις πως χρειάζεται. Κι ας υπάρχουν, σε πρώτο χρόνο, εμπόδια. Κατά τα άλλα, εκμεταλλεύσουν τον Δία, που, επίσης, παρότι ανάδρομος, βρίσκεται απέναντί σου. Σου δίνει ευκαιρίες σε επίπεδο συνεργασιών και νέων γνωριμιών – σε βάθος χρόνου θα αποδειχθούν χρήσιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Άρης στον 2ο οίκο σου, πια, σημαίνει πως οικονομικά και ερωτικά είσαι «στο κόκκινο» (με ό,τι αυτό συνεπάγεται). Τα έσοδα θα ισοφαρίζουν τα έξοδά σου και οι επιθυμίες σου θα είναι έντονες. Μέσα σε όλα αυτά, να και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον, να γοητεύσεις και να καρπωθείς διάφορα δωράκια – σε κάθε τομέα. Πάντως, αν το έχεις στον νου σου, να ξέρεις ότι μια αλλαγή στην εμφάνισή σου μπορεί να σου στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα πιάσει τόπο γι’ αυτό μην το πολυσκέφτεσαι. Εσύ, βέβαια, του 2ου δεκαήμερου, δεν θα είσαι τόσο χαλαρός/ή όσο οι υπόλοιποι: είχες την Έκλειψη πάνω στο κεφάλι σου και δικαίως έχεις ακόμα ανησυχία για το τι θα γίνει, ιδίως στα προσωπικά σου. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται κι από τις δικές σου αποφάσεις, όχι μόνο από τις βουλές του σύμπαντος. 

Τώρα έχεις ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που δεν συνηθίζεις, αλλά πρέπει – για το δικό σου καλό. Μπορεί μάλιστα η κυκλοθυμία σου να λειτουργήσει υπέρ σου. Αλλιώς θα πάρουν όλα τον δρόμο τους και δε θα σου αρέσει. Πάρε, λοιπόν, άμεσα πρωτουβουλίες προς όφελός σου, κυρίως αν βρίσκεσαι σε σχέση και θέλεις να την πας ένα επίπεδο παραπάνω! Ό,τι κάνεις, ωστόσο, πρέπει να γίνει βάσει λογικής. Η «περιοχή» των σχέσεών σου είναι ναρκοθετημένη και θέλει προσοχή, για να μη χειροτερέψεις τα πράγματα με λανθασμένες κινήσεις/ατάκες.

ΛΕΩΝ 

Με έναν “φλογερό”, αλλά και φουλ στους παροξυσμούς και τις εντάσεις Καρκίνο δίπλα σου και μ’ έναν ανάδρομο Ερμή που σε επηρεάζει άμεσα, καθώς και με τον Άρη πάνω σου, πόσο εύκολα είναι -για σένα- τα πράγματα εσύ θα μου πεις! Το καλό, πως η έκλειψη που παρήλθε όπως και η Νέα Σελήνη-αν και όχι απαραιτήτως τόσο αρνητική, μάλλον δυναμική θα τη χαρακτήριζα- δεν σε “τάραξε” πολύ. Είσαι αποφασισμένος/η να μη βάλεις νερό στο κρασί σου σε κανένα τομέα, όμως, επειδή, όπως και για τα κυριαρχικά (για όλα τα αρχηγικά ζώδια), έτσι και για σένα, που ναι μεν ανήκεις στα σταθερά, αλλά είσαι και ο “βασιλιάς των ζωδίων”, ο Ιούλιος δεν θα είναι εύκολος, ετοιμάσου να κάνεις διάλογο -τρελό.

Αυτό για να πετύχεις ό,τι επιδιώκεις σε επαγγελματικά και κοινωνικά. Με άλλα λόγια, βάλε νερό στο κρασί σου και μάθε πως δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Στα ερωτικά σου τώρα, γενικά, αυτή την περίοδο θα παίξει παρασκήνιο, κοινώς κρυφό ειδύλλιο πιθανόν να επιτευχθεί, αλλά έχε υπόψη σου ότι δε θα έχει μεγάλη διάρκεια. Βέβαια, είσαι όλο ενέργεια, κάτι υπέροχο αν βρίσκεσαι σε σχέση. Τέλος, η Αφροδίτη στο 12ο οίκο σου θα είναι καθησυχαστική και τουλάχιστον στο ψυχολογικό-συναισθηματικό κομμάτι θα σε φροντίσει αρκετά και θα βελτιώσει όσο γίνεται και το περιβάλλον της δουλειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Απ’ τους αρκετά ευνοημένους της περιόδου, Παρθένε, είναι πιθανό στα επαγγελματικά σχέδια που έχεις κατά νου να σε στηρίξουν ισχυρά πρόσωπα που δεν τα υπολόγιζες. Σε αυτό συμβάλλει στο μάξιμουμ ο Καρκίνος, πλην όμως, με ανάδρομο Ερμή από τις 8 Ιουλίου ήδη, καλό είναι, όμως, να μην μείνεις στις υποσχέσεις που ακούς, αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους. Αρκεί να μην είσαι πολύ πιεστικός/ή όπως κάποιες φορές συνηθίζεις. Επίσης, είναι θεμιτό να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου όσο ακόμη είναι “ζεστό”, αφού οι ευκαιρίες έρχονται και παρέρχονται! Το ξέρεις, δε, πολύ καλά, αφού το έχεις γευτεί στο “πετσί” σου πολλάκις. Παράλληλα, σου ανοίγει ο δρόμος για νέες γνωριμίες και μάλιστα με άτομα που ξέρουν «κομβικά» μυστικά της εργασίας σου, ενώ μπορεί να ωφεληθείς από φίλους ή έναν συλλογικό φορέα. 

Μέσα σε όλα, βέβαια, έχουμε και αισθήματα και… παραισθήματα. Σόλο ή μη, καλοθελητές υπάρχουν και γνωστοί σου θα επιμένουν να γνωρίσεις ένα άτομο σοβαρό, για να σε «αποκαταστήσει». Ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία για να ασχοληθείς και με τα άλλα ενδιαφέροντά σου. Αν θέλεις να μπεις σε τέτοια διαδικασία, καμία αντίρρηση. Μην αφήσεις, όμως, την εργασία σου να σε επηρεάσει τόσο ώστε να μιλάς συνεχώς στην «άλλη πλευρά» για αυτό. Τέλος, αν είσαι γονιός, δώσε σημασία στις ανάγκες του παιδιού/ών σου.

ΖΥΓΟΣ 

Αχ, αυτή η έκλειψη που αφήνει τα κατάλοιπά της -και σε σένα. Στο ξεκαθαρίζω Ζυγάκι μου, γιατί μάλλον σε μπέρδεψα. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σου θυμίζουν τα περασμένα, που λέει και το άσμα. Βέβαια, αν είσαι σε υγιή σχέση, όλα καλά, αφού θα «πνιγείς» στον ρομαντισμό και το συναίσθημα. Είναι πιθανό, δε, να αποφασίσεις να τονώσεις το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που έχει μειωθεί, λόγω των πολλών σας υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η, όμως, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να σου περάσει από το μυαλό να ξαναδώσεις μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε χωρίσει. Ίσως όχι πολιτισμένα μάλιστα.

Όσο κιόλας δε βρίσκεις κάτι αντάξιο ή και καλύτερό του ή μόλις πας να πεις «ωραία, είμαστε καλά και ήρεμα», «χαλάει», τόσο θα σε τριβελίζει η σκέψη και ίσως κάνεις «ανίχνευση» για να δεις αν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης. Να σου επισημάνω ότι τέτοια πισωγυρίσματα είναι περιττά και μικρής διάρκειας και επώδυνα και… και… νομίζω πως είναι περιττό. Καλύτερα, «μοναχός σου χόρευε» και αποφάσισε να μπεις στη διαδικασία να έχεις ευχάριστες «περιπετειούλες» χωρίς απαιτήσεις. Τέλος, φρόντισε να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που έχει να κάνει με την εργασία σου, ενώ συμβάλλει ως προς την αναγνώριση του έργου σου – αυτό μπορεί να αποτυπωθεί και σε μια διάκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η προηγούμενη -λόγω έκλειψης- αλλά και αυτή η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις και συγκεκριμένες αποφάσεις, Αν δεν αφήσεις το συναίσθημα, που θα σου προκύψεις σε «γενναίες δόσεις», να θολώσει την κρίση σου γιατί σίγουρα αντικειμενικός/ή και με καθαρό πνεύμα θα είναι δύσκολο να μείνεις, όλα θα είναι καλύτερα. Επειδή η ζωή σου γενικά και οι σχέσεις σου ειδικά βρίσκονται σε περίεργη φάση τώρα, δεν αποκλείεται να επιστρέψεις για να ξαναφύγεις -τροχάδην μάλιστα- από ένα πρόσωπο αν δεν έχουν αλλάξει όντως τα πράγματα. Οπότε, αν σου μπαίνουν τέτοιες σκέψεις, ξανασκέψου τι πας να κάνεις.

Από την άλλη, έχεις κι ανοιχτά «μέτωπα» στη δουλειά σου και μάλλον είναι προτιμότερο, με την έννοια πως είναι και πιο εποικοδομητικό για να περάσεις εσύ καλύτερα και λιγότερο «επίπονα» να ασχοληθείς με αυτά παρά με τα ερωτικά σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον “φίλο” σου, τον Καρκίνο, κυρίως εσύ του α’ δεκαήμερου μια χαρά θα είσαι, συμπαθέστατος/η, γοητευτικός/ή και με διάθεση να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι επίσης πιθανό και απαραίτητο μιας και ο Άρης στον Λέοντα πυροδοτεί το κλίμα στη δουλειά σου. Άρα, καλό είναι να έχεις ένα τρόπο διαφυγής. Όχι ότι θα γλιτώσεις εντελώς από τα προβλήματα. Όμως, πρέπει να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συγκυρίες είναι κατάλληλες για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να δικτυωθείς όπου θεωρείς πως πρέπει, αφού έχεις την αμέριστη συμπαράσταση των άλλων. Κι αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερα κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να αναζητήσεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου. Ίσως μάλιστα πρόκειται για κάτι που απευθύνεται στο εξωτερικό ή έχει σχέση με τις σπουδές σου. Επιπλέον, το εισόδημά σου μπορεί να ενισχυθεί και από μια «απελευθερωτική» νομική απόφαση. Και στα ερωτικά, πλέον έχεις την τύχη με το μέρος σου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και τα λάθη ή οι «αποτυχίες» σου, σε καλό θα σου βγουν! 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, μπορεί να προκύψει και μια νέα όσο και ξεχωριστή γνωριμία μ’ ένα πρόσωπο που ταιριάζετε πνευματικά και σεξουαλικά. Ωστόσο, σε πρώτο χρόνο, μην βιαστείς να δώσεις όρκους αιώνιας πίστης, αφού ούτε σου ταιριάζουν, ούτε θα ευοδωθούν. Για την ώρα προέχει η καλοπέρασή σου και σε αυτό πρέπει να εστιάσεις, εφόσον βιώνεις μια νέα κατάσταση. Τέλος, πρόσεχε ένα τσακ παραπάνω εσύ του 2ου δεκαήμερου: η έκλειψη στον 8ο οίκο των οικονομικών και της σεξουαλικότητάς σου, σου υποδεικνύει να κάνεις καλύτερο κουμάντο και να μην «αρπάζεσαι» από πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πρόκειται για ένα φεγγάρι κατά το οποίο σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου (έρχονται, άλλωστε και διακοπές). Αν, λοιπόν, είσαι σε σχέση, θα δεις ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι κι αν δεν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις και συμπεριφορές, είναι καλύτερο και για τους δυο σας να το διαλύσετε. Από την άλλη, ίσως νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να την πας ένα βήμα παραπέρα και αν σου προταθεί συμβίωση ή γάμος, να πεις το «ναι». Όλα είναι πιθανά και για σένα που είσαι σόλο, αφού ο φιλικός σου Ήλιος στον Καρκίνο «παρέα» με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε πριμοδοτούν. Μπορεί ο Ιούλιος για κανένα απ’ τα κυριαρχικά -εσύ είσαι της Γης, μην το ξεχνάς- να μην είναι τρελά «βατός», αλλά γοητεύετε όλα (τα κυριαρχικά) τρελή.

Και εσύ, μ’ αυτά και μ’ αυτά, έχεις πέραση και αρκετά δελεαστικές προτάσεις. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία -ομολογουμένως- είναι πολύ πιθανό να βρεθεί άμεσα αυτός/ή που περιμένεις και επιτέλους να ζευγαρώσεις, όχι προσωρινά, αλλά κανονικότατα. Όντας/ούσα σε δεσμό! Το σεξ πάντως θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και όχι μόνο θα το ευχαριστιέσαι, αλλά έτσι θα εκτονώνονται και οι εντάσεις απ’ τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σου. Κατά τα άλλα, ευνοούνται οι συνεργασίες σου. Ίσως, δε, επωφεληθείς από μια ευκαιρία. Πρέπει, όμως, να βρίσκεις στιγμές να ξεκουράζεσαι κιόλας: η υπερκόπωση καραδοκεί ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανικό διάστημα για να διασκεδάσεις, όπως και για να κάνεις νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών. Στα αισθηματικά σου τώρα, αν είσαι μόνος/η, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική, αλλάζοντας τα πάντα. Ίσως μάλιστα σου προκύψει μια… επίσημη πρόταση.

Αν όμως είσαι σε σχέση, φαίνεται να ανοίγονται μπροστά σου «παράλληλοι δρόμοι», που ναι μεν αρχικά θα τους «περπατήσεις» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά στη συνέχεια θα μπεις σε μπελάδες. Περισσότερο, δε, ακόμα, αν γευτείς εσύ την απιστία! Ακόμα, τα άστρα σου «χτυπάνε καμπανάκια» για μία ακόμα εβδομάδα, την τελευταία μάλλον αν έχεις βάλει μυαλό και έχεις προβεί σε εξετάσεις, για την υγεία σου. Πρόσεχέ την και μην κάνεις καταχρήσεις. Για το φινάλε, έχω να σου πω ότι αν έχεις θέμα με οποιοδήποτε πρόσωπο του κύκλου σου, επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο, κάνε διάλογο και μην αφήσεις την πρωτοβουλία στην “άλλη πλευρά”.

ΙΧΘΥΕΣ 

Ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να επισφραγίσει την διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα που ενδεχομένως σε αγχώνει αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, για να υπεισέλθω στα ερωτικά σου, μπορεί(ς) να κάνεις μια θεαματική αλλαγή κι ενώ αισθάνεσαι αναγκασμένος/η να κλείσεις μια πόρτα, αφού έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να ανοίξει διάπλατα κάποια άλλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου. Απλώς, θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις παρακάτω αν βρεθεί το άτομο που θα συγκεντρώνει κάποια από αυτά που ψάχνεις.

Αν είσαι σε νορμάλ σχέση, η αγάπη για το ταίρι σου θα μεγαλώσει, θα είστε μες στα μέλια και πιθανόν να σκεφτείτε σοβαρά ν’ αποκτήσετε παιδάκι, αν ακόμα δεν έχετε. Βέβαια, αν βρίσκεσαι σε δίλημμα στα αισθηματικά, έχεις και τα δίκια σου, κυρίως αν είσαι του 3ου δεκαήμερου. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και δεν φταίει το ότι δεν ελκύεις κόσμο. Μάλλον όμως τα ζητούμενά σου είναι διαφορετικά από των ατόμων που τραβάς την προσοχή και σύντομα η ιστορία φτάνει στο τέλος. Υπομονή θα χρειαστεί για πολύ λίγο ακόμα, όμως, από την άλλη, και για σένα που είσαι γονιός, αφού τα καμώματα του παιδιού ή των παιδιών σου σε εκνευρίζουν. Στα οικονομικά, ευνοούνται κυρίως οι του 2ου δεκαήμερου. Δεν πρέπει, όμως, να εφησυχάσουν!