Η Αφροδίτη στις 9/6 φεύγει απ’ τον Ταύρο και «βολτάρει» στους Διδύμους: Ποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν, πώς & ποια θέση της -αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στις 9/6 φεύγει απ' τον Ταύρο και "βολτάρει" στους Διδύμους: Ποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν, πώς & ποια θέση της -αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Τελευταίες μέρες της Αφροδίτης στον Ταύρο και καλό είναι να την αξιοποιήσουν τα σταθερά ζώδια (Ταύροι -σαφώς-, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) για να πετύχουν τους στόχους τους κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Σε δεύτερο χρόνο «πριμοδοτούνται» τα πλέον «φιλικά» ζώδια στη γήινα και αυτά δεν είναι άλλα από του νερού – Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς. Δεν είναι, όμως, μια απλή εβδομάδα, αφού πολλοί ήδη πέρασαν σε… άλλη φάση με τη Νέα Σελήνη, χθες, 3/6, στους Διδύμους.

Πολλοί κλήθηκαν να βάλουν κάτω τα προβλήματα και τις σχέσεις τους -και θα κληθούν για τις επόμενες μέρες- και είτε να τα προσπεράσουν τεχνηέντως, με τους κατάλληλους «συμμάχους», είτε να τελειώνουν οριστικά με καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Παράλληλα, διαπιστώνονται -και θα εξακολουθήσουν να υφίστανται- εντάσεις και γι’ αυτό μπορείτε κάλλιστα να «κατηγορήσετε» τον «θορυβώδη» Άρη στον Καρκίνο, που θα μας… βασανίζει, παράλληλα, όμως, θα μας κάνει και πιο ενεργητικούς και δυναμικούς έως τις 2 Ιουλίου – ναι, έχουμε ακόμα καιρό να περάσουμε σε φάση «νηνεμίας», αν και δεν προβλέπεται ούτε στη συνέχεια.

Όσο για το πολιτικό γίγνεσθαι, αναμένονται ανατροπές σε τοπικό επίπεδο, ενώ σαφώς ευνοείται αστρολογικά ο Ιχθύες Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύγκριση με τον Λέοντα Αλέξη Τσίπρα – το διαπιστώσαμε ήδη, εξάλλου. Καλό επταήμερο σε όλες και όλους!

SOS 

Κριοί, προσοχή: Στην εργασία να μην είστε παρορμητικοί και στις νέες γνωριμίες, να επιχειρείτε να βλέπετε τα πράγματα σε βάθος. Λέοντες, προσοχή στην υγεία σας – η κατάσταση ίσως αποδειχθεί πιο σημαντική απ’ όσο νομίζετε. Ταύροι σε πρώτο χρόνο -σε δεύτερο, Σκορπιοί- εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή συγκυρία έως τις 8/6, οπότε η Αφροδίτη, που τώρα σάς… κλείνει το μάτι, περνάει στους Διδύμους.

LUCKY IN LOVE 

Ταύροι και Σκορπιοί και πάλι είστε οι μεγάλοι τυχεροί. Δίδυμοι «παίζετε άγρια μπάλα» όπου κι αν βρεθείτε και εσείς, Τοξότες, δίνετε «ρεσιτάλ» γοητείας. Ιχθείς, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι απ’ το άλλο φύλο, αρκεί να μη σας πιάσουν κρίσεις ανασφάλειας. Ομοίως και εσείς, Παρθένοι. Τέλος, Καρκίνοι, είστε τυχεροί αρκεί να «καταπιείτε» τους έντονους συναισθηματισμούς σας – πλεονάζουν.

ΚΡΙΟΣ

Ένας αρκετά χαλαρός Ιούνιος, όμως θα πρέπει να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή, αφού ο Ερμής στον Καρκίνο σε «προικίζει» με… δυσνόητες καταστάσεις σε σπίτι και εργασία, ακόμα και στις φιλικές σου συναναστροφές που θέλουν επιδέξιους χειρισμούς, ούτως ώστε να μη βγεις χαμένος/η. Γιατί, να το ξέρεις, αν δεν επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου αγαπημένε Κριέ, τα πράγματα δεν προμηνύονται θετικά για σένα. Σε συμφέρει, όπως αντιλήφθηκες, αντί να είσαι φουλ ειλικρινής, ως συνήθως, να κινείσαι διακριτικά. Όπως και να ‘χει, σε κάθε τομέα της ζωής σου το «φαίνεσθαι» τώρα έχει νόημα μόνον αν έχεις να προτείνεις κάτι καινοτόμο π.χ. στη δουλειά σου κι έχεις εξασφαλίσει προηγουμένως τους «σωστούς» συμμάχους, που θα σε στηρίξουν στην υλοποίηση του πρότζεκτ σου.

Προσοχή όμως και εδώ: Δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο περιβάλλον της εργασίας σου ή τρέφεις αυταπάτες που σε οδηγούν σε λάθος ενέργειες. Επομένως, πρόσεχε μην εμπλακείς με οποιονδήποτε τρόπο σε παρασκηνιακές υποθέσεις γιατί και αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σου. Όσο για τα αισθηματικά σου, μη χαλάς χωρίς λόγο ό,τι έχεις πετύχει με την επιμονή ή την ανασφάλειά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο ενθουσιασμός σου θολώνει την κρίση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

 Φρόντισε ν’ αξιοποιήσεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως τις 9/6, που θα «μετακομίσει» στους Διδύμους. Κι αν επηρεάζει περισσότερα εσένα του γ’ δεκαήμερου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και άφθονα υλικά αγαθά, και οι υπόλοιποι ευνοείστε και θα το διαπιστώσετε εμπράκτως. Τα οικονομικά, αλλά και οι αξίες σου, Ταύρε, αυτές τις μέρες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ενώ θα σε απασχολήσουν δεόντως η ομορφιά, η διακόσμηση και οι τέχνες. Κάτι που δεν το λες κι άσχημο, δεδομένου πως τους περισσότερους θα τους «καίνε» θέματα εφορίας και γενικότερα οικονομικά. Για σένα, όμως, όλα καλά, όλα ανθηρά.

Μια μικρή εξαίρεση, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο που φέρνει «έλξεις και απώσεις» με συγγενικά πρόσωπα και δεν θέλει και πολύ για να γίνετε «από δυο χωριά χωριάτες». Ίσως, μάλιστα, βγουν στην φόρα και κάποιες παλιές ιστορίες που θα σε κάνουν «τούρμπο». Όμως, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να περάσεις και σε φάση ενδοσκόπησης. Μέσω αυτής, μάλιστα, θ’ αναγνωρίσεις απωθημένα και συμπλέγματα που κουβαλάς παιδιόθεν ή αποτελούν οικογενειακά βιώματα. Εφόσον, πάλι, ταξιδέψεις, είναι πιθανό να εγκλωβιστείς κάπου ή να βρεθείς μεταξύ διασταυρούμενων πυρών σε μια διαμάχη. Γι’ αυτό, πρόσεχε. Ή άσε το για αργότερα (καλύτερα κιόλας).

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η χθεσινή Νέα Σελήνη στο «σπίτι» σου σηματοδοτεί μια καινούρια εποχή σε θέματα επικοινωνίας και κίνησης. Αντί για συναισθηματικό βάθος, τώρα θ’ αναζητάς μεγαλύτερη ποικιλία σε γνώσεις και σε νεωτερισμούς. Και πάλι εδώ θα γίνει ένα… γενναίο ξεκαθάρισμα μέσα σου σχετικά με το τι χρειάζεσαι και τι όχι και θα προχωρήσεις μπροστά απαλλαγμένος/η απ’ ό,τι δε σε εξυπηρετεί πια. Από την άλλη, και η Αφροδίτη στους Διδύμους -πλην όμως από τις 9/6- σε κάνει πολύ γοητευτικό/ή και σου δίνει την άνεση να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις περισσότερο τα «θέλω» σου.

Γενικότερα, Διδυμάκι, είναι μια καλή περίοδος για να ξελαφρώσεις από άγχη και να περάσεις καλά, είτε σε επίπεδο φίλων, είτε/και νέων γνωριμιών. Προς το παρόν και μέχρι να έρθει η γλυκιά και απρόβλεπτη, αφού (ξε)τρελαίνεται με τα φλερτ κι αλλάζει γνώμη εύκολα, Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ξεκουράσου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν’ αναδείξεις και να δρομολογήσεις όλα εκείνα που αποτελούν βασικές σου προτεραιότητες και αφορούν τη διευκόλυνση της ζωής σου. Έχε, δε, υπ’ όψιν σου πως αυτό το φεγγάρι και γενικά ως το τέλος του μήνα μπορεί σου υποσχεθούν πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Όμως, κράτα «μικρό καλάθι».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Kαλείσαι να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου παντού. Ωστόσο, μην αγνοείς τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, αφού τα fake news «οργιάζουν» και κάποιος/α «βάζει λόγια» σε βάρος σου. Ίσως μάλιστα στενοχωρηθείς από τη στάση ενός φίλου ή μιας φίλης απέναντί σου, αφού θα σου δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό που γνώριζες μέχρι τώρα. Εδώ, λοιπόν, πρόσεχε μην «εκραγείς» – στο επισημαίνω και διότι ο Άρης στο «σπίτι» σου θα συνεχίσει να προκαλεί εναλλαγές στην συναισθηματική σου κατάσταση. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως έτσι, τρόπον τινά, σε κρατάει στο «παιχνίδι». Το είπαμε, εξάλλου: Χρειάζεται να δράσεις και θα το πράξεις.

Θα κάνεις παρορμητικές κινήσεις για να βρεις τα όριά σου και κυρίως τις ασφαλιστικές σου δικλείδες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα επηρεαστείς περισσότερο και ίσως υπάρξουν προσδοκίες από πρόσωπα που έχουν μεγάλη κοινωνική δύναμη ή σχετίζονται με την εξουσία. Από την άλλη, από τις 5 του μήνα και με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε αντιδράσεις/συγκινήσεις που δεν θα μπορείς εύκολα να ελέγξεις. Εδώ, λοιπόν, δώσε βάση για να μην ταράξεις τη σχέση σου – αν δεν είσαι σόλο, φυσικά – και γλέντησέ το.

 

ΛΕΩΝ

Οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου απέναντι σε αθέμιτες πρακτικές που έχουν να κάνουν τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά σου – κυρίως με τα πρώτα. Αν, μάλιστα, βγουν στην φόρα κάποιες υπόγειες διεργασίες ή μυστικά, ενδέχεται να χάσεις πάσα ιδέα για κάποιον/α! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει κι ένα οξύ επεισόδιο στην υγεία σου, οπότε πρόσεχε καλά καταρχάς τη διατροφή σου κι έπειτα (τυχόν) καταχρήσεις. Επίσης, το πόσο κουράζεσαι. Είναι γεγονός πως πολλάκις υπερ(εκ)τιμάς τις δυνάμεις σου, κάτι που σε αυτή τη φάση οφείλεις να αποφύγεις.

Εν ολίγοις, μην αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες σού αναλογούν, μην μπλέκεσαι σε υποθέσεις τρίτων -γιατί θα βρεις τον μπελά σου- και τρίτον, μην ενεργείς αυτοβούλως όσον αφορά υποθέσεις συλλογικές, ενδεχομένως συνδικαλιστικές διότι θα την «πληρώσεις». Και πολύ ακριβά μάλιστα. Δεν είναι όλα, όμως, τόσο «επίπονα». Αυτήν την περίοδο κάλλιστα μπορείς να δρομολογήσεις μια μίνι απόδραση με το έτερον ήμισυ ή με τον/την κολλητό/ή σου, με κάποιο οικείο σου πρόσωπο τέλος πάντων. Επίσης, αν είσαι γονέας, δώσε βάση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών σου και δείξε τους όση τρυφερότητα και κατανόηση διαθέτεις. Μόνο σε καλό θα σου βγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πιθανό να προκύψει μια αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου, αλλά και να εντείνεις τη δράση σου στο πλαίσιο μιας συλλογικής προσπάθειας, που θα προκαλέσει τον… πλανήτη. Είναι δηλαδή αμφίρροπες οι αντιδράσεις απέναντί της. Τον νου σου, λοιπόν, Παρθένε για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις διότι είναι πιθανό και αυτό. Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά αυτό που πρέπει να εκμεταλλευτείς -ελπίζω να το έκανες- είναι η Νέα Σελήνη. Η χθεσινή Νέα Σελήνη, λοιπόν, για να είμαι ακόμα πιο σαφής, λειτούργησε εντελώς «αβανταδόρικα» απέναντί σου και θα το συνεχίσει, επιφυλάσσοντας καινούριες συνεργασίες.

Απλώς, πρόσεχε να τσεκάρεις τα πάντα όλα προτού υπογράψεις π.χ. κάποιο συμβόλαιο ή συναινέσεις στην πραγμάτωση κάποιου πρότζεκτ. Γίνε περισσότερο, δε, ενδελεχής απ’ ό,τι συνήθως στα της εργασίας, αλλά και της καθημερινότητάς σου, διότι κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα. Παράλληλα, όσο ακόμα η Αφροδίτη «περπατάει» στον Ταύρο -έως και τις 8/6- έχεις κάθε λόγο να οργανώσεις μικρά ή και μεγαλύτερα ταξίδια και εκδρομές. Από την άλλη, είναι πιθανό να λάβεις αρκετές ευχάριστες ειδήσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Όπως όλα δείχνουν, θα ταράξεις τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου, αλλά μην περιμένεις πως οι επιλογές σου θα τύχουν θετικής ανταπόκρισης απ’ όλους κι αν τα βρεις σκούρα, προκειμένου να «τρώγεσαι» με το σύμπαν, κάνε τον/την… Κινέζο/α. Σε συμφέρει, ειδικά αυτήν την περίοδο, να επιστρατεύσεις -και εσύ- τη διπλωματικότητά σου. Με Άρη κι Ερμή στον Καρκίνο, άλλωστε, όλα τα παρορμητικά/κυριαρχικά επηρεάζεστε και λέτε τα πάντα -χωρίς να σας  νοιάζει καθόλου- «χύμα και τσουβαλάτα».

Εσύ, δε, Ζυγέ που, συγκριτικά με τα υπόλοιπα (κυριαρχικά) έχεις την τάση να… μιλάς και περισσότερο, με μια-δυο κουβέντες παραπάνω, είναι πιθανό να χάσεις «τα αβγά και τα πασχάλια» σε επαγγελματικό, αλλά και σε φιλικό/κοινωνικό επίπεδο. Το καλό της υπόθεσης, πως η Αφροδίτη και απ’ την τωρινή της θέση, στον Ταύρο, σε πριμοδοτεί, όσο και απ’ την επόμενη, στους Διδύμους. Με άλλα λόγια, μπορείς να ποντάρεις σε μια νέα γνωριμία αν είσαι μόνος/η ή να πας ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου. Καλύτερα, όμως, αν είναι να πάρεις μια τελεσίδικη απόφαση, να το πράξεις αφότου περάσει (η Αφροδίτη) στους Διδύμους. Όπως όλα τα ζώδια του αέρα, τότε θα ευνοείσαι πιο πολύ ακόμα. Δεν έχεις παρά να περιμένεις ένα… τσακ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στον άξονά σου έως και τις 8 Ιουνίου, θα εξακολουθήσει να επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ’ δεκαήμερου, φέρνοντας ακόμα και γάμο/συμβίωση. Αν, λοιπόν, έχεις σκοπό να ανεβάσεις level στη σχέση σου, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος. Και για σένα, όμως, που είσαι σόλο, σού επιφυλάσσει νύχτες τρυφερές και συγχρόνως παθιασμένες με μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει και μέλλον. Αξιοποίησε στο μάξιμουμ τις ημέρες έως τις 8/6 γιατί με το που θα περάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους ναι μεν θα φλερτάρεις, αλλά για σταθερότητα… ουδείς λόγος.

Το καλό για σένα, Σκορπιέ, είναι πως όλον τον μήνα θα έχεις σημαντική εύνοια παντού, σε όποιο δεκαήμερο του ζωδίου σου κι αν ανήκεις. Τα δύσκολα, για όλους τους Σκορπιούς, επί της ουσίας ξεπερνιούνται σε κάθε τομέα της καθημερινότητας και το απολαμβάνετε. Όμως, σε κάποια πράγματα χρειάζεται δέουσα προσοχή και εννοώ τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, γείτονες, αλλά και όσους/ες ανακατεύονται στις δουλειές σου. Φαίνεται πως θα δημιουργηθούν ακραίες εντάσεις, οπότε προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»! Επιπλέον, αν αποσκοπείς σε κάποιο ταξίδι, κάνε το μετά τα μέσα Ιουνίου. Τώρα, οι μετακινήσεις λαμβάνουν «επιθετική» διάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η χθεσινή Νέα Σελήνη στον άξονά σου σε ενεργοποίησε και θα το κάνει για μερικές μέρες ακόμα. Υπερβολικά κιόλας. Αν δεν το έπραξες ήδη, λοιπόν, καλείσαι να κάνεις ξεκαθάρισμα και συγχρόνως καινούριο ξεκίνημα με τους συνεργάτες σου, αλλά και στο επίπεδο του/της συντρόφου σου. Το βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου πολύ περισσότερο και εδώ το ζητούμενο είναι αν έχεις τη διάθεση να το κάνεις γιατί όλο αυτό το διάστημα τρέχεις σαν τον/την παλαβό/ή και το τελευταίο που σε νοιάζει είναι να… μιλήσεις παραπάνω.

Θα διαπιστώσεις, όμως, ότι θα καταστεί απαραίτητο προκειμένου να κερδίσεις και σε υλικό και σε ηθικό επίπεδο. Επομένως, είναι στο χέρι σου το κατά πόσον θα αξιοποιήσεις αυτήν την επικοινωνιακή αβάντα που σου προσφέρουν αφειδώς τ’ άστρα. Κατά τα άλλα, ο Άρης σε ωθεί να μάθεις άμεσα και γρήγορα ο,τιδήποτε σε ενδιαφέρει και ως προς αυτό, ουδέν πρόβλημα. Ίσα-ίσα, θα μπορέσεις να εμβαθύνεις ή ν’ ανακαλύψεις διάφορες άγνωστες, όσο και διαφωτιστικές λεπτομέρειες, είτε έχουν να κάνουν με τα εργασιακά, είτε με τα συναισθηματικά, είτε με τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το ζητούμενο είναι να είσαι «απίκο» για ν’ αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο, στον άξονά σου, θα δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σου. Eίναι, δε, εύκολο να «σπάσει» μια επικερδής κιόλας συνεργασία σου, τα πράγματα όμως σύντομα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους, αφήνοντας πίσω τους μόνον την αρνητική εικόνα κάποιων λανθασμένων αντιδράσεων ή συμπεριφορών χωρίς σοβαρό αντίκτυπο. Το γεγονός είναι ένα: Τώρα, σου βγαίνουν κάθε τύπου ευαισθησίες, ενώ θα είσαι και εξόχως ανταγωνιστικός/ή. Μην υπερβάλλεις, λοιπόν, για να πάνε όλα καλά και να λειτουργήσουν υπέρ σου. Αντιθέτως, αξιοποίησε αυτήν την αστρική συγκυρία για να δείξεις τον «άλλο», καθόλου κυνικό εαυτό σου.

Εν ολίγοις, ξεκίνα να μιλάς με γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ο λόγος σου χρειάζεται τώρα να γίνει η αφορμή που θα δημιουργήσεις νέες συνεργασίες και επαφές. Άφησε, λοιπόν και τον πραγματισμό σου κατά μέρος και μπες «με τα μπούνια» σε νέες, πιο δημιουργικές καταστάσεις και στην εργασία και στις κοινωνικές σου σχέσεις. Παράλληλα και όπως και να ‘χει, η μνήμη σου θα ενισχυθεί και θα βγουν στην επιφάνεια νοσταλγικές αναμνήσεις και ευαισθησίες. Τέλος, έχεις γεννηθεί το β’ δεκαήμερο, θα έχεις σαν μότο ότι «η ζωή είναι σοβαρότητα και συνέπεια». Εφαρμόσέ τες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αγχώνεσαι γιατί, η αλήθεια είναι, αυτό το φεγγάρι το έχεις παρακάνει. Δεν σε παρεξηγούμε, αφού προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει ο Άρης στον Καρκίνο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον χώρο της εργασίας σου. Υπάρχει, βέβαια, περίπτωση να ανησυχήσεις και για την υγεία σου, ότι κι αν συμβεί όμως είναι περαστικό και δεν χρειάζεται να του δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όση πρέπει. Μη γίνεσαι, με άλλα λόγια, κατά φαντασίαν ασθενής – δεν έχει και νόημα εδώ που τα λέμε, εκτός κι αν έχεις κάποια συμπτώματα νόσου, τα οποία νιώθεις έντονα πως πρέπει να εξετάσεις λεπτομερώς.

Σε αυτήν την περίπτωση, μαζί σου Υδροχόε. Κατά τ’ άλλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι και τις 8/6) θα σε βοηθήσει να βιώσεις ένα αρμονικό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ίσως, μάλιστα, να φιλοξενήσεις τον έρωτά σου ή να φιλοξενηθείς από ένα άτομο που σε… καλοβλέπει! Σε αυτή τη φάση, γενικά, θα είσαι ή σε φάση απραξίας ή εντατικής εργασίας, κάτι φυσιολογικό, αφού ο «πολεμιστής» χρειάζεται και την ανάπαυσή του! Όσο για διαμάχες στα επαγγελματικά, αγνόησέ τες. Δώσε τόπο στην οργή, μη χαλάς τη «ζαχαρένια» σου γιατί, στο τέλος, θα βρεις και τον μπελά σου απ’ το πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ

 Ίσως προκύψει μια ανησυχία για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κάνει τα… δικά του. Ενδέχεται, μάλιστα, να «φάτε τα μουστάκια σας», αλλά θα είναι για πολύ λίγο, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας. Ίσα-ίσα, δε, που αυτή η μινιόν «καταιγιδούλα», ειδικά αν μιλάμε για τα ερωτικά σου, μπορεί να λειτουργήσει και πολύ… αφροδισιακά. Μάλιστα, τώρα μπορείς με το ταίρι σου να πάτε και μια εκδρομούλα και καλύτερα κάν’τε την τώρα που ευνοείσαι αστρολογικά. Παράλληλα, βέβαια, επιχείρησε να γίνεις πιο πρακτικός/ή.

Στο επισημαίνω διότι αυτό το φεγγάρι είσαι ξανά στον… κόσμο σου. Αν βάλεις κάτω τη λογική που (ενίοτε) σε διέπει, όλα θα πάνε καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά/οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν. Κατά τ’ άλλα, είναι σχεδόν βέβαιο πως με τη χθεσινή Νέα Σελήνη έκανες νέα αρχή σχετικά με σπίτι και την οικογένειά σου. Ίσως εξωράισες τον χώρο σου, ίσως μετακόμισες, ίσως το κάνεις άμεσα. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να εμπλουτίσεις τον προσωπικό σου χώρο ή το γραφείο σου με έπιπλα-αξεσουάρ ή να προβείς σε λειτουργικές αλλαγές και αισθητικές παρεμβάσεις, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Αφροδίτη θα πατήσει το πόδι της στους Διδύμους, στις 9/6. Κάνε, λοιπόν, και εσύ, λίγη υπομονή – θα (σου) χρειαστεί…