Ώρα για κάλπη: O Ιχθύς Κυριάκος Μητσοτάκης ευνοείται αστρολογικά έναντι του Λέοντα Αλέξη Τσίπρα

Ώρα για κάλπη: O Ιχθύς Κυριάκος Μητσοτάκης ευνοείται αστρολογικά έναντι του Λέοντα Αλέξη Τσίπρα

Πέρα απ’ τις έρευνες και τα exit polls, υπάρχουν και τα άστρα. Τα οποία άστρα, μάλιστα, με τη σειρά τους, ευνοούν στις σημερινές δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές τον Ιχθύ Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Λέοντα Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο Ιχθύς Κυριάκος Μητσοτάκης

Για να δούμε, όμως, τον γενέθλιο χάρτη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλυτικά.Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968. Ιχθύς γαρ, είναι ευέλικτος, «ξεγλιστράει» απ’ τις δυσκολίες, είναι διπλωμάτης -πολύ ικανός μάλιστα και στα… ψέματα, κάτι χρήσιμο στην εξωτερική πολιτική και γενικότερα στην πολιτική, όπως και αν το δεις-, αλλά και ρομαντικός και ονειροπόλος.

Ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και όταν χρειάζεται, τώρα δηλαδή, επιστρατεύει το πρακτικό του πνεύμα χωρίς ποτέ να του λείπει η ευαισθησία και ο ανθρωπισμός. Αν ένα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των Ιχθύων, γενικά -πέραν του ότι μονίμως βρίσκονται στον κόσμο τους- αυτό είναι ο ουμανισμός. Δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και αν ζημιώνονται οι ίδιοι, να μη προσφέρουν χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπό τους.

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δεν είχε την πλανητική τύχη με το μέρος του. Γενικότερα, η τύχη τον ευνοεί από τη μέση ηλικία και μετά. Τα άστρα κάνουν την παρουσία του έντονη ξαφνικά στο πολιτικό προσκήνιο και ναι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα αν αναλογιστείς το παρελθόν όπου οι επιλογές του ήταν να κινείται πιο διακριτικά στο χώρο της πολιτικής.

Δημιουργεί από το τίποτα

Ως γνήσιο Ψάρι, έχει την ικανότητα, το θάρρος και την πυγμή στη δουλειά του να δημιουργήσει από το τίποτα. Έχει ισχυρό το αίσθημα της αυτοπροστασίας, είναι σταθερός, δεν αλλάζει θέσεις και απόψεις, έτσι ώστε να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του καλύτερα. Ακόμη κι αν οι συνθήκες πιέζουν, ακόμα κι αν τα σχόλια είναι αρνητικά, επικριτικά, εναντίον του, ένας Ιχθύς θα επιμείνει. Δεν εγκαταλείπει το στόχο του και το σκοπό του. Θα προσπαθεί μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό στο οποίο έχει αφοσιωθεί. Αυτό που τα άστρα θα τον συμβούλευαν είναι να προσπαθήσει να αποβάλλει την τάση να τα αναλαμβάνει όλα εκείνος, να αποφεύγει να κάνει.

TIP

Αν και η ηγετική φήμη “κυνηγάει” τους Κριούς και τους Λέοντες, σχολιάζει ορθώς το tlife.gr, πρέπει να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ ότι ένας Ιχθύς έχει σημαντικές ηγετικές ικανότητες. Η διαφορά με τους πρώτους είναι ότι δεν το επιδεικνύει και δεν αυτοθαυμάζεται. Απλά χρησιμοποιεί τις ικανότητές τους για να δημιουργήσει και να παράξει έργο. Προτιμά να εμπνέει και τα καθοδηγεί τους άλλους με τις αξίες, τις ιδέες και το όραμά του. Χωρίς τυμπανοκρουσίες εντυπωσιασμού.

EXTRA TIP

Η θέση του Ήλιου στον αστρολογικό του χάρτη φανερώνει έναν πολιτικό δυναμικό, φιλόδοξο και ταυτόχρονα ισορροπημένο. Με φυσικό ταλέντο σε οτιδήποτε σχετίζεται με τράπεζες, χρηματοοικονομικά και όλα αυτά που βασανίζουν τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας.

Η ανάδρομη φορά του Δία σκιαγραφεί έναν άνθρωπο που καταφέρνει να σπάει τα κατεστημένα, έναν χαρακτήρα ιδιαίτερο και ξεχωριστό, έναν πολιτικό συναισθηματικό και ανθρώπινο.