Πώς τελειώνει η άνοιξη και τι θα ζήσουμε ως τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου – αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πώς τελειώνει η άνοιξη και τι θα ζήσουμε ως τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου - αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πώς τελειώνει η άνοιξη και τι μας φέρνει ο Ιούνιος ως τη Nέα Σελήνη της 3ης Ιουνίου στους Διδύμους; Ένα «δύσβατο» 24ωρο είναι στις 30/5, οπότε σχηματίζεται τετράγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτό καθιστά όλα τ’ ασταθή -κυρίως τους Ιχθείς, τα υπόλοιπα είναι Δίδυμοι, Τοξότες- επιρρεπείς στο ψέμα. Eσάς, λοιπόν, προσοχή μη σας παραπλανήσουν.

Τυχεροί της ίδιας μέρας, καθώς η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, κυρίως οι γεννημένοι στα τέλη του β’ δεκαήμερου. Ο Μάης κλείνει με την αντίθεση Ερμή-Δία, που αφενός μάς χαρίζει δημιουργικότητα, αφετέρου μάς κάνει λιγότερο πρακτικούς. Στην προκειμένη αβαντάρονται τ’ ασταθή ζώδια και κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του γ’ δεκαήμερου. Όσο για τα πολιτικά, όλα θα εξελιχθούν απ’ το αποτέλεσμα των εκλογών και βέβαια τον… β’ γύρο. Στα τοπικά! Για τα πανελλαδικά, τα ξέρουμε: Εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. 

 

LUCKY IN LOVE 

Γήινοι Παρθένοι και Αιγόκεροι αν κοιτάζετε το δάσος, όχι το δέντρο, αν απαγκιστρωθείτε οι μεν απ’ το «χούι» του «ψειρίσματος», οι δε απ’ τον εγωισμό σας, θα «κάψετε καρδιές» ή θα το γλεντήσετε -με όλους τους τρόπους- με το ταίρι σας. Ευνοημένοι και οι Ταύροι κι έπειτα τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς). Τέλος, οι Λέοντες και περισσότερο τώρα, οι δεσμευμένοι. 

  

SOS

 Λέοντες εκμεταλλευτείτε την οξυμένη διαίσθησή σας και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε. Κριοί, προσοχή στα νεύρα και στη διαχείριση του μπάτζετ σας. Και εσείς, Καρκίνοι, ασχοληθείτε περαιτέρω με τα οικονομικά σας για να κερδίσετε – δεν θα σας φρενάρει τίποτα σοβαρό. Δίδυμοι προσέξτε την υγεία σας – ίσως χτυπήσουν απειλητικά «καμπανάκια», ειδικά αν είστε αγχώδεις και Σκορπιοί γίνετε πιο διαλλακτικοί. 

 

ΚΡΙΟΣ 

Ταραγμένος, φουλ στις εντάσεις ο Μάιος, αλλά τελειώνει και μαζί του και η… υπομονή σου. Αν κατορθώσεις να κοντρολάρεις το πνεύμα σου -το ατίθασο και αντικομφορμιστικό, ακόμα και όπου δεν είναι ανάγκη- αυτό το φεγγάρι, στη συνέχεια όλα θα αποδειχθούν ευκολότερα. Έχεις μια τάση να συγκρούεσαι με τους διαφωνούντες σε εργασία, σπίτι και γενικά στις κοινωνικές σου συναναστροφές, δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις σε τόσο μεγάλο βαθμό. Χαλιναγώγησε, λοιπόν, αυτή σου τη ροπή και να δεις που κερδισμένος/η θα βγεις. 
Παράλληλα, δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σου θέματα και στον τομέα των σχέσεων: Προβλέπονται αλλαγές που θα σε χρίσουν θριαμβευτή/ θριαμβεύτρια. Για τα περαιτέρω, αν πρόκειται να προβείς σε κάποιες κινήσεις που αφορούν και ανθρώπους που αγαπάς, φρόντισε να τους ενημερώσεις εκ των προτέρων για όσα θα κάνετε και γιατί. Όχι τίποτε άλλο, σε πολλούς δεν αρέσουν οι εκπλήξεις, άσε, δε, που απ’ τις αντιδράσεις τους μπορεί να σοκαριστείς και εσύ. Εξίσου στρατηγικά και αμυντικά πρέπει να κινηθείς και στην επαγγελματική «αρένα». Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις την… κοσμοθεωρία σου, αλλά να «φιλτράρεις» την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να πράξεις αναλόγως.

ΤΑΥΡΟΣ 

Εκμεταλλεύσου την εύνοια των άστρων, ειδικά σήμερα Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή για να ένα χαλαρωτικό μασάζ, για ν’ ασχοληθείς με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική. Επίσης, για να ενδιαφερθείς για την ακίνητη περιουσία σου ή για να εξετάσεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου. Επίσης, αυτά τα 24ωρα μπορείς και να πειραματιστείς με νέα χόμπι, όπως γλυπτική, αγγειοπλαστική ή ακόμα και αρωματοθεραπεία! Ο λόγος είναι πως ειδικά στις 31 Μαΐου αβαντάρεσαι από τη Σελήνη, που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Και η συνέχεια, όμως, για σένα Ταύρε θα είναι άκρως γοητευτική.
Αν, για να είμαι πιο σαφής, έχεις κάνει ήδη σχέδια για το καλοκαιράκι και τα επόμενα βήματά σου, έχεις πολλές πιθανότητες να τα πραγματώσεις, ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει. Αρκεί να μην παρεκκλίνεις ούτε απ’ τα πλάνα, ούτε απ’ τους στόχους σου, ανεξαρτήτως «περίεργων» συγκυριών που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Η σταθερότητα στα λόγια και τη δράση σου, η αντιστοιχία τους είναι το στοίχημα της περιόδου – αυτό μάλιστα θα σε αβαντάρει και σε σχέση με τον/τη σύντροφό σου και σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Τα παραπάνω, βέβαια, δεν συνεπάγονται πως δεν πρέπει να είσαι ευέλικτος/η όταν χρειάζεται.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Θα πάνε λίγο πιο πίσω, γενικότερα, τα πράγματα, ειδικά με το που θα μπούμε στον Ιούνιο για σένα Διδυμάκι και το μόνο βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί να «περάσεις εξετάσεις». Και στην εργασία σου και παντού. Η αυτολογοκρισία, όμως, θα είναι το σημαντικότερο για σένα και εδώ το ζήτημα είναι σε ποιο βαθμό έχεις τη διάθεση να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» στη ζωή σου προκειμένου να προοδεύσεις. Στα παραπάνω σαφώς και το μεγάλο σου ατού -έναντι όλων των άλλων- είναι το επικοινωνιακό σου χάρισμα, το Νο 1 χαρακτηριστικό σου.
Με το χάρισμά σου, λοιπόν, στην επικοινωνία σε έξαρση αυτό το φεγγάρι, κυρίως ο Ιούνιος θ’ αποδειχθεί ο καλύτερος μήνας για να κοινωνικοποιηθείς κι άλλο. Η σύμπραξη με πολλούς θα σου αποφέρει εύκολα συνεργασίες που θα βελτιώσουν και την οικονομική σου κατάσταση. Όμως, άλλοτε θα πρέπει να είσαι κάθετος/η, ειλικρινής, άλλες στιγμές ευέλικτος/η και εκεί είναι που θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις πληροφορίες που θα λάβεις για το κάθε πρόσωπο που θα συναντάς και όχι το ένστικτό σου. Τα πράγματα στα εργασιακά δεν θα αποδειχθούν απλά, να το ξέρεις, όμως, δεν θα πράξεις άκοπα. Έτσι ακριβώς, λειτούργησε και στα αισθηματικά. Τέλος, ασχολήσου με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση και μην είσαι αναβλητικός/ή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ανεξάρτητος/η, με διάθεση να μεγαλουργήσεις και κατά ένα… μυστήριο τρόπο και με άπλετο ελεύθερο χρόνο, θα νιώσεις αυτό το διάστημα καλύτερα από ποτέ. Όμως, επειδή όσα λαχταράς θα είναι συνεχώς αυξανόμενα, μην σπαταλάς ούτε λεπτό ανούσια! Τώρα θα αισθανθείς αποδεσμευμένος/η από πολλά, με πνευματική και σωματική αρτιότητα. Αυτή η ιδιάζουσα -για σένα- συγκυρία θα σε προκαλέσει να πάρεις πιο θετικές διαδρομές στη ζωή σου και παράλληλα να χαλαρώσεις. Μάλιστα, δεν προβλέπεται να παρουσιαστούν δυσχέρειες στην πορεία σου.
Όμως, κι αν προκύψουν κάποιες, δεν θα είναι ουσιαστικές και θα ενισχύσουν τελικά την εξέλιξη των σχεδίων σου. Γι’ αυτό, κάνε εξελικτικά βήματα, δίνοντας καταρχάς περισσότερη προσοχή στα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σου. Τα πάντα -έχε το στον νου σου- σε αυτή τη φάση εξαρτώνται από εσένα και μόνο, άρα προσέγγισέ τα με καινοτόμα και δημιουργική σκέψη. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον «φτερωτό θεό»: Θα δεις πως θα χρειαστεί ν’ αφήσεις πίσω σου το κακό χούι να «τρώγεσαι με τα ρούχα» σου. Έτσι, θα αναβαθμίσεις τη σχέση σου ή, αν είσαι σόλο, θα κερδίσεις κάθε ενδιαφερόμενο. Οι ανακατατάξεις είναι στο «μενού», βέβαια, ωστόσο, όλα θα εξελιχθούν κατ’ ευχήν, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας «καβουράκι».

ΛΕΩΝ 

Εξαιρετικά δημιουργική περίοδος, από δω και πέρα όμως, για τη ζωή όλων όσοι/ες ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα! Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σου να προτιμά τη δράση αντί των διανοητικών διεργασιών, ωστόσο, αυτή η αλλαγή πρακτικής δεν πρόκειται να σε δυσκολέψει ιδιαίτερα. Μάλιστα, θα θεωρηθεί επιβεβλημένη αφού από το κατά πόσον θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον… πλανήτη, θα κατορθώσεις να θέσεις σε εφαρμογή πλάνα που έχεις στον νου σου εδώ και καιρό.
Εδώ, μάλιστα, να σου επισημάνω ότι το πιο ευεργετικό «εργαλείο» σου προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι θα καταφέρνεις να «ακτινογραφείς» κάθε έναν/καθεμιά με τον/την οποίο/α συναναστρέφεσαι, κάτι που βεβαίως και θα αξιοποιήσεις δεόντως προς ίδιον όφελος. Όλα θα μεγεθυνθούν, δε, με την ευνοϊκή θέση που θα έχει η Σελήνη απέναντί σου από τα τέλη του Μάη και κυρίως τον Ιούνιο – μάλιστα καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα. Διαύγεια και οξυμένη διαίσθηση θα σε χαρακτηρίζουν και στα ερωτικά, αφού θα μπορέσεις να προδιαγράψεις κάποιες καταστάσεις και είτε να τελειώσεις κάτι που πλέον δεν σε αφορά, είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο και ελπιδοφόρο – κατά πως φαίνεται. Αν, βέβαια, είσαι σόλο, καλύτερα ακόμα να αρχίσεις μια καινούρια σχέση προς τα τέλη του Ιουνίου – είναι η ιδανική περίοδος για σένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό την τελευταία μέρα της άνοιξης σε κάνει να αναζητάς ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν προκαλέσει στασιμότητα στη ζωή σου. Ίσως, δε, αποκτήσεις μια καινούρια συνήθεια ή διαπιστώσεις πως ξεχειλίζεις από ενέργεια, κάτι που μόνο αρνητικό δεν το λες, αφού θ’ ανταποκριθείς ενθουσιωδώς στις υποχρεώσεις σου. Μάλιστα, ακριβώς αυτή σου η ροπή θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων και να σου πω εδώ ότι είναι πολύ πιθανό να τις βρεις – και δη άμεσα. Αυτό, φυσικά, ανεξάρτητα απ’ τη διάρκεια, αλλά, πάλι, όπως λέει το σοφό κλισέ/ρήση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».
Πρωταγωνιστείς και στα αισθηματικά: Φαίνεται πως λίγο καλύτερα ξέρεις πια τώρα τι ζητάς από την «άλλη πλευρά» και μάλιστα δείχνεις στο ταίρι σου πώς να σε… κατακτήσει. Και μπορεί να νιώθεις «πασάς στα Γιάννενα», γενικότερα, μη νομίζεις όμως ότι όλα θα είναι εύκολα κυρίως στα επαγγελματικά. Χρειάζεται μεράκι και επιμονή για να πετύχεις, αλλά έχεις τα φόντα να υπερπηδήσεις ο,τιδήποτε προκύψει. Όσο για τα οικονομικά σου, γενικότερα, τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σου και σου παράσχουν ανέλπιστες ευκαιρίες: Αρκεί να μην το ρίξεις στον τζόγο – η καλοτυχία σου δεν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο τομέα.

ΖΥΓΟΣ 

Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνεις πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια παντού. Οι επιτυχίες θα διαδέχονται οι μία την άλλη, με έμφαση και προτεραιότητα τον τομέα της προσωπικής σου ζωής. Όχι, όμως, από τώρα, αλλά μετά τις 7-8 Ιουνίου. Είναι ο τομέας που έχεις περάσει αναποδιές εδώ και αρκετό καιρό, όμως, μέσα στον Ιούνιο θα καταφέρεις να ανατρέψεις τα δεδομένα και να αποκτήσεις ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη σου, λες και είσαι ξανά «φρεσκοερωτευμένος/η». Όχι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο – τουναντίον, είναι μια πολύ καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, αρκεί να έχεις τα μυαλά σου στο κεφάλι σου και να μην αρχίσεις τις γνωστές σου φλυαρίες, αναλύοντας τα… μυστικά του σύμπαντος στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, τον οποίο έτυχε να γνώρισες τώρα.
Αυτό, λοιπόν, είναι που θα κάνει τη διαφορά: το πόσο μπορείς να ελέγξεις την παρορμητικότητά σου και να ζυγίσεις, ως σωστός Ζυγός, τα πράγματα προκειμένου να πετύχεις. Το ίδιος ακριβώς, να το ξέρεις, ισχύει και για τα επαγγελματικά σου, όπου επίσης έχεις ρέντα. Στην προκειμένη, μάλιστα, καλείσαι να αξιοποιήσεις στο μέγιστο έναν/μία ικανό συνεργάτη/ιδά σου. Τέλος, χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, θα καταστεί αναγκαίο (καλό).   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Μόνο αρνητικό δεν τον λες τον Μάιο για σένα Σκορπιέ, αλλά ο Ιούνιος θα σου «ζητήσει» να γίνεις ακόμα πιο ευέλικτος/η απέναντι σε ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις.  Θα διαφέρει από τους προηγούμενους μήνες και στο «πακέτο» είναι και κόπος για να κατακτήσεις όσα επιδιώκεις. Δεν θα πάει, όμως, τζάμπα (ο αγώνας σου), αφού με την ευγενική συμβολή των άστρων, μέρος των σχεδίων σου θα δεις να υλοποιείται. Στην προκειμένη, όμως, έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως δεν πρέπει να αποκλείεις την παρέμβαση τρίτων προς δική σου στήριξη και η αναφορά γίνεται για τα επαγγελματικά σου.
Το σίγουρο είναι πως αυτό το διάστημα το σύμπαν ή θα είναι συμβατό με την ιδιοσυγκρασία σου, κάνοντάς σε πιο ξέγνοιαστο/η ή που θα… βασανίζει, γλυκά όμως, προκειμένου να προσαρμοστείς σε καινούρια δεδομένα και να βγεις νικητής/νικήτρια. Το βασικότερο και αυτό που -χτύπα ξύλο- πιθανό να σε φρενάρει είναι ο παράγοντας ανασφάλεια. Καλείσαι, λοιπόν, να την χειριστείς ξορκίζοντάς την και αυτό αφορά και τα προσωπικά σου – έναν τομέα που σου «πάει» πολύ τελευταία και καλοπερνάς.  Το ζητούμενο είναι να παραμερίσεις τις ανησυχίες σου, να στοχοποιήσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τα «θέλω» σου και όλα θα εξελιχθούν κατά βούληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Περίεργη εβδομάδα και για οικονομικά και για την οικογένεια και για τα αισθηματικά, Τοξοτάκι μου γλυκό και το θέμα είναι πως το «νταβαντούρι» θα συνεχιστεί, κατά πως φαίνεται και τον Ιούνιο. Αν, όμως, είσαι διατεθειμένος/η να επιστρατεύσεις άμεσα την αποφασιστικότητα και την καινοτόμα σκέψη σου, τότε όλα θα γίνουν απλούστερα. Και όσον αφορά εκκρεμότητες που τυχόν έχεις με οφειλές λογαριασμών, με «ξεκαθαρίσματα» με εφορία ή σχετικά με κάποιες νομικές/κληρονομικές σου υποθέσεις. Όσο και να μην το θες, και αυτή η εβδομάδα και ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι μια ιδιαιτέρως ασταθής περίοδος για σένα, χωρίς αυτό βεβαίως να θεωρείται αρνητικό.
Απλώς, θα διαπιστώσεις πως θα χρειαστεί να είσαι «απίκο» ανά πάσα στιγμή. Ο συντονισμός σου με τις εξελίξεις και η εύρεση ενός σταθερού ρυθμού κινήσεων θα μετρήσουν πολύ υπέρ σου και αυτό έχει να κάνει και με το ταίρι σου, αν βρίσκεσαι σε σχέση. Επιχείρησε να κατανοήσεις παραπάνω τη θέση του alter ego σου και αν είσαι σόλο και αναζητάς σύντροφο, ξεκαθάρισε a priori τα αισθήματά σου γιατί ίσως μπλεχτείς -και εδώ- σε περιπέτειες. Και, πίστεψέ με: Μπορεί να σου φανούν αρχικά δελεαστικές, όμως, στην πορεία δεν θα νιώθεις έτσι. Το αντίθετο κιόλας… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η άνοιξη απέρχεται και σε αφήνει με ενδοιασμούς. Το καλοκαιράκι, όμως, όλα θα σου πάνε καλύτερα και ξεκινάω με τις πρώτες μέρες του Ιουνίου που μας (και σε) αφορούν. Η δυναμική, η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα διέπουν τη συμπεριφορά σου και ας σε κατηγορούν ορισμένοι/ες ότι ψεύδεσαι κατά το δοκούν. Ανάλογα με το συμφέρον σου, με άλλα λόγια. Όχι βέβαια ότι ξαφνικά θα γίνεις Ιχθύες και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ρομαντικά ή Υδροχόος, οραματιζόμενος/η έναν καλύτερο κόσμο. Ναι, θα παραμείνεις φιλόδοξος/η και φιλοχρήματος/η, όπως πάντα, απλώς αυτό το διάστημα θα ζήσεις ήρεμες, γλυκές εμπειρίες που θα σε κάνουν να βάλεις αυτά τα στάνταρ χαρακτηριστικά σου σε δεύτερη μοίρα.
Καθώς, δε, αυτήν την περίοδο, απογειώνεται και η λίμπιντό σου -και παραδόξως, το… εκφράζεις όπου χρειάζεται – μη σου κάνει εντύπωση αν περπατάς και προκαλείς σεισμό στο πέρασμά σου. Όπου κι αν βρίσκεσαι, όσο «ταπεινά», βαρετά και αδιάφορα ίσως και να είσαι ενδεδυμένος/η. Βέβαια, ίσως υπάρξουν κάποιοι «τριγμοί» στο σπίτι, κυρίως αν πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν συγγενείς σου και δεν τους ενημερώσεις (και εσύ, όπως ο Κριός) νωρίτερα. Τέλος, να σου πω ότι είναι καταπληκτική περίοδος για να εξελιχθείς και να κάνεις και σύντομες αποδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ο Μάης σού αφήνει αυτήν την τελευταία του εβδομάδα μια γλυκιά γεύση, με κάποια «ενδοοικογενειακά» θεματάκια, που, φαντάζομαι, κατάφερες να λύσεις, οπότε τώρα μπορείς να προχωρήσεις στα σχέδιά που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Έχε το, όμως, στον νου σου, τα άστρα σού συστήνουν να αποφύγεις -για τώρα- τα πολύ σημαντικά θέματα και τα σχέδια σε βάθος χρόνου. Για να είμαι πιο σαφής, ο Ποσειδώνας, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τους Υδροχόους, θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με την Σελήνη όλον τον Ιούνιο.
Αυτή η συγκυρία θα μειώσει αρκετά τη δυναμική του. Ωστόσο, η κυβερνήτης σου θα σε στηρίξει τόσο ώστε να κάνεις αργά και σταθερά βήματα προόδου. Απλώς, θα πρέπει να τα περιορίσεις στο παρόν και το άμεσο μέλλον. Είναι γεγονός, πάντως, πως η πειθώ σου… καλά κρατεί, οπότε αυτό σε πριμοδοτεί προκειμένου είτε να λύσεις τις όποιες διαφορές σου με το έτερο ήμισυ, είτε να προσεγγίσεις -και να υπάρξει ανταπόκριση- ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα στον μήνα. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σου, πλην όμως δεν πρέπει να βιαστείς. Το πόσο υπομονή και επιμονή διαθέτεις θα χρειαστεί ενδεχομένως να το (επι)δείξεις και στην εργασία σου, όπου κάποιοι/ες θα σε «κοντράρουν». Πρόσεχε και το παρασκήνιο.
 

ΙΧΘΥΕΣ 

Τελειώνει ο Μάης, που, εδώ που τα λέμε, δεν σου πήγε και άσχημα κι έρχεται ένα θερμό καλοκαιράκι, που προβλέπεται να είναι μια ιδιαίτερα επιτυχής περίοδος για σένα σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο! Σε αυτό θα συμβάλλουν οι θετικές πλανητικές παρεμβάσεις στο ζώδιό σου εκ μέρους του Δία και του Ερμή. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει τώρα η δυναμική να δεις πολλά από τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά «ψαράκι», όμως, ιδιαίτερα την τελευταία μέρα του Μαΐου χρειάζεται να προσέξεις μην τυχόν σού τάξουν πράγματα και τελικά εξαπατηθείς. Και αν πρόκειται για κάτι που το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις άμεσα, ουδείς γνωρίζει τι θα έχεις «χάσει» ως τότε.
Δώσε βάση σε αυτό και επίσης να επεξεργάζεσαι το τρέχον διάστημα την κάθε σου επιλογή. Είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για αισθηματική, σε περίπτωση ιδίως που προσβλέπεις σε κάτι «νέο και ωραίο». Αν πρώτα μελετάς επισταμένως και δεν ενθουσιάζεσαι και μετά δρας με σύνεση, όλα τα άλλα θα λαμβάνουν θετικό πρόσημο από μόνα τους. Γενικότερα, πρόκειται για μια θετική για σένα περίοδο, με μόνο ντεφό, επί της ουσίας, το ότι θα πρέπει να «τρέξεις» για να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι… ετοιμοπόλεμος/η; Φόρτσα τότε