Προσοχή έως την 1η Ιουλίου, κυρίως στις 27/6 που μπαίνει ο Ερμής στον Λέοντα: Αναλυτικές προβλέψεις 7ήμερου για κάθε ζώδιο

Προσοχή έως την 1η Ιουλίου, κυρίως στις 27/6 που μπαίνει ο Ερμής στον Λέοντα: Αναλυτικές προβλέψεις 7ήμερου για κάθε ζώδιο

Πρόκεται για μια περίοδο κατά την οποία το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κατ’ ουσίαν στις 27 του μήνα. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, όπερ σημαίνει πως θα εκδηλωθούν  τάσεις αυτονομίας και ανεξαρτησίας, απελευθέρωση από «δεσμά» παντός τύπου. Επίσης, εκκεντρικότητα, προκλητικότητα, θετική ανατροπή σκηνικού. Η θέση αυτή αφορά βασικά τα ζώδια του Παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και περισσότερο εκείνους/ες, που έχουν γεννηθεί το 1° δεκαήμερο. 

Ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού κλείνει με πολύ παρασκήνιο σε κάθε τομέα της ζωής μας και καθώς οι Λέοντες πλήττονται ιδιαιτέρως, καλό θα είναι όσο ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του την έκβαση κάποιων σημαντικών υποθέσεων για τη χώρα, να προσέξει καλά τι θα υπογράψει. Η χώρα, ως χώρα μπορεί μεν να μην «κινδυνεύει» άμεσα από κάτι «τραγικό» , ούσα Υδροχόος, αλλά καλό είναι ο τωρινός πρωθυπουργός να έχει τα μάτια του ανοικτά, διότι μπορεί να τα θαλασσώσει -ακόμα χειρότερα- σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά αν έχει να κάνει με την Αμερική, που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και γενικότερα όλοι οι πολιτικοί της αυτό το φεγγάρι πρωταγωνιστούν σε… εντάσεις! 

Τέλος, την ίδια μέρα μπαίνει ο Ερμής στον Λέοντα, αυτό όμως και πάλι δεν σημαίνει λιγότερες εντάσεις. Σημαίνει όμως αποφασιστικότητα και δυναμισμό, κυρίως για τα ζώδια του σταθερού σταυρού. 

LUCKY IN LOVE 

Το συγκεκριμένο επταήμερο δεν πολυευνοούνται οι ελεύθερες σχέσεις, ούτε καν οι γνωριμίες, με εξαίρεση τους σόλο Υδροχόους και δευτερευόντως τους Ιχθείς: οι πρώτοι έχουν περιθώριο να κάνουν κάτι ενδεχομένως και με προοπτικές, όπως και οι δεύτεροι, αλλά έπειτα από περισσότερη διερεύνση. Οι Ιχθείς και πάλι ευνοούνται απ’ τ’ άστρα αν είναι σε σχέση, ενώ, γενικά πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο δίνουν και παίρνουν τα… πάθη και οι καινούριες ερωτικές εμπειρίες. 

 

SOS

 Λέοντες και Υδροχόοι, προσοχή και στην υγεία σας και στο επαγγελματικό παρασκήνιο, Σκορπιοί κυρίως στις μετακινήσεις σας και Κριοί και Ζυγοί, δευτερευόντως και Καρκίνοι, να μη φτάσετε στα άκρα με συναδέλφους κυρίως ή μέλη της οικογένειάς σας αντιμετωπίζοντας με τον γνωστό σας παρορμητισμό (και με έξτρα… νεύρα) οποιεσδήποτε αντιξοότητες προκύψουν. 

 

ΚΡΙΟΣ

 Αλλαγές στο σπίτι σου, στην κατάσταση ενδεχομένως και την ψυχολογική ή/και την οικονομική προσώπων της οικογένειάς σου που σε απασχολούν καθημερινά και από αυτήν την άποψη, κάθε άλλο παρά ήρεμος/η θα είσαι, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν το τέμπο. Ελπίζουμε, εφάπαξ και όχι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Ωστόσο, μπορεί να βρεθείς και εσύ σ’ ένα περιβάλλον όπου θα χρειαστεί να αμυνθείς έναντι αυταρχικών συμπεριφορών και εδώ σού συνιστώ, γλυκό μου, θερμόαιμο -ανυπερθέτως- Κριαράκι ψυχραιμία.
Έτσι κι αλλιώς, οι διενέξεις και οι εντάσεις δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά, εκτός κι αν είσαι πεπεισμένος/η πως πρόκειται για κάτι που «περνάει» σε συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία ίσως έρθεις σε διαφωνία. Στα ερωτικά, δε, είναι ακόμα πιο μυστήρια τα πράγματα και εννοώ με αυτό ότι αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν ή -πιο σωστά- η διαίσθησή σου, σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Βέβαια, ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες, αλλά εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου σωστά και αντί να βασανίζεσαι με τα «πώς» και τα «γιατί» μιας κατάστασης, να αφιερωθείς στα νέα και πολλά ενδιαφέροντά σου. Σαφώς αν μιλάμε για κάτι που αξίζει τον κόπο, θα δώσεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, μη ρίξεις όμως τα «μούτρα» σου αν πιστεύεις ότι δεν σου αναλογεί μερίδιο ευθύνης απέναντι σ’ ένα πρόβλημα π.χ.

ΤΑΥΡΟΣ 

Εντείνονται επαφές και μετακινήσεις σου, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου αργότερα. Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της εργασίας σου και σε αυτό σε βοηθάει και ο Καρκίνος απ’ τις 21/6 που θα σε γεμίσει φαντασία, δημιουργικότητα και θα δώσει άλλη πνοή στην καθημερινότητά σου. Βέβαια, σε καμία περίπτωση μην πιστέψεις ότι όλα στη ζωή σου αυτό το φεγγάρι θα συμβούν άκοπα. Έρχονται εκμυστηρεύσεις αλλά και «παιχνίδια κατασκόπων» στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας: γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις και την δυσπιστία σου μέχρι νεωτέρας.
Επιπλέον, είναι πιθανό να χαθούν έγγραφα ή αρχεία που χρειάζεσαι άμεσα ή να πάθεις μια καίρια ζημιά σ’ ένα μέσον που χρησιμοποιείς, ενώ αν ταξιδέψεις να ξέρεις ότι θα ταλαιπωρηθείς. Άρα, προτού οργανώσεις π.χ. μια εκδρομή, φρόντισε να τσεκάρεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Παράλληλα, έχεις κάθε λόγο να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, αν όμως έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, πρόσεχε για συνεννοήσεις «κάτω από το τραπέζι» διότι το ενδεχόμενο κάποιος/α να θελήσει να κερδίσει σε βάρος σου είναι κάτι παραπάνω από ανοικτό. Όσον αφορά τα προσωπικά σου, το πρώτο που καλείσαι να πράξεις είναι το να μην δώσεις σημασία στους διάφορους «καλοθελητές», έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μην εμπλακείς σε υπόθεση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Κι ας φαίνεται αθώα. 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/ή και ίσως βγουν στην φόρα κάποιες από τις αδυναμίες σου, ιδιαίτερα σε σχέση με παρελθοντικές καταστάσεις που δείχνουν… αξεπέραστες και μπορεί να αφορούν τόσο τα οικογενειακά όσο και τα επαγγελματικά, αλλά και τα αισθηματικά σου. Παράλληλα, ωθείσαι να διερευνήσεις ο,τιδήποτε κρύβεται πίσω από μια οικονομική προοπτική ή επένδυση. Σε κάθε περίπτωση, γενικότερα, να το γνωρίζεις, έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και για να κερδίσεις θα πρέπει να πας με τα νερά τους. Επιπλέον, δεν ευνοούνται απ’ τ’ άστρα οι προσδοκίες σου για μια ανεμπόδιστη ροή χρημάτων, αφού για να πάρεις, πρέπει πρώτα να δώσεις και μάλιστα σε βαθμό που σε καθιστά άμεσα εξαρτημένο από άλλους.
Υπάρχει, ωστόσο και το καλό σενάριο να πέσεις στην «περίπτωση» δηλαδή και να επωφεληθείς από μια εξέλιξη που αφορά τρίτους και σε τέτοιο ενδεχόμενο, κοίταξε να έχεις τα μάτια σου ανοικτά διότι αν δεν αξιοποιήσεις εσύ τη συγκυρία, θα το πράξει κάποιος/α άλλος/η. Σχετικά με τα προσωπικά σου τώρα, παρά την αυξημένη αποδοχή σου από τους άλλους, η εβδομάδα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά και είναι σκόπιμο να κρατάς «μικρό καλάθι». Αν μάλιστα σού γίνει κάποια κρούση, τσέκαρε την προσωπική κατάσταση του/της ενδιαφερομένου/ης. Επιπλέον, να ξέρεις πως όσο «φανατικά» κι αν σε στηρίζει ένα πρόσωπο, το «φύλλο» θα… γυρίσει, όταν πάψεις να εξυπηρετείς τα σχέδιά του, γι’ αυτό «κράτα πισινή» σε περίπτωση νέας και θεωρητικά πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτό το φεγγάρι ίσως γίνεις πιο επιτακτικός/ή και πεισματάρης/α απέναντι στους γύρω σου, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις, κάτι όμως που εσένα καθόλου δεν σε «καίει» αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που… φούρνος μην καπνίσει. Προσπάθησε, όμως, να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν νιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με ό,τι σε κάνει να ξεθυμαίνεις. Είτε αυτό λέγεται κολύμπι, είτε τιμόνι (καλά, δεν είπαμε να τρέχεις λες και είσαι σε πίστα του Μόντε Κάρλο), είτε… σεξ. Γενικά, αυτό το φεγγάρι γίνεσαι πιο παθιασμένος/η στις επιδιώξεις σου και βέβαια είναι πιθανό να ζήσεις όμορφες εμπειρίες. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως οι ζήλειες και οι μηχανορραφίες -και όχι, εννοείται, απ’ την πλευρά σου- μετατρέψουν στην πορεία μια «σούπερ» κατάσταση, ιδίως επαγγελματική, σ’ εφιάλτη!
Επιπλέον, φαίνεται πως μέσα στην εβδομάδα θα έρθεις κοντά με ένα ισχυρό άτομο, το οποίο όμως δεν κάνει «εκπτώσεις» σε αυτά που ζητά από σένα: θα ζητήσει αντάλλαγμα της στήριξής του κι αν τελικά ενδώσεις, κινδυνεύεις να γίνεις υποχείριό του ή να χάσεις την ελευθερία σου. Κατά τα άλλα βέβαια θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μυστικά και ντοκουμέντα και εδώ, καθώς φαίνεται, θα αντιμετωπίσεις δίλημμα! Όσο για τα αισθηματικά σου, δεν θέλεις πολύ για να κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις, αφού ό,τι κι αν νομίζεις, το είδος των ατόμων που έλκεις και σε έλκουν τώρα δεν ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές μιας υγιούς σχέσης. Αν είσαι σε σχέση, δώσε μεγάλη σημασία στα αιτήματα, τις ανάγκες του ανθρώπου σου. Χρειάζεται.
 

ΛΕΩΝ 

Ωθείσαι ακόμα μια εβδομάδα να διερευνήσεις το παρασκήνιο, κυρίως με τον Ερμή απ’ τις 27/6 στο «σπίτι» σου, ξεκινώντας από τις δουλειές σου, συμπεριλαμβάνοντας όμως και τα προσωπικά σου ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων προερχόμενων, δε, από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας»! Συγκεκριμένα, αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο θα βγουν στην επιφάνεια και έχουν να κάνουν με κάποιον/α που δεν υποψιάζεσαι καν πως παίζει παιχνίδια πίσω απ’ την πλάτη σου. Επιπλέον, όμως, είναι πιθανό να «βγουν κακίες» και από σένα, αφού κι εσύ άλλο που δεν θες -σε τέτοια περίπτωση- για να βγάλεις τη… Λερναία Ύδρα που κρύβεις μέσα σου και να ξεσπάσεις σε αυτόν/ήν που νομίζεις πως φταίει για τα τυχόν προβλήματά σου.
Κατά τ’ άλλα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να «μεταλλάξεις» τα μέσα παραγωγής στην δουλειά σου, ξεκινώντας ίσως από το μηδέν, αφού είναι ενδεχόμενο να σου ζητηθεί να εγκαταλείψεις κάποιες παλιές σου τακτικές και να επιδοθείς στην εκμάθηση νέων πραγμάτων. Ίσως και αντικειμένου που έχει να κάνει με μέρος της εργασίας σου.  Παράλληλα, οι πλανήτες «δείχνουν» την υγεία σου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εν ολίγοις, οφείλεις να κόψεις κάθε συνήθεια που την βλάπτει, αρχίζοντας απ’ τα τσιγάρα, τα ποτά, τα ξενύχτια και τις τοξικές σχέσεις. Άφησε σχέσεις, φίλους, ακόμα και συγγενείς που θεωρείς πως δεν σε ανεβάζουν ψυχολογικά στην ησυχία τους, μη δίνεις τόση σημασία στα οικονομικά σου- θα φτιάξουν- και κοίταξε να νιώσεις ουσιαστική ευεξία και χαρά όντας/ούσα σε άτομα που επί του πρακτέου σε ωφελούν. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Προβλέπονται νέες γνωριμίες, που μάλιστα – σε πρώτη, τουλάχιστον, ανάγνωση – σε εξιτάρουν. Στην πορεία, ωστόσο, θα υπάρξουν ανακολουθίες που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και εντάσεις που θα σε πληγώσουν. Αυτά ισχύουν και στα επαγγελματικά σου, τα οποία, με τη σειρά τους, χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Γιατί, έχε το στα υπ’ όψιν σου, αυτό το φεγγάρι η όποια ουδετερότητα, αντικειμενικότητα, ρεαλισμός -όπως θες, πες το- πάει… περίπατο και θα κληθείς να πάρεις θέση είτε υπέρ, είτε κατά. Επιπλέον, είναι πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα «κολλήσει» αμέσως μαζί σου αλλά και να τα «σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη που σε κουτσομπολεύει και πολύ άσχημα μάλιστα πίσω από την πλάτη σου, την ίδια στιγμή που σου κάνει τα… γλυκά μάτια! Παράλληλα, διεγείρονται τα πάθη σου: άρα, πρόσεχε μήπως μπλέξεις σε τζόγους και άλλες «γλυκές» μεν, «επώδυνες» δε, ιστορίες και έπειτα «τραβάς τα μαλλιά σου».
Η τύχη δεν βλέπω να σε ευνοεί σε τέτοια περίπτωση και καλύτερα φύλαγε τα «ρούχα» σου. Στα ερωτικά τώρα, μια ερωτική υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο βάσανο. Κινδυνεύεις μάλιστα να παγιδευτείς σε μια κατάσταση που σε κάνει «κομμάτια». Αποστασιοποίηση χρειάζεται λοιπόν κι ας έρθει όποιο αποτέλεσμα είναι να έρθει. Μπορεί βέβαια να μην πρόκειται για κάτι δικό σου, αλλά να αφορά έναν φίλο ή μια φίλη, ακόμη όμως κι αν είναι έτσι, δεν θα αποφύγεις τελικά να «φορτωθείς» κι εσύ ένα μέρος του προβλήματος.
 

ΖΥΓΟΣ 

Περίεργη εβδομάδα και με τον Καρκίνο απ’ τις 21 του μήνα απλώς γίνεσαι ακόμα πιο παρορμητικός/ή, κάτι που σαφώς δεν σε αβαντάρει σε κανένα τομέα της ζωής σου, εκτός απ’ τον ερωτικό… Ακόμα κι εκεί, όμως, δεν χρειάζονται υπερβολές γιατί ενώ, γενικά, δεν είσαι άτομο που να πρεσάρει το ταίρι του, με την επιμονή, τις γκρινίτσες και τη… φλυαρία σου, μπορεί να το κάνεις να νιώσει έτσι. Όπως και να ΄χει -και σόρι γι’ αυτό, τα άστρα «μίλησαν» – νεύρα και μια καθολική αναστάτωση περιλαμβάνει το μενού σου,  είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου, είτε εξαιτίας μιας μετακίνησης ή μεταβολής, που θα εξελιχθεί επεισοδιακά. Κάνε υπομονή γιατί εδώ η διπλωματία δεν θα βοηθήσει πουθενά και αν επιστρατεύσεις και άλλα ταλέντα σου, μάλλον και αυτά θα πάνε στον βρόντο.
Το ιδανικό θα ήταν να επιχειρήσεις να αποστασιοποιηθείς απ’ ο,τιδήποτε δυσχεραίνει την καθημερινότητά σου – ή τουλάχιστον, εφόσον δεν είναι ακριβώς εφικτό, να περιορίσεις τις ευθύνες σου ούτως ώστε να αγχωθείς λιγότερο γιατί τελικά δεν σε βλέπω να κάνεις διακοπές αλλά να κλείνεσαι στο σπίτι σου, απογοητευμένος/η απ’ όλους και να μιζεριάζεις και απέναντι στους οικείους σου. Σκέψου, λοιπόν, πόσο αρνητικό γι’ αρχή θα είναι κάτι τέτοιο για σένα και απόφυγε τα προβλήματα όχι με διπλωματία, αλλά με… απουσία. Στην τελικά, αν τα πράγματα νομίσεις πως φτάσουν στο απροχώρητο στα επαγγελματικά, προφασίσου ασθένεια και τέλος! 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αν δεν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τότε οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν σε μια μάλλον άσκοπη περιπέτεια και σε διαξιφισμούς, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος αυτόν τον καιρό. Προσοχή λοιπόν – και εσύ – σε τέτοια περίπτωση. Κατά τα άλλα, τα άστρα σού δίνουν το πλεονέκτημα σε κάθε υπόθεση που χρήζει διερεύνησης, πολύ περισσότερο αν αυτά που συμβαίνουν καμουφλάρονται από μια «άσχετη» βιτρίνα. Κι εδώ βέβαια μπορεί τα πράγματα να έχουν να κάνουν ακόμα και με μυστήρια του σύμπαντος -και μην το γελάς καθόλου- και απόκρυφες γνώσεις, μέχρι καθημερινές δοσοληψίες που έχουν κάτι το ύποπτο.
Παράλληλα, η Σελήνη όλο το επταήμερο, άκρως φιλικής απέναντί σου, σε βοηθά να αντλήσεις πληροφορίες επί παντός επιστητού. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση. Αυτός -να το ξέρεις- που επιμένει να σου βάζει δύσκολα αυτό το διάστημα είναι ο Ουρανός, αλλά είσαι κι εσύ επίμονος/η και δε θέλεις να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποια πράγματα καλό είναι ν΄ αλλάζουν γιατί έτσι έρχεται και η ανανέωση, ιδίως όταν έχουν βαλτώσει και δε σ’ εξελίσσουν.  Κι ένα τελευταίο: ο Ήλιος στον αρχηγικό μεν, υδάτινο, δε, Καρκίνο, από τις 21/6, σε θέλει πιο επικοινωνιακό/ή και εκφραστικό/ή για να κάνεις νέες επαφές. Είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά και με αυτό εννοώ ουσιαστικά με άτομα που είναι μακριά σου. Ίσως δε σχεδιάσεις κι ένα ταξίδι!
 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Οφείλεις να διαχειριστείς πιο ισορροπημένα τα οικονομικά σου και να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου μανία, που τώρα παίρνει υπερβολικές διαστάσεις και θ’ αρχίσει, ακριβώς γι’ αυτό, να… ασκεί ασφυκτικό μαρκάρισμα στο μπάτζετ του! Επιπλέον, έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά» – πλεονάζουν, δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά και θα θελήσουν να σε απομυζήσουν και αν δεν το καταφέρουν, να κερδίσουν μέρος απ’ τα χρήματα που εισέπραξες αυτόν τον καιρό ή περιμένεις να εισπράξεις άμεσα. Παράλληλα, η Αφροδίτη διεγείρει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, σε κάνει πιο τρυφερό/ή, γεμάτο/η δοτικότητα και ευαισθησίες, πράγμα που συγχρόνως αυξάνει τη γοητεία σου. Γίνεσαι μαγνήτης για το άλλο φύλο, το απολαμβάνεις και αν βρίσκεσαι σε σχέση, έχε τον νου σου διότι έτσι μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και δη απ’ το πουθενά.
Απλώς δηλαδή, για να στο καταστήσω σαφέστερο, γιατί εσύ δέχθηκες με περισσότερη ίσως (απ’ τη «δόκιμη») χαρά τα κομπλιμέντα κάποιου προσώπου.  Προσοχή, όμως, πρέπει να δώσεις και στα οικονομικά σου: βρίσκεις συμμάχους προκειμένου ν’ ανακαλύψεις «ευέλικτους» τρόπους για να ρυθμίσεις τις οικονομικές υποθέσεις σου, κινδυνεύεις όμως ουσιαστικά να γίνεις τοιουτοτρόπς το «έξυπνο πουλί» που «πιάνεται από την μύτη». Από την άλλη πλευρά, βέβαια, έχεις κάθε δικαίωμα να αποκαλύψεις παράνομες δράσεις, ξέροντας φυσικά ότι τα βάζεις με «θηρία» -εφόσον συντρέχει βεβαίως τέτοιο ζήτημα-, αλλά και πάλι επιβάλλεται μέγιστη προσοχή. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο εβδομαδιαίο πλάνο σου, Αιγόκερε, υπολόγιζε και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό», έστω κι αν τελικά γίνετε… από δυο χωριά χωριάτες. Σε αυτό βέβαια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι εγωισμοί. Δώσε τόπο στην οργή, λοιπόν -σου το επισημαίνω γιατί έχεις μονίμως την τάση να θυμάσαι αποκλειστικά ό,τι σε… συμφέρει-, διαφορετικά μπορεί να βρεις τον μπελά σου, ή, εν πάση περιπτώσει, να έρθεις στα άκρα με κάποιο άτομο και δεν υπάρχει κανένας, στην πραγματικότητα, λόγος. Εκτός κι αν όντως υπάρχεις και νομίζεις πως πλήττει την καριέρα, το προφίλ σου, ο,τιδήποτε.
Μαζί σου και δεν το συζητώ καν! Έτσι ή αλλιώς, καθίστασαι κομβικός παράγοντας στις εξελίξεις τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές συγχρόνως, με την τελειομανία σου να είναι «δίκοπο μαχαίρι»: από την μια πλευρά «κόβει» δημιουργικές εμπνεύσεις, από την άλλη, πάλι, σε προστατεύει από κινήσεις «σκοτεινές», οι οποίες… ίσα-ίσα που φαίνονται! Βέβαια, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου απαιτεί προσεκτική διερεύνηση, ξεκινώντας από το ότι θα σου παρουσιαστούν ως «εχθροί» κάποιοι που δεν έχουν καν ιδέα για το γίγνεσθαι στα εργασιακά σου (εκεί χρειάζεται μέγιστη προσοχή), με εκείνον/η που έχει «λερωμένη την φωλιά του/της» να αρχίσει να κατηγορεί τους άλλους. Ε, ακριβώς αν συμβεί κάτι τέτοιο να είσαι απίκο και στο γράφω αυτό για να πάρεις μέτρα. Όσο για τα αισθηματικά, για ν’ αρχίσεις σχέση, αποκλείτα. Για να τελειώσεις, πάλι, δεν είναι απίθανο. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Αυτό το διάστημα θ’ αρχίσεις να αναζητάς άτομα ξεχωριστά και ασυνήθιστα, με τα οποία θα έχεις κοινό τρόπο σκέψης και νοοτροπίας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προέρχονται ή να έχουν υιοθετήσει και τελείως διαφορετική κουλτούρα από σένα. Ίσως μάλλον γι’ αυτό θα τριγυρνάς σε διάφορα μέρη: προσπαθώντας να έρθεις σε επαφή με όλο και περισσότερο κόσμο, προκειμένου να γνωριστείς και να κάνεις καινούριες παρέες. Παράλληλα, ενδεχομένως να θελήσεις να μπεις σε μια ομάδα ή να συμμετάσχεις ενεργά σε κοινωνικές δράσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι πιο κοινωνικός/ή και εξωστρεφής εφεξής.
Ότι θα βγαίνεις περισσότερο και θα συναντιέσαι με διάφορους φίλους που είχες καιρό να δεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε περίπτωση που είσαι σόλο, να προκύψει κι αίσθημα από τον κύκλο σου αυτή την περίοδο, που θα σε αναζωογονήσει. Κάτι που σου έχω μεν επισημάνει, αλλά φαίνεται πως… από ‘δω μπαίνει, από ΄κει βγαίνει. Η πολλή δουλειά χωρίς ανάπαυλα, Υδροχοάκι μου, δεν ωφέλησε ποτέ κανένα γιατί στο τέλος -να το δεις και θα με θυμηθείς- δεν πρόκειται, λόγω υπερκόπωσης αλλά και φόρτου του μυαλού σου, να αποδίδεις ούτε εκεί. Και σαφώς δεν έχεις χειρότερο! Όπως και να ‘χει, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε πιέζουν και ψάχνεις τρόπους να απαγκιστρωθείς από δεσμεύσεις, κανόνες και μια ανιαρή ρουτίνα. Ενδέχεται να κόψεις ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις, να το ξέρεις, ενώ τελειώνεις με εκκρεμότητες και αυτό περιλαμβάνει και άτομα που, κατ’ ουσίαν, δεν σου προσφέρουν τίποτα απολύτως.
 

ΙΧΘΥΕΣ 

Διεκδίκησε ό,τι θεωρείς πως σου αξίζει επαγγελματικά και συναισθηματικά εδώ και τώρα. Κι αν αυτή σου η στάση προκαλέσεις εντάσεις ή/και αντιδράσεις, δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να δείξεις πως στηρίζεις όσα έχεις τονίσει σε συνεργάτες, σύντροφο και φίλους. Όπως κατάλαβες, ωθείσαι να εγκαταλείψεις την εσωστρέφειά σου, να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, να ξανοιχτείς σε άγνωστα νερά και να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες, σε όλα τα επίπεδα για να αρχίσουν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή σου. Μια νέα, δε, προοπτική στα επαγγελματικά σου, που θα παρουσιαστεί θα μονοπωλήσει το χρόνο σου, αφού θα ψάχνεις λεπτομέρειες, θα την συζητάς και θα την αναλύεις για να πάρεις τις τελικές αποφάσεις σου. Ίσως μάλιστα κι η οικογένειά σου προσπαθήσει να σε επηρεάσει, θετικά ή αρνητικά. Ωστόσο, είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς καλά και να μετρήσεις όλες τις παραμέτρους, πριν καταλήξεις στο ο,τιδήποτε.
ΑΌσο για τα αισθηματικά σου και στην προκειμένη τα πράγματα δεν είναι αρνητικά, όμως, εδώ πρέπει να σου επισημάνω πως καλό είναι να επισπεύσεις μια αναθεώρηση -αν είσαι σε σχέση- και αν είσαι σόλο να μην περιμένεις πολλά-πολλά. Ίσως μια περιπέτεια που ενδεχομένως έχει και ευτυχή κατάληξη. Καλό, όμως, είναι καταρχάς για σένα τον/την ίδιο/α, να περάσεις υπό «ιερά εξέταση» την άλλη πλευρά προτού «δαγκώσεις τη λαμαρίνα». Και αν θεωρείς, τέλος, πως η σχέση σου δεν έχει προβλήματα, το ιδανικό είναι να οργανώσεις ένα ταξίδι ή/και τις διακοπές σας από αυτή τη στιγμή.