Τα περίεργα 24ωρα του 7ήμερου – ποιοι θα τη… βγάλουν καθαρή και ποιοι χρειάζεται να έχουν τον νου τους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα περίεργα 24ωρα του 7ήμερου - ποιοι θα τη... βγάλουν καθαρή και ποιοι χρειάζεται να έχουν τον νου τους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η σημερινή 19η  Ιουνίου «στραπατσάρει» πολλά σχέδιά μας, με την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Συκοφαντίες κι εκδικητικότητα προ των πυλών, που «χτυπάει» -άρα, θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο- και πάλι τα κυριαρχικά, ξανά του τρίτου δεκαήμερου. «Προμηνύει», συγχρόνως, λόγω της αντίθεσης και του Άρη με τον Πλούτωνα, οριστικές ρήξεις, ξανά για τους ίδιους.

Δύσκολα τα πράγματα και αν οι προαναφερθέντες κατορθώσουν να εξισορροπήσουν τις καταστάσεις, στις 23 του μήνα θα χαλαρώσουν. Αυτοί, όμως, που τότε χρειάζεται να έχουν τον νου τους, λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη, είναι όσοι ανήκουν στα ασταθή (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς), του 2ου δεκαήμερου, αρχές του 3ου. Κατά τα άλλα, ουδέν νεότερον απ’ το πολιτικό «μέτωπο»… Δύναμη να έχουμε να αντεπεξερχόμεθα σε ό,τι μάς επιφυλάσσουν τα κρατικά -και όχι μόνο- «τσακάλια».

SOS

23 και 24 Ιουνίου -την δεύτερη μέρα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα- Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, ειδικά αν γεννηθήκατε το τρίτο δεκαήμερο, προσοχή μην εξαπατηθείτε και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Άλλα σάς τάζουν, άλλα λένε πίσω απ’ την πλάτη σας. Μη δίνετε βάση, επομένως, σε κανένα.

LUCKY IN LOVE

Δεσμευμένοι -περισσότερο- Κριοί και Δίδυμοι, Ζυγοί και Ιχθείς σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε. Σε δεύτερο χρόνο, Σκορπιοί και Καρκίνοι (και πάλι πριμοδοτείστε, παραπάνω, όμως, όσοι βρίσκεστε σε σχέση). Τέλος, Τοξότες, αξιοποιείστε τ’ άστρα για να «δέσετε» τη σχέση σας και αξιοποιήστε νέες γνωριμίες: θ’ αποδειχθούν πολλά υποσχόμενες.

 

ΚΡΙΟΣ

Το επταήμερο που διανύουμε, αγαπημένε Κριέ, διαφαίνεται μια δυστοκία και ένα «στρίμωγμα» που θα αναδείξει άγχη και προβληματισμούς σε σχέση και με το σπίτι και με τα οικονομικά και με την εργασία σου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι οι χαρούμενες στιγμές σου, οι στιγμές της ανεμελιάς, εκείνες που θέλεις να αισθανθείς απαλλαγμένος/η απ’ τα πάντα, μειώνονται. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως εσύ που είσαι πλάσμα ανεξάρτητο κι ελεύθερο δεν θα βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις εκεί όπου πραγματικά αξίζει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα ή αναποδιές στην επίτευξη του στόχου σου.

Τουλάχιστον το κλίμα «ελαφραίνει» στα αισθηματικά και έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις τα ερωτικά παιχνίδια που σου επιφυλάσσει κάθε έξοδος ή διαδικτυακή αναζήτησή σου. Κι αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να πάρεις το ταίρι σου και να πάτε μια εκδρομή, ένα ταξίδι, να ξεσκάσετε και να το χαρείτε. Ο Ερμής στον Καρκίνο, εξάλλου, μέχρι τις 28 του μήνα, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα αισθήματά σου παντού. Θα μπορέσεις, με άλλα λόγια, να θέσεις γερά θεμέλια στις σχέσεις σου με όσους/ες σε ενδιαφέρουν. Στην προκειμένη, ευνοείσαι -μακράν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πρόσεχε, καθώς, εκτός των άλλων, αναμένονται ζημιές στον εξοπλισμό σου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, σε σχέση με τις αναζητήσεις σου θα έχεις αφορμή για να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις ή παραδοσιακές τεχνικές, ιδιαίτερα ως προς την καταπολέμηση των πάσης φύσεως εχθρών, όπως είναι π.χ… τα κουνούπια ή ο δάκος αν είσαι «καλλιεργητής». Σε κάθε περίπτωση, η επιμόρφωσή σου θα είναι ταχύρρυθμη, όσο φυσικά το επιτρέπουν οι δικοί σου -προφανώς αργοί συγκριτικά με άλλων ζωδίων- ρυθμοί.

Παράλληλα, μέχρι και το τέλος του μήνα αναμένονται έξοδα και υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή, οπότε καλό είναι να ρυθμίσεις τα πάντα το νωρίτερο δυνατό. Στα αισθηματικά, ελπίζω να αξιοποίησες όσο ήταν στο «σπίτι» σου την Αφροδίτη, γιατί στην περιπετειώδη φάση που διάγει τώρα, δεν φαίνεται να σου προσφέρει τη σταθερότητα που επιδιώκεις. Δεν φέρνει το ευκταίο για σένα που δεν είσαι δεσμευμένος/η δηλαδή. Αν πάλι είσαι, πρόσεξε καλά μην τυχόν «λοξοδρομήσεις» αν π.χ. το ταίρι σου διαφωνήσει με κάτι που θα του πεις και το οποίο για σένα ίσως είναι σημαντικό, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για αμελητέα λεπτομέρεια. Αν πάλι, είσαι σόλο και θες περιπέτειες, τα άστρα είναι… ΟΚ!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επανέρχεται στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν, αλλά και να αξιοποιηθούν «ανενεργές» προοπτικές. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες. Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου σε κάποιο θέμα που έχεις ανάγκη. Παράλληλα, έτσι σού δίνεται η ευκαιρία να φροντίσεις κι εσύ όσους/ες αγαπάς! Με τη δε Αφροδίτη σύμμαχό σου όχι μόνο θα το πράξεις, αλλά θα πλημμυρίζεις ζεστασιά και τρυφερότητα που θα κερδίσουν το σύμπαν όλο.

Αν τα παραπάνω τα μεταφράσεις και στα ερωτικά, το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα βαρεθείς (το ξέρουμε πως δεν έχεις χειρότερο), Διδυμάκι μου, με αποτέλεσμα να σου μένει σχεδόν μόνιμο χαμόγελο σαν του Τζόκερ στα χειλάκια. Ο Άρης, αλλά κι ο Ερμής στον Καρκίνο, βέβαια, θα κάνει τους δεσμευμένους Διδύμους να ψάξουν τις τσέπες τους και να μετρήσουν τα κουκιά, αλλά σου το λέω, δεν είναι αυτό που θα απασχολήσει το έτερο ήμισυ. Ένα ταξίδι, τα σεξουαλικά σας, τα παιχνίδια, οι έξοδοι το ενδιαφέρουν και λογικό είναι να επηρεαστείς και εσύ, αφήνοντας τις σκοτούρες για αργότερα. Το θεμιτό, βέβαια, είναι να μην αναβάλλεις υποχρεώσεις, να κάνεις και τα δύο, όμως, είσαι σε θέση;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σού «ζητά» να αποκρούσεις έξωθεν επιθέσεις, που απειλούν την ηρεμία σου. Αυτά σε πρώτο χρόνο, αφού η 19η Ιουνίου δεν θα είναι μια απλή μέρα – ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Καλείσαι να διερευνήσεις τι κρύβεται πίσω από ύποπτες συμπεριφορές, τι «παίζεται» στα παρασκήνια. Σίγουρα, αν δεν θες να «χαλαστείς», είναι πολύ πιο… υγιεινό να εντρυφήσεις στα μυστήρια του σύμπαντος! Επιπλέον, τη συγκεκριμένη μέρα, ανεξαρτήτως δεκαήμερου, μην επαναφέρεις προβλήματα που έχουν να κάνουν είτε με τη σχέση, είτε με τα οικονομικά-επαγγελματικά σου: δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα και καλύτερα να κάνεις τον/την «Κινέζο/α» μπροστά στα ζητήματα που σε «καίνε» παρά να τα συζητήσεις εκ νέου, κινδυνεύοντας να χάσεις και τα κεκτημένα σου.

Βέβαια, μια μέρα είναι και θα περάσει, αφού οι υπόλοιπες προμηνύονται χάρμα. Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μεταξύ αυτών τις πιο… στενές. Αν, μάλιστα, ψάχνεις για ταίρι θα μεσολαβήσει για αυτό ένας φίλος/φίλη. Επιπλέον, η αυξημένη γοητεία σου σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση -έρχεται, άλλωστε και η γενέθλια περίοδός σου άμεσα- θα λειτουργήσει «τονωτικά», φέρνοντάς σε πιο κοντά με το άλλο σου μισό.

 

ΛΕΩΝ

«Σφύζεις» από λάμψη και τύχη στα… απίθανα, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Ίσως, δε, λάβεις μια απροσδόκητη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή πάρεις ένα έξτρα πριμ για τις υπηρεσίες σου – κάτι που σαφώς σε χαροποιεί και το δείχνεις. Δεν είναι, όμως, τα πάντα όλα «ανώδυνα». Με τον Άρη στον Καρκίνο συνδέονται παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αλλά και η αναζωπύρωση μιας «βεντέτας» ύστερα από όλα εκείνα που θα μάθεις για μια υπόθεση του παρελθόντος που σε ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να έχεις μάτια και στην πλάτη, ιδιαίτερα κοντά στις 19/6, όπου οι… πισώπλατες μαχαιριές δίνουν και παίρνουν. Σήμερα, αύριο και μεθαύριο δηλαδή. Το καλό, πως αυτό το φεγγάρι φαίνεται να μην πολυσκοτίζεσαι για προβλήματα και τρίτους. Ο Δίας στον Τοξότη, εξάλλου, σε «προμοτάρει» αδιαλείπτως, και καθώς φαίνεται, το πρόβλημά σου θα είναι τι να προτιμήσεις από τις πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου! Και είτε διαλέξεις σωστά, είτε λάθος (αυτό θα κριθεί αργότερα), το βέβαιο είναι πως θα περάσεις σούπερ. Σχετικά με τα παραπάνω, βέβαια, αναφέρομαι στις εξόδους σου γιατί στα ερωτικά, σημασία έχει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην υπερβάλεις. Αν θέλεις τουλάχιστον να καλοπεράσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανεβαίνουν οι «μετοχές» σου στον κοινωνικό στίβο, καθιστώντας την προσωπική σου γοητεία έναν «πολιορκητικό κριό», ικανό να ανοίξει κάθε «θύρα». Ένα πράγμα μην κάνεις, όμως, το να συνεργάζεσαι στα… σοβαρά, αφού όσο ιδανικά κι αν δείχνουν τα πράγματα, «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Θα σου έλεγα μάλιστα ότι όσο πιο «σούπερ» δείχνουν, τόσο περισσότερο να ανησυχείς για την συνέχεια. Τα παραπάνω είναι σαφές πως αφορούν τα επαγγελματικά-οικονομικά σου, αφού όσον αφορά τα ερωτικά, με εξαίρεση τις δύο τελευταίες μέρες του επταήμερου που διανύουμε, δεν αναμένεται να υπάρξουν «αναταράξεις».

Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει νέα δεδομένα στις φιλίες σου, με μια από τις τρέχουσες να… υποφέρει και δεν αποκλείεται τελικά να «τα σπάσεις» με κάποιον/α κολλητό/η, με αφορμή κι αιτία μια υπόθεση του παρελθόντος. Ας είσαι, δε και εσύ σε «επιφυλακή» στις 19/6, μια πολύ «δύσβατη» μέρα για τους περισσότερους. Μπορεί τ’ άστρα να μη σε «πυροβολούν» ευθέως, ίσως όμως χρεωθείς λάθη και ανευθυνότητες τρίτων και μπλέξεις εκ του μη όντος σε καταστάσεις που ποσώς σε ενδιαφέρουν. Όσο για τις σχέσεις σου, γενικά, μείνε καλύτερα σε αυτά που ξέρεις και μη ζητάς -εσύ- περιπέτειες γιατί το πιθανότερο είναι να την «πατήσεις».

 

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Ίσως, μάλιστα, αυτό το διάστημα συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά». Επιπλέον, το φεγγάρι είναι κατάλληλο για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου στο σπίτι ή το γραφείο και έτσι -εσύ κιόλας, που είσαι κατεξοχήν εστέτ- να νιώσεις πολύ καλύτερα. Όχι ότι είναι άσχημη περίοδος για διακοπές. Αν τα καταφέρεις και κάνεις γερό «κομπόδεμα» και μπορεί, βέβαια και το «άλλο σου μισό», θα τα περάσετε ζάχαρη.

Το διάστημα αυτό είναι έξοχο για τους in love, και οι σόλο, όμως, δεν θα κακοπεράσουν, μια και το ταμπεραμέντο όλων των Ζυγών αυτό το διάστημα εξιτάρει τα… πλήθη! Να σου πω, δε, Ζυγάκι, ότι αν είσαι single, παίζει να φλερτάρεις και με το παραπάνω, ανώτερο/συνάδελφο ή πρόσωπο που γνωρίζεις από τον επαγγελματικό σου κύκλο. Μην είσαι αρνητικός/ή σε τέτοια περίπτωση, μπορεί να προκύψει κάτι ανέλπιστα όμορφο. Και εδώ, το καλό που σου θέλω, μην αρχίσεις την περιβόητη φλυαρία σου και ξενερώσεις τον άνθρωπο προτού τουλάχιστον δοκιμάσει τα «προσόντα» σου. Αμαρτία κιόλας θα ‘ναι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το φεγγάρι θα έχεις τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τη βοήθεια κάποιων που δεν είχες υπολογίσει, κάτι που προφανώς θα σε κάνει να το χαρείς. Πλην όμως, έχε στον νου σου ότι αυτοί που θα σου «σταθούν» ίσως στο μέλλον θελήσουν κάτι αντίστοιχο από σένα κι αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να τους «ικανοποιήσεις», σοφό θα είναι από την αρχή να τους επιστήσεις την προσοχή, στα «θέλω», τα «πιστεύω», τη φιλοσοφία σου. Στις 19/6 και εσύ έχε τον νου σου, αλλά κυρίως, πρόσεχε μη δώσεις λαβή για φασαρίες σε πρόσωπο που εκτιμάς και σε εκτιμά (αποδεδειγμένα). Δεν υπάρχει προφανής λόγος για κάτι τέτοιο.

Στα ερωτικά σου τώρα, παθιασμένε μου Σκορπιέ, θα μπορέσεις και να εκμαιεύσεις πολλά από το έτερο σου ήμισυ εφόσον το επιδιώκεις, ενώ παράλληλα θα περάσεις χαλαρά κι ωραία με το άλλο σου μισό στις εξόδους σας. Μόνο μια συμβουλή: πρόσεξέ τα έξοδα του/της. Παίζει και να το παρακάνει από αμέλεια το ταίρι σου, άρα, τσέκαρε τα πάντα. Γενικά, είναι μια πιο χαλαρή περίοδος για σένα και σε αυτό «συμβάλλουν» Άρης, Ερμής, οσονούπω, δε και ο Ήλιος στον Καρκίνο. Όποιες νέες γνωριμίες κάνεις, τέλος, σε περίπτωση που είσαι σόλο, να τις «σκανάρεις» και στη συνέχεια, εφόσον σού βγουν ΟΚ, προχώρα ακάθεκτος/η.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σού δίνει την ευκαιρία να βρεις το «κάτι άλλο» που ζητάς στα εργασιακά σου, ενώ, αν διαπιστώσεις πως δρομολογούνται αλλαγές, δήλωσε συμμετοχή σε αυτές. Εξάλλου, χαρακτηρίζεσαι από ταχύτητα κι ευελιξία, επομένως δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, εκτός ίσως απ’ τη βιασύνη και τον ενθουσιασμό σου να γίνουν τα πάντα όπως τα υπολογίζεις. Κυρίως, όπως και να ‘χει, καλείσαι να αξιοποιήσεις όποια ευκαιρία σού παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα ή με μια αποδοτική καλλιέργεια. Ίσως, δε, βρεις ή αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Και στα ερωτικά, «παίζεις μπάλα» και το ευχαριστιέσαι.

Εν ολίγοις, οι singles Τοξότες ποντάρουν στην τύχη τους, μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά και δίνουν ευκαιρίες. Όσοι από εσάς, πάλι, βρίσκεστε σε σχέση και θέλετε να την πάτε ένα βήμα παραπέρα -ακόμα και καινούρια, πρόσφατη σχέση να είναι- προχωρήστε. Η σχέση μπορεί να γίνει συγκατοίκηση, η συγκατοίκηση αρραβώνας, ο αρραβώνας, πρόταση γάμου. Αβαντάρεσαι τρελά, όπως κατάλαβες, Τοξότη και κάνε πράξη ό,τι θες χωρίς αναστολές και με τη γνωστή σου διάθεση αναβλητικότητας – κι αν δεν το παραδέχεσαι, ενίοτε σε «κατατρύχει». Όσο για τη χθεσινή Πανσέληνο στο «σπίτι» σου, μόνο καλά έφερε και θα φέρει: απόλαυσέ τα στο μάξιμουμ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Mπαίνεις σε μια πιο συναισθηματική φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ειδικά με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 22/6. Ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια πρώην κατάσταση, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις σχετικές με την αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου που αφορά ευθέως το αντικείμενο της ενασχόλησής σου. Επιπλέον, καλείσαι να «συνθέσεις», να εξισορροπήσεις τη λογική και το συναίσθημά σου, κάτι που βέβαια για σένα δεν θα ήταν τόσο δύσκολο υπό κανονικές συνθήκες, αφού διακρίνεσαι για τον ρεαλισμό, ενίοτε δε και για τη ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση.

Ωστόσο, το είπαμε, τώρα ο Καρκίνος σε κάνει πιο ευαίσθητο/η, οπότε πρόσεξε μην απωλέσεις, ιδίως σε πράγματα που όντως χρειάζεται να χειριστείς αντικειμενικά -όπως στην εργασία και γενικά στα οικονομικά σου- αυτό σου το χαρακτηριστικό. Παράλληλα, έχε τον νου σου όλη την εβδομάδα στην υγεία σου. Μπορεί τώρα ν’ αναδειχθούν θέματα διατροφής, με το ζητούμενο να είναι το κόψιμο συνηθειών που σε βλάπτουν και η ένταξή σου σε κάποιο πρόγραμμα ευεξίας ή και γυμναστικής. Αν έχεις επιπλέον κιλάκια, αν θες να δεις πιο σφριγηλό το κορμί σου, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για workout και δη εντατικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχεται στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Επιπλέον, ωθείσαι να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό που έχει να κάνει με την εργασία σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποκαταστήσεις την επαφή σου με μια χαμένη… πελατεία, κάτι που θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου. Όπως ήδη αντιλήφθηκες και το επταήμερο που διανύουμε τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο απ’ ο,τιδήποτε.

Αν, όμως, επιδιώξεις να κάνεις ένα μπρέικ, μπορείς: Προσκλήσεις για εξόδους δεν θα σου λείψουν και αν αποβλέπεις σε νέες γνωριμίες, είναι η πιο σωστή περίοδος. Εξάλλου, καθώς φαίνεται, θα είναι εποικοδομητικές, κυρίως, δε, σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα ενισχυθεί το «πρεστίζ» σου (άλλο που δεν θες, εδώ που τα λέμε). Όσο για τα ερωτικά σου, Υδροχοάκι μου, αν είσαι σε σχέση, δεν αναμένεται κάτι συνταρακτικό. Ούτε κάτι ενθουσιώδες, ούτε κάτι φοβερό και τρομερό. Οι σόλο, κάνετε «παιχνίδι», να είστε ανοιχτοί/ές σε καινούρια πρόσωπα, αλλά μην προχωρήσετε αν δεν γνωρίσετε καλά το πρόσωπο που σας νοιάζει. Όχι δηλαδή πως απογοητεύεστε εύκολα ή σας «καίει» πολύ αν πληγωθείτε (λέμε τώρα), αλλά γιατί να συμβεί;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοούνται τα ταξίδια… αναζήτησης όλο αυτό το φεγγάρι, ενώ μπορεί να λάβεις και μια απρόσμενα καλή είδηση. Ίσως, δε, έχει να κάνει μ’ ένα μέλος της οικογένειάς σου και μ’ ένα θέμα που σε απασχολεί και το οποίο φαίνεται πως οδεύει σε λύση – με τον επιθυμητό, για σένα, τρόπο. Παράλληλα, Ερμής και Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου (κι από τις 22 του μήνα, όπως γράψαμε και ο Ήλιος), θα σε κάνουν να χαρείς και αν είσαι σόλο, να νιώσεις έλξη για καινούριο πρόσωπο και να θυμηθείς πώς είναι να σε φλερτάρουν.

Οι δεσμευμένοι, πάλι, χαμογελάστε κι αν είστε γονείς, να ξέρετε πως το/τα παιδί/παιδιά σας θα έχει να σας πει ωραία νέα! Εάν δεν έχετε παιδί, αφεθείτε στα ωραία vibes και την ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας. Διασκεδάστε, βάλτε τις ανάγκες σας μπροστά και γυρέψτε τρόπο να τις ικανοποιήσετε. Ο Άρης στον Καρκίνο, εξάλλου, «ψαράκι» μου, σε αβαντάρει και μπορείς να ποντάρεις και στη δημιουργικότητά σου -βρίσκεται σε έξαρση- για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Τέλος, σχετικά με τα επαγγελματικά σου, ιδίως σήμερα και αύριο μπορεί να συμβούν εξαιρετικά πράγματα. Έχε, λοιπόν, τα μάτια σου ανοικτά.