Έρχεται η «δύσκολη» 14η/6 και η, επίσης «δύσβατη», 16η: Ποια ζώδια αβαντάρονται και ποια όχι τις επόμενες μέρες – αναλυτικές προβλέψεις

Έρχεται η "δύσκολη" 14η/6 και η, επίσης "δύσβατη", 16η: Ποια ζώδια αβαντάρονται και ποια όχι τις επόμενες μέρες - αναλυτικές προβλέψεις

Δύο είναι οι σημαντικότερες μέρες της τρέχουσας εβδομάδας και ξεκινώ με την 14η Ιουνίου. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει στο φως παρανομίες, ενώ πρέπει να προσέχουν ένα τσακ παραπάνω παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ασταθή (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) και περισσότερο αν έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Την ίδια μέρα, ο Άρης -πάλι- σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνoυν στο φως σύγκρουση συμφερόντων και πιθανά ατυχήματα. Στην προκειμένη, ας έχουν τον νου τους και πάλι τα παρορμητικά του δεύτερου δεκαήμερου. Ειδικά αν επιδίδονται σε κάποιο θαλάσσιο σπορ.

Η επόμενη «δύσκολη» μέρα της εβδομάδας είναι η 16η Ιουνίου, οπότε ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει μεν να «ξεπηδούν» πανταχόθεν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, αβαντάροντας ξανά παρορμητικά και μεταβλητά του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά ας έχουν τον νου τους, καθώς μπορεί να αισθανθούν και τόσο πιεσμένοι που θα θελήσουν να… εκραγούν. Επίσης, ο Δίας στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει απάτες στην επιφάνεια, αλλά επειδή αυτή η θέση αφορά τους πάντες, ας σκεφτούν πολιτικοί πώς θα πράξουν για τη χώρα μας και τι τελικά θα κερδίσουν και θα χάσουν, παίρνοντας συγκεκριμένη θέση.

 

LUCKY IN LOVE

 Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Ιχθείς «πετάτε», όπως και εσείς Σκορπιοί! Σε δεύτερο χρόνο, Δίδυμοι και Παρθένοι, αρκεί να δείξετε στην «άλλη πλευρά» πώς αισθάνεστε. Εκφραστείτε, λοιπόν και δεν θα χάσετε. Όσο για εσάς, Υδροχόοι, που είστε απ’ τους επίσης τυχερούς της εβδομάδας, επιχειρείστε να δεσμευτείτε παραπάνω με το ταίρι σας – μόνο σε καλό θα σας βγει να μπείτε και λίγο στο «κλουβάκι» σας.

SOS

 Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται γιατί δεν είναι κάθε μέρα του «Άη Γιαννιού», ομοίως κι εσείς Ζυγοί, ενώ Ταύροι και Λέοντες, προσοχή στις μετακινήσεις σας, καθώς και όλα τα κυριαρχικά. Μια μικρή αναποδιά μπορεί να κάνει το μυαλό σας να «γυρίσει ανάποδα» – δεν χρειάζεται. Τέλος, εσείς, Σκορπιοί, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για τίποτα, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις βρει τι ακριβώς είναι αυτό που σε εξιτάρει, τίποτα και κανείς δε θα είναι σε θέση ν’ ανακόψει την ανοδική σου πορεία. Ωστόσο, Κριέ μου, ούτε σε αυτή τη φάση θα είναι όλα «ανώδυνα». Γι’ αρχή, ας περάσουμε στα αισθηματικά σου, όπου δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Ευτυχώς, η «χημεία» με το ταίρι σου, εφόσον βεβαίως βρίσκεσαι σε σχέση, θα νικήσει τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο έρωτας έχει την τιμητική του αυτό το διάστημα και σημασία έχει να τον απολαύσεις, αφού τα άστρα σε προτρέπουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Όσο για το μέλλον, πρέπει να περάσεις από… εξετάσεις την «άλλη πλευρά».

Αρκεί να μην το υποψιαστεί και στο επισημαίνω διότι είσαι ειλικρινής, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να λες ακριβώς ό,τι νιώθεις, ακόμα και σε πρόσωπα που δεν καλογνωρίζεις. Στην προκειμένη, λοιπόν, θα παίξει ρόλο το κατά πόσον θα μπορέσεις να κοντρολάρεις αυτό σου το… γνώρισμα για να κερδίσεις άμεσα. Κατά τα άλλα, οι εμπνευσμένες ιδέες σου αυτή την περίοδο βρίσκουν ανταπόκριση. Ακόμα και αυτοί/αυτές που ήταν δύσπιστοι/ες απέναντι σου, συνυπογράφουν τις προτάσεις σου. Η δε δημιουργικότητά σου αποτυπώνεται και στο πορτοφόλι σου, με αποτέλεσμα, να τα καταφέρνεις περίφημα και στα οικονομικά. Όλα καλά, λοιπόν, αρκεί να παραμείνεις δυναμικός/ή.

ΤΑΥΡΟΣ

 Καλό θα ήταν Ταυράκι να στραφείς περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό παρά στις κοινωνικές σου συναναστροφές, που θα σε καθυστερήσουν και πολλάκις ενδέχεται κιόλας να σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σου. Έχε στον νου σου, επίσης, ότι η αναποφασιστικότητα που σε κυριεύει τη συγκεκριμένη περίοδο δεν πρόκειται να σε οδηγήσει πουθενά και πορεύσου αναλόγως. Θα συμβεί ό,τι φοβάσαι ή ό,τι ελπίζεις, αλλά, για να γίνει αυτό, ρίσκαρε κι ακολούθησε τα όνειρά σου. Είναι επιβεβλημένο. Οι συνθήκες για αλλαγή έχουν ωριμάσει, επομένως, καλό θα είναι για σένα να προσαρμοστείς τάχιστα. Διαφορετικά, θα «λουστείς» τη συμπεριφορά σου.

Η οργανωτικότητά σου, από την άλλη, σε γλιτώνει από οικονομικές «στραπάτσες», άρα, το σοφότερο θα είναι να την εφαρμόσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Όσο για τα προσωπικά σου, όλα εξακολουθούν να είναι υπέροχα και σημασία έχει σε ποιο βαθμό να σοβαρέψεις τη σχέση σου – αν δεν είναι ήδη – ή να κάνεις νέες γνωριμίες. Προσοχή, όμως, στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ές και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου και όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α επιχειρεί να σε χειραγωγήσει (για να κερδίσει).

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Καλείσαι ν’ αντιληφθείς άμεσα -όχι τίποτε άλλο, για να «πιάσει το νόημα» και ο περίγυρός σου- προς τα πού κατευθύνεσαι και αν χρειαστεί, να κάνεις τις απαραίτητες διευκρινίσεις και αναθεωρήσεις. Αυτό ακριβώς θα σε απασχολήσει μέχρι και το τέλος του μήνα, όπως επίσης και το να βρεις νέα ενδιαφέροντα, διότι σε βλέπω να βαριέσαι όσο ποτέ και να «τινάζεις» συναισθήματα και συνεργασίες «στον αέρα». Όπως -είμαι σίγουρη- ήδη αντιλήφθηκες, αυτή σου η ροπή πάει… παντού. Τι εννοώ: πως αλλάζεις και σχετικά με τα ερωτικά σου. Αν και από τη φύση σου είσαι ανεξάρτητος/η, αυτό το διάστημα νιώθεις την ανάγκη να δεσμευτείς περισσότερο με το άλλο σου μισό.

Αν είσαι ελεύθερος/η, πάλι, μόνο μια σοβαρή περίπτωση θα σε κάνει να ενδιαφερθείς, ειδάλλως ξανά θ’ αρχίσεις να βαριέσαι και -το χειρότερο- δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το δείξεις, ίσως και με λιγότερο διπλωματικό τρόπο απ’ τον συνηθισμένο σου στον άνθρωπο που θα είναι απέναντί σου. Ευτυχώς, στα οικονομικά -όχι, όμως, στα κοινωνικά που επηρεάζουν τρόπον τινά και τα επαγγελματικά σου- γίνεσαι πιο «σοβαρός/ή» και διαχειρίζεσαι έξοχα το μπάτζετ σου. Στα επαγγελματικά, έχεις αποδείξει την αξία σου και ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Το μόνο πρόβλημα που έχεις αυτό το φεγγάρι είναι ότι ο στόχος σου χάνει το ενδιαφέρον του αμέσως μόλις τον κατακτήσεις. Όσο υπάρχουν οι προκλήσεις, το αίμα σου βράζει και οι δημιουργικές ιδέες σου διαδέχονται η μία την άλλη, κάτι που -εννοείται- θα αξιοποιήσεις στα επαγγελματικά σου. Όμως, χρειάζεται, «καβουράκι» μου, να είσαι πιο σαφής -και εσύ- σχετικά με αυτά που επιδιώκεις, ούτως ώστε καταρχάς να μη σπαταλάς άσκοπα χρόνο και να οργανώσεις και τις διακοπές σου (αυτό που σε «καίει» κατεξοχήν τώρα και, καθώς φαίνεται, όλο το καλοκαίρι). Να ξέρεις ότι αν οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι ξεκάθαροι, η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη.

Η καλή σου φήμη σου, ούτως ή άλλως, είναι δεδομένη και η δουλειά σου αναγνωρίζεται απ’ όσους σε ξέρουν στο χώρο σου, κάτι που σου δίνει την αναγκαία ηθική ικανοποίηση. Σχετικά με τα οικονομικά σου, καλύτερες μέρες ανατέλλουν και σου επιτρέπουν επενδυτικά ανοίγματα, εφόσον το επιθυμείς, οπότε η λήψη πρωτοβουλίας έχει να κάνει καθαρά με σένα. Τέλος, σχετικά με τα ερωτικά σου, είσαι σε μια ισορροπημένη κατάσταση συντροφικότητας και ανεξαρτησίας, ένα ιδανικό «κοκτέιλ», ενώ οι σόλο καλοπερνάτε χωρίς να πολυσκοτίζεστε για το αύριο.

ΛΕΩΝ

Όσο ο Ήλιος «παρελαύνει» απ’ τους Διδύμους -έως τις 21/6- μπορεί ν’ αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου, αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σάς συνδέει κάτι δυνατό. Ίσως, μάλιστα, συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολιτικό «πρόσημο». Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης που έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά. Παράλληλα, πρόσεχε ένα τσακ παραπάνω τις μετακινήσεις σου, ιδίως την παρέμβαση τρίτων σε ό,τι έχει να κάνει μ’ ένα δικό σου μεταφορικό μέσο.

Έχε, δε, στον νου σου ότι θα μπεις στον «πειρασμό» να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά το πάθος που τρέφει για σένα ένα πρόσωπο. Να ξέρεις, όμως, ότι θα σου ζητηθούν και ανταλλάγματα, επομένως, πράξε κατά το δοκούν. Προσοχή, δε, στα έξοδα εντυπωσιασμού, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις ταπί άνευ λόγου. Ακόμα, απρόοπτα γεγονότα στον εργασιακό σου χώρο σε υποχρεώνουν να σκεφτείς πως είναι καιρός να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, άρα μελέτησε τις απαιτήσεις της αγοράς και κινήσου ανάλογα. Τέλος, στα ερωτικά, έχεις σκαμπανεβάσματα. Αν, δε, είσαι σόλο οι έρωτες έρχονται και παρέρχονται… ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα του σπιτιού, αλλά και την καριέρα σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια μάλλον «αμυντική» αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να ακολουθήσεις τα… χνάρια των προγόνων σου και να μυηθείς σε παραδόσεις, κάτι που σαφώς δεν σε «χαλάει», αφού μπορείς να πάρεις ιδέες και να τις αξιοποιήσεις όχι μόνο στην καθημερινότητα, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Μάλιστα, μπορεί να βιώσεις και μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία που έχει σχέση με παράδοση και γενικότερα με το παρελθόν, η οποία θα γίνει κιόλας αιτία να (ανα)διαμορφώσεις τις αξίες σου και ν’ ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου.

Στα οικονομικά σου τώρα, ένα θέμα διευθετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να οργανώσεις το «διακοποπρόγραμμά» σου. Παράλληλα, η εργατικότητα και η συνέπεια στις υποχρεώσεις σου επιβραβεύονται αν όχι οικονομικά, σίγουρα ηθικά. Μια θέση ή ένα πόστο που πάντα ήθελες τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις και προφανώς κάτι τέτοιο σε ευχαριστεί. Όσον αφορά, τέλος, τα αισθηματικά σου, η λογική και το πάθος συνυπάρχουν αρμονικά. Αν, δε, είσαι ελεύθερος/η, πάλι, θα ζήσεις ένα δυνατό, έντονο έρωτα που μπορεί να μην κρατήσει μια ζωή, αλλά σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Πώς σου φαίνεται;

ΖΥΓΟΣ 

Επανέρχονται στο προσκήνιο διαφωνίες με συγγενείς, ενώ ενθαρρύνεσαι ν’ αναζητήσεις γεγονότα που σε «σημάδεψαν», είτε πρόκειται για προσωπικά, είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως, μάλιστα, «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή επισκεφτείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά και σε ευχαριστεί. Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι το τέλος του μήνα, Ζυγέ μου, βρίσκεις νέες πηγές ενδυνάμωσης που ενισχύουν την αίσθηση της μοναδικότητάς σου. Το «εγώ» σου ενδυναμώνεται, νιώθεις ότι ο ήλιος ανατέλλει πιο φωτεινός και το δείχνεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, με αποτέλεσμα να μαγνητίζεις όσα πρόσωπα επιδιώκεις.

Στα οικονομικά σου, από την άλλη πλευρά, ναι μεν ο προϋπολογισμός σου «κλυδωνίζεται», αλλά αντέχει(ς) και αυτό είναι που στην τελική «μετράει». Κατά τα άλλα και σχετικά με τα επαγγελματικά σου τώρα, μη νομίζεις ότι όλα θα κυλήσουν κατά το δοκούν, θα έχεις, όμως, τις ευκαιρίες για καινούριες συνεργασίες, που, όπως και οι Δίδυμοι, θα πρέπει να αποδεχθείς. Σχετικά, τέλος, με τα προσωπικά σου ζητήματα, πιέζεσαι να κάνεις τις επιλογές σου και ν’ αποφασίσεις εδώ και τώρα – κάτι ασφαλώς δύσκολο για σένα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανότατα να βρεις το ταίρι σου από το φιλικό σου περιβάλλον ή από τον χώρο εργασίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις επανέρχονται με σκοπό να βρεθεί μια λύση, κάτι που γίνεται, αφού οι όροι του παιχνιδιού έχουν αλλάξει υπέρ σου. Συμπέρασμα: αξίζει να προσπαθήσεις για να κερδίσεις ό,τι επιθυμείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλιό αντικείμενο αξίας, όπως και να σου δοθεί ένα κληροδότημα. Ίσως κιόλας συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, οπότε είναι πιθανό ν’ αλλάξεις προορισμό προκειμένου να αξιοποιήσεις τη συγκυρία για να κερδίσεις υλικά. Σημασία, πάντως, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, έχει ν’ αναθεωρήσεις τις «πολεμικές» τακτικές που ακολουθείς γιατί δεν αποδίδουν.

Επίσης, να μην προτρέχεις, αφού η βιασύνη στην προκειμένη δεν είναι καλός σύμβουλος. Πρέπει να καταλάβεις πως δεν πέφτουν όλα τα «κάστρα» με μια μόνο έφοδο και αυτό ισχύει και για τα αισθηματικά σου – σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις μια κατάσταση που χρονίζει ή κάτι καινούριο που σε εξιτάρει. Με άλλα λόγια και όσον αφορά την πρώτη βερσιόν -σε δεύτερο χρόνο και την δεύτερη-, αν δεν μπεις στη διαδικασία να ακούσεις τις ανάγκες του/την συντρόφου σου, αδίκως συζητάτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, το ιδεατό μπορεί να γίνει πραγματικότητα, όμως, μάθε ν’ ακούς τα «θέλω» και τις ανάγκες της «άλλης πλευράς».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος αναβιώνουν, κάτι που από τη μια πλευρά μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω, όμως, από την άλλη μπορεί και να σε εμπνεύσει στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο. Είναι, δε, πιθανό να βρεις απαντήσεις για τις αρχικές αιτίες μιας κατάστασης. Το βέβαιο, πάντως, να το ξέρεις, είναι πως ένα απροσδόκητο γεγονός ενδέχεται να κλονίσει τα «πιστεύω» και τις πεποιθήσεις σου.

Η κοσμοθεωρία και η φιλοσοφία της ζωής σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο της κριτικής σου σκέψης και δεν αρκείσαι πια σε ό,τι σού δίνεται, αλλά ζητάς και διεκδικείς αυτό που σου αξίζει. Όπως είναι επόμενο, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στον τομέα της εργασίας σου, που δεν θα σταματήσει να σε προβληματίζει. Ή θα βρεις τρόπους να διαχειριστείς τις καταστάσεις που επικρατούν ή σύντομα ο ίδιος ο χώρος θα σε «απαλλάξει» και θα αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Προσοχή, όμως, μη σε πάρει από κάτω, γιατί και οι νέες προσπάθειες δεν είναι βέβαιο πως θα καρποφορήσουν. Όχι άμεσα τουλάχιστον. Και στα αισθηματικά, τα πράγματα είναι αβέβαια. Ο δογματισμός σου και οι συντηρητικές σου ιδέες δεν διευκολύνουν την μεταξύ σας επικοινωνία, αν είσαι σε σχέση. Αν, πάλι, είσαι σόλο, πιθανό ν’ αναβιώσεις μια σχέση που ίσως σε ενδιαφέρει ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα έρχεσαι και εσύ, όπως οι Παρθένοι, πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, που θ’ αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές, ιδιαίτερα σε σχέση με την εργασία σου. Παράλληλα, μπορεί να ξαναβρείς μια πελατεία ή να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό, κάτι που προφανώς θα σε χαροποιήσει. Είσαι και «παιδί της ύλης», πώς να το κάνουμε; Σε καμία περίπτωση, όμως, μην έχεις την εντύπωση πως όλα θα σου δοθούν χωρίς να… κουνήσεις το χεράκι σου. Αν, δε, κάποιες φορές αισθανθείς ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου και σε ταλαιπωρεί μέχρι να σου δώσει τελικά αυτό που θέλεις διακαώς ή ότι δεν είσαι ικανός/η να αποκτήσεις αυτό που πραγματικά αναζητάς, απλώς χαλάρωσε. Και μετά κάνε την ανάλογη -αποτελεσματική- κίνηση.

Αναφορικά με τα προσωπικά σου, όσο κι αν δοκιμάζεται η σχέση σου, μην πάρεις οριστικές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, για να βρεις την ασφάλεια που ζητάς, θα πρέπει να είσαι πρόθυμος/η να εγκαταλείψεις ένα κομμάτι της ελευθερίας σου. Είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο; Αν όχι, καθίσταται επιβεβλημένο να το δείξεις στο ταίρι σου και να του ζητήσεις χρονικό περιθώριο προκειμένου να κατασταλάξεις στο τι θέλεις. Ειδάλλως, θα χάσεις τα «κεκτημένα» σου και, όχι τίποτε άλλο, δεν θα έχεις και άλλοθι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αυτή τη φάση, αναζητάς εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοϊδεάτες» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σας από μια κοινή προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ότι θεωρείς «ξένο» και να μην ξέρεις -αρχικά τουλάχιστον- πώς θ’ αντιδράσεις. Παράλληλα, προμηνύονται καταλυτικές εξελίξεις στην οικογένειά σου και την προσωπική σου ζωή. Όλο αυτό το πέρασμα σε μια νέα φάση, θα έχει σίγουρα τις θετικές, όπως και τις αρνητικές πτυχές του, αφού εν ονόματι ενός δελεαστικού και απόλυτου «δοσίματος», διακυβεύεται η προσωπική σου ελευθερία.

Αν είσαι σόλο, ένα κοινό ενδιαφέρον σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενδεχομένως και στο πλαίσιο ενός ταξιδιού που «παίζει» να έχεις αρχικά προγραμματίσει μόνο για την εργασία σου. Γενικότερα, μέχρι και το τέλος του μήνα, μην περιμένεις, αγαπημένε Υδροχόε, ηρεμία και «νηνεμία» σε κανένα τομέα της ζωής σου και επειδή είσαι και απ’ τα εκδικητικά πλασματάκια, μην κάνεις αντίποινα σε όποιον/α νιώσεις πως σε απειλεί. «Παίξε» με ανοιχτά «χαρτιά», κόντραρέ τον/την στα ίσα και ό,τι γίνει! Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, πάλι, κλείνεις «ανοιχτούς λογαριασμούς» και προχωράς γοργά στο μέλλον, έχοντας ανοιχτά τα «φτερά» σου.

ΙΧΘΥΕΣ

 Απογειώνεσαι ή καταποντίζεσαι «ψαράκι» και από σένα εξαρτάται αν θα πας ή όχι με τη ροή των γεγονότων. Ξαφνικές αλλαγές ή απροσδόκητες μεταβολές συμβαίνουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου και βέβαια δεν σε φοβίζουν, αφού τα άστρα σε «προικίζουν» με ισχυρές δόσεις ευελιξίας, ανεξάρτητα απ’ το αν η έκβαση των γεγονότων έχει να κάνει με το πώς την υπολόγιζες ή όχι. Να ξέρεις πως στα επαγγελματικά σου από ‘δω και πέρα τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο και μάθε επιτέλους να κάνεις κράτει στα της… τσέπης σου, αφού με το που παίρνεις χρήματα στα χέρια σου, τα ξοδεύεις.

Κράτα λοιπόν μπακάπ Ιχθύ, γιατί ναι μεν όλα καλά σού πηγαίνουν κι έχεις και τρελή δημιουργικότητα που σε αβαντάρει επαγγελματικά, όμως, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Στα ερωτικά σου τώρα, πολλά είναι τα κοινά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά κυρίως αυτό που παίζει ρόλο είναι να αποδεχτείτε ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου και να αλληλολατρευτείτε. Ίσως και εκ νέου! Αν είσαι ελεύθερος/η, για να τα ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χρειάζονται υποχωρήσεις και εδώ σκέψου καλά πόσο σε νοιάζει ή όχι. Τέλος, ένα κρυμμένο ταλέντο σου αναδύεται και το σοφότερο θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα. Έστω… δόξα!