Tι φέρνει η αυριανή ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη: Παρορμητικά, προσοχή! Αναλυτικές προβλέψεις 7ήμερου για κάθε ζώδιο

Tι φέρνει η αυριανή ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη: Παρορμητικά, προσοχή! Αναλυτικές προβλέψεις 7ήμερου για κάθε ζώδιο

Καλώς τον Ιούλιο, τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού και αν σας γράψω ότι το μόνο σημαντικό αστρολογικά 24ωρο αυτού του επταήμερου είναι η 8η Ιουλίου, με «βαρβάτη» εξαίρεση φυσικά την αυριανή ολική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη, που «χτυπάει» κατακούτελα κυριαρχικά (κυρίως Καρκίνους, έπειτα Αιγόκερους, μετά Ζυγούς και τελευταίους τους Κριούς) και δη του 2ου δεκαήμερου, θα με πιστέψετε; Κι όμως, έτσι είναι.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, για να προχωρήσουμε περαιτέρω, την ερχόμενη Δευτέρα: Η Αφροδίτη στον Καρκίνου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και φέρνει χαράς ευαγγέλια! Κεραυνοβόλους έρωτες, εμπνευσμένες ιδέες, αλλαγή εμφάνισης (αν θέλετε να κάνετε κάποια επέμβαση, είναι η ιδανική μέρα), εκπλήξεις, πειραματισμούς με ευτυχή κατάληξη. Ποιοι είναι οι τυχεροί; Τα ζώδια του Παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και του Σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και ιδίως του 1ου δεκαήμερου.

Το ίδιο 24ωρο, μάλιστα, έχουμε και σύνοδο του Ερμή με τον Άρη – που επίσης, μην ξεχνιόμαστε, έχει περάσει στον Λέοντα (ο Ερμής βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση απ’ τις 28/6). Τι σημαίνει αυτό; Ειλικρινείς συζητήσεις, δυναμισμός, αλλά και αυθόρμητες -για καλό- συμπεριφορές. Μην ξεχνάμε ότι από την εν λόγω μέρα, βέβαια, έχουμε και αλλαγή κυβέρνησης. Όπως, δε, πιθανόν υποψιαστήκατε, τα άστρα την ευνοούν -ακριβώς γιατί πρόκειται για ένα πολύ αβανταδόρικο, όπως κι αν το δεις, 24ωρο. Η εν λόγω θέση, πάντως, αφορά περισσότερο τα Σταθερά ζώδια που έχουν γεννηθεί τέλη του 1ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Καλή… 8η Ιουλίου!

LUCKY IN LOVE Υδροχόοι –σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν-, Δίδυμοι (επίσης) και δευτερευόντως Ταύροι που βρίσκονται σε σχέση. Ακόμα, Σκορπιοί, κυρίως οι σόλο και Τοξότες, στην προκειμένη όμως, αβαντάρονται πιο πολύ οι δεσμευμένοι. Οι υπόλοιποι, μια στο «κρύο», μια στη «ζέστη» το 7ήμερο.

SOS Γενικά, οι περισσότεροι αυτό το διάστημα καλό είναι να προσέχουν πώς χειρίζονται γκάτζετ και ό,τι αφορά την τεχνολογία. Οι δε Λέοντες επιβάλλεται, αφενός να προσέξουν την υγεία τους, αφετέρου ν’ «αρπάξουν» ευκαιρίες που θα τους δοθούν στα επαγγελματικά. Οι Ιχθείς, πάλι, θα πρέπει να εξωτερικευτούν και οι Καρκίνοι να μη δώσουν τόση σημασία σε ένα πρόσωπο που ίσως τους στεναχωρήσει.

ΤΙP

Να σας πω εδώ, για φινάλε στο lead, ότι την 8η Ιουλίου, με το που αναδεικνύουμε δηλαδή τη νέα κυβέρνηση, γυρνάει ανάδρομος ο Ερμής στον Λέοντα. Οπότε καλό είναι να έχουν τον νου τους και τα Λιονταράκια απ’ τις 8/7 κι έπειτα. 

 

ΚΡΙΟΣ 

Ευχάριστο και φουλ στις εναλλαγές τέμπο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Ακόμη, εφόσον σε ενδιαφέρει, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου, αλλά θα σου έρθει πολύ πιο βολικό το να εξυπηρετηθείς από άλλους! Όμως, ο Άρης μπορεί να αναζωπυρώσει μια περιουσιακή διαμάχη, ενώ σού εφιστά την προσοχή σε ζητήματα ασφαλείας στον χώρο σου, αφού τα «τεχνολογικά επιτεύγματα», αντί να βοηθούν, δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις αυτό το διάστημα. Βέβαια, με τον Ερμή στον άκρως φιλικό προς εσένα Λέοντα, όποιο πρόβλημα και ν’ αντιμετωπίσεις, θα ανακαλύψεις αστραπιαία τους κατάλληλους συμμάχους και θα το λύσεις στο άψε-σβήσε.

Όσο για τα ερωτικά σου, λίγη υπομονή ως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου – πλέον δεν αργεί. Η ενασχόληση σου με οικογενειακές υποθέσεις δεν σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι, μπορείς ωστόσο να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κρατώντας «στα υπ’ όψιν» κάθε γνωριμία που σου τραβά το ενδιαφέρον. Αν, δε, ταξιδέψεις, θα έχεις σίγουρα τα «τυχερά» σου και βέβαια κανείς και τίποτε δεν σου απαγορεύει να τ’ απολαύσεις. Λίγη προσοχή στη διαχείριση του μπάτζετ σου και ψυχραιμία έναντι έκτακτων εξόδων.

ΤΑΥΡΟΣ 

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ίσως, δε, λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή ένα απρόσμενο δώρο, κάτι που σαφώς θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, είναι μια καλή εβδομάδα για να αγοράσεις κάτι που ίσως να μην καλύπτει βασικές ανάγκες σου, αλλά που το επιθυμείς διακαώς. Παράλληλα, ο Άρης σού ζητά να προσέχεις περισσότερο τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου με πολυσύνθετα ή ψηφιακά εργαλεία, ενώ και στις μετακινήσεις και τις εξόδους σου σου, να πηγαίνεις αργά γιατί θα έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, καθώς φαίνεται, απρόβλεπτες καταστάσεις.

Σχετικά με τα αισθηματικά σου, αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για να ασχοληθείς μαζί τους, έστω κι αν το κέρδος είναι, τελικά, σε επίπεδο δώρων και παροχών. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, δείχνει σκόπιμο να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου σε συναισθηματικά ζητήματα αυτό το φεγγάρι. Αν, πάλι, έχεις δεσμό, μπορείς να χαρίσεις κάτι όμορφο και χρήσιμο στο ταίρι σου, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον σου και να είσαι βέβαιος/η μάλιστα πως όταν το θελήσεις, θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση με τον τρόπο που επιδιώκεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της, με συνέπεια κάποια πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σού φαίνονταν «μακρινά», να γίνονται κοντινά κι απλούστερα. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις έναν ευχάριστο περίπατο ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, νιώθοντας έτσι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε ένα οικονομικό ζήτημα, παίρνοντας, αν χρειαστεί, και κάποια «επιτακτικά» μέτρα που διασφαλίζουν τα συμφέροντά σου. Κατά τα άλλα, περνάς πολύ όμορφες στιγμές κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για το ταίρι σου, είτε για μια νέα κατάκτηση.

Είναι πιθανό επίσης να εντυπωσιαστείς από την επικοινωνιακή «χημεία», ωστόσο, όλα αυτά δεν συνιστούν κάποιο είδος εγγύησης για την μελλοντική ευτυχία σου, αφού στα εύκολα όλοι και όλα είναι μια χαρά, όμως στα δύσκολα κρίνονται και το ξέρεις. Μην πάρεις, λοιπόν, βιαστικές αποφάσεις. Τέλος, επισφαλή είναι τα πράγματα στα επαγγελματικά και μάλλον θα χρειαστεί να φανείς… θαρραλέος/α εν όψει σοβαρών αλλαγών. Όπως και να ‘χει, επέμεινε για το δίκιο σου. Δεν θα χάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ευνοoύνται τόσο τα οικονομικά όσο και τα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα αρθούν κάποιοι περιορισμοί, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή τη διατροφή σου. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να πετύχεις τους στόχους σου, όντας συνεχώς εν δράσει και μέχρι να έρθει η ώρα της «ανάπαυσης του πολεμιστή» δείχνει αναπόφευκτο το να μάχεσαι για τα συμφέροντά σου, κόντρα σε άτομα που αδιαφορούν για σένα ή αυθαιρετούν σε βάρος σου. 

Στα αισθηματικά τώρα, αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» κι από εκεί και ύστερα, ό,τι ήθελε προκύψει. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να βιώσεις και μια «πικάντικη» ερωτική εμπειρία, μην περιμένεις, ωστόσο, να υπάρξει εχεμύθεια. Άρα, έχε τον νου σου. Αν πάλι είσαι σε σχέση, «κινδυνεύεις» από παρεμβάσεις τρίτων που, είτε έχουν καλές προθέσεις, είτε όχι, μάλλον θα κάνουν την προσωπική σου ζωή να μοιάζει με  «εμπόλεμη ζώνη». Τέλος, ένα ψέμα προσώπου του κοντινού σου περιβάλλοντος θα σε στενοχωρήσει. Δώσε βάση κι έκταση μόνον αν είναι ουσίας, διαφορετικά προσπέρασέ το με «ελαφρά».

ΛΕΩΝ 

Με τον Ερμή στο σπίτι σου «λύνεις και δένεις». Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο απογειώνεται, κάτι που σαφώς θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς και για να προμοτάρεις τον εαυτό σου στα επαγγελματικά, αλλά και -εφόσον είσαι σόλο- για να κερδίσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Ο Άρης ίσως στα φέρει ένα τσακ πιο δύσκολα και αρχικά προκληθούν διαφωνίες, έστω και μικροδιενέξεις, κυρίως με πρόσωπα της οικογένειάς σου και συνεργάτες και λιγότερο με πρόσωπα που σε αφορούν σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο.

Στα ερωτικά, όμως, αν έχεις σκοπό να… λοξοδρομήσεις και είσαι σε σχέση, να το ξέρεις: μπορεί να συμβεί το αντίστροφο και εκεί είναι που θα «τραβάς τα μαλλιά» σου. Πέρα, ωστόσο, απ’ τα θέματα που ίσως προκύψουν και τα οποία προανέφερα, θα πρέπει τη συγκεκριμένη περίοδο να προσέχεις παραπάνω την υγεία σου. Είναι πιθανή η προσβολή σου από «επιθετικό» μικρόβιο. Γι’ αυτό, φρόντισε να τηρείς εξονυχιστικά τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Τέλος, θα έχεις εξόδους για καλοπέραση και διασκέδαση με όποιους επιθυμείς, αρκεί να προσέχεις -επαναλαμβάνω- την υγιεινή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Θα χαρείς πρωτίστως διασκεδαστικές, ίσως και συλλογικές πρωτοβουλίες. Όμως, οι υποθέσεις σου «τρέχουν», αν και σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις σε αυτή τη φάση. Επιπλέον, αν θέλεις να ζητήσεις μια μεγάλη εξυπηρέτηση, πρόκειται για το σωστό timing. Όσο για τον Άρη, φέρνει μια οξύτητα -για να το θέσω κομψά- στις σχέσεις σου με φίλους/ες, αλλά σε ωθεί και στο να συμμετάσχεις σε μια δυναμική διεκδίκηση, ιδιαίτερα για εργασιακά θέματα.

Και στην προκειμένη, ωστόσο, πρόσεξε γιατί οι αψιμαχίες είναι προ των πυλών και ίσως έρθεις στα άκρα με πρόσωπο που δεν υπάρχει λόγος και σου είναι απαραίτητο για τη δουλειά σου. Στα ερωτικά τώρα, η Αφροδίτη, όπως όλα δείχνουν, θα σε φέρει κοντά σε ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το πώς ακριβώς θα κινηθείς, παρά τις παρεμβάσεις ατόμων που λένε ότι νοιάζονται για σένα, αλλά στην πραγματικότητα δεν διάκεινται ευμενώς απέναντί σου. Όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, όμως, κράτα επαφή, αφού αυτή η γνωριμία μπορεί να σου φανεί χρήσιμη ποικιλοτρόπως.

ΖΥΓΟΣ

 Σε αυτή τη φάση ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές κυρίως με πρόσωπα που, είτε μένουν στο εξωτερικό, είτε είναι αλλοδαποί. Από την άλλη, βέβαια, με τον Άρη να μην… κρατιέται, δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου στις εξελίξεις και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να «κατατροπώσεις» τους ανταγωνιστές σου και παράλληλα να πετύχεις σε σύντομο χρόνο κάτι σπουδαίο και μεγάλο, με την βοήθεια τεχνικών μέσων που μέχρι σήμερα δίσταζες να υιοθετήσεις. Σε αυτό -εννοείται- συμβάλλει τα μάλα ο Ερμής στον Λέοντα, που διάκειται τόσο ευνοϊκά απέναντί σου που σχεδόν δεν το πιστεύεις.

Ωστόσο, μην το παρακάνεις – στα λόγια. Το γράφουμε για χιλιοστή φορά, γιατί εκεί είναι συνήθως το ζήτημα για σένα και λόγω της επιπολαιότητάς σου πολλές φορές χάνεις και το δίκιο σου. Ασχολήσου με τα ουσιώδη διότι αν… ξεφύγεις, είναι πιθανό να εμπλακείς σε αχρείαστες παρεξηγήσεις, παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που δεν είναι καν δική σου. Έχε τον νου σου, λοιπόν και όσο δύσκολο κι αν σού είναι, εφάρμοσε το λίγα λόγια και καλά. Το κυριότερο: τη σωστή στιγμή και μόνον αν κρίνεται απαραίτητο. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Αβαντάρονται ακόμα μια εβδομάδα οι τρέχουσες οικονομικές σου υποθέσεις. Πρόσεξε μόνο μήπως στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης πολυτέλειας, προβείς σε αγορές που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες σου. Εδώ σαφώς «παίζει» κι ένας μάλλον άσκοπος δανεισμός. Παράλληλα, ο Άρης -θετικός απέναντί σου- προσθέτει επιπλέον ζωντάνια στις κινήσεις σου, καλό είναι όμως να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε επιμορφωτικές ή δημιουργικές δράσεις και όχι σε ανταγωνισμούς και «κόντρες» λόγω εγωισμού, αφού από το τίποτα εύκολα μπορεί να προκύψει τεράστια ρήξη ή να οδηγηθείς ακόμα και στα… δικαστήρια!

Όπως και να ‘χει, ούτε εσύ θα τις γλιτώσεις τις εντάσεις, η διάρκειά τους, όμως, όπως φαίνεται, θα είναι αμελητέα. Η Αφροδίτη, άλλωστε, σε πριμοδοτεί παντού και φροντίζει να μην σου λείψει τίποτε. Σε αυτό, εννοείται, συμπεριλαμβάνονται και οι ερωτικές απολαύσεις! Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να χαρείς όσα σου προσφέρονται. Είναι πιθανό, δε, να συμβούν πολλά στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Αν όμως είσαι σε σχέση, μάλλον θα ενοχληθείς από κάποιες υπερβολικές εκδηλώσεις συμπάθειας προς το ταίρι σου ή από το ίδιο απέναντί σου – ίσως νιώσεις πως σε «πνίγει»  με την αγάπη του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, ζήτησε αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Ο Άρης, ωστόσο, σε ωθεί να δώσεις μάχες, καθώς και να αναλάβεις ένα ρίσκο προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου. Κι αν συνυπολογίσεις ότι ή έμπνευσή σου θα δικαιωθεί, αξίζει να προσπαθήσεις. Αναφορικά με τα προσωπικά σου τώρα, θα έχεις την ευκαιρία να αφεθείς σε μια αγκαλιά, ζώντας όμορφες στιγμές, είτε με το νυν ταίρι σου, είτε με μια καινούρια γνωριμία. Φαίνεται μάλιστα πως θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.

Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, η έμφαση πέφτει στην καλοπέρασή σου κι όχι τόσο σε μια «σοβαρή» κατάσταση που θα σε καλύπτει σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό, πέρνα καλά χωρίς να σκέφτεσαι το μετά. Παράλληλα, ο ενθουσιασμός, η αμεσότητα και η παρόρμηση θα σε τραβάνε από το χέρι και θα είναι η αιτία που θα κατακτήσεις ένα «δύσκολο στόχο». Με τον Ερμή, τέλος, στον Λέοντα, σου ανοίγονται νέοι δρόμοι, με ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ταξίδια ή την προετοιμασία των διακοπών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Το συγκεκριμένο διάστημα θα έχεις εργασιακές διευκολύνσεις, θα πρέπει όμως κι εσύ να μη δουλεύεις πια τόσο πολύ, ώστε να χαρείς το διάλειμμά σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής ευεξίας. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις με σθένος τα δικαιώματά σου και σίγουρα θα υπάρξουν αντεγκλήσεις κι έντονοι διαξιφισμοί με άτομα που κάνουν τα «δικά τους». Από την άλλη πλευρά, όμως, η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί δεόντως και θα γίνει η αφετηρία για την ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης ή συνεργασίας.

Ή για τη θετική, για σένα, αναμόρφωση μιας επαγγελματικής κατάστασης που σε αφορά στο μάξιμουμ. Στα προσωπικά σου, για να περάσω και σε αυτόν τον τομέα, στην περίπτωση που είσαι σόλο κι ενδιαφέρεσαι για κάτι σταθερό ή διαρκές, τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα, αφού ίσως δεν είσαι ο/η μόνος/η ενδιαφερόμενος/η ή κάποιος/α άλλος/η προηγείται! Και αν είσαι σε σχέση, δεν θα γλιτώσεις «ηλεκτριμένες» καταστάσεις. Αν σε πιάσει, δε και η ξεροκεφαλιά σου… ζήτω που καήκαμε. Φαίνεται πως θα επέλθει ρήξη – έστω προσωρινή. Προσοχή, λοιπόν, ειδικά αν έχεις κανονίσει διακοπές προσεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτό το διάστημα είναι να αφήσεις την πασίγνωστη… αδιαφορία σου να σε κυριεύσει. Ευθύνες και άγχη -πολλά- το προηγούμενο φεγγάρι και δεν χρειάζονται, αφού έχεις κατορθώσει να φέρεις εις πέρας δύσκολα projects, ακόμα και να κάνεις ασύμβατα μεταξύ τους πρόσωπα να συμφωνήσουν για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Δεν χρειάζεται, επομένως, να εξακολουθήσεις να πρεσάρεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν άλλοι και με αυτό εννοώ να αφήσεις τον, επίσης πασίγνωστο, συγκεντρωτισμό σου στο… ράφι.

Επιπλέον, οι παρέες σου σού φτιάχνουν τη διάθεση ή σού δίνουν κάποια ιδέα/έμπνευση, την οποία εσύ μπορεί να σκεφτείς να αξιοποιήσεις και επαγγελματικά (εκεί το μυαλό σου – κόλλημα!). Να έχεις, βέβαια, ειδικά τώρα, στο μυαλό σου και στις βοήθειες που μπορεί να πάρεις από ειδικευόμενους στο θέμα σου, αν σε αφορά κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το αυτό ισχύει και για θέματα υγείας. Όσο για τα ερωτικά σου, ίσως γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο απ’ τον κύκλο σου, αν είσαι σόλο. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε σχέση, όλα καλά, όλα ανθηρά. Μπορείτε να χαρείτε ο ένας τον άλλον χωρίς (αχρείαστες) «παρεμβολές» (τρίτων).

ΙΧΘΥΕΣ 

Μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ, αν στοχεύεις στην ανανέωση του χώρου σου ή στο να χαλαρώσεις σε ένα άνετο κατάλυμα, μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με σχετική ευκολία. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δημιουργεί μια συναισθηματική «τρικυμία», αλλά και μπελάδες σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για ένα ζήτημα που απαιτεί «τρέξιμο» και άμεσες λύσεις – και από την πλευρά σου.

Και στα αισθηματικά προβλέπονται σχετικές εντάσεις, αλλά και γρήγορα «περάσματα» από την ικανοποίηση στην απογοήτευση και βέβαια κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ανασφαλής κι αβέβαιος/η για το μέλλον σου, ειδικά αν είσαι σόλο και απλώς περνάς καλά με κάποιο πρόσωπο, για το οποίο, όμως, ενδεχομένως έχεις βλέψεις. Αν, πάλι, είσαι σε σταθερή κατάσταση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της, σε ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον, είτε στην πόλη, είτε στην εξοχή. Ή, αν δεν μπορείτε να βρεθείτε, να κάνετε μια hot συνδιάλεξη μεταξύ σας. Γενικά, πάντως, ψαράκι μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, ενώ αν νιώσεις μια απογοήτευση από ένα οικείο σου πρόσωπο, μην σε πάρει από κάτω.