Μπήκαμε στους Διδύμους: Τι μας επιφυλάσσουν μετά την Πανσέληνο και τον Ερμή στο «σπίτι» τους

Μπήκαμε στους Διδύμους: Τι μας επιφυλάσσουν μετά την Πανσέληνο και τον Ερμή στο «σπίτι» τους

Καλώς ήρθατε Δίδυμοι! Καλώς μάς πέρασε και η Πανσέληνος. Με τον Άρη στον Καρκίνο, πάλι, έως τις 2 Ιουνίου και τον Ερμή στους Διδύμους –από τις 21 Μαΐου- γινόμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, απλώς για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Βέβαια, ο Ερμής έκτοτε θα είναι στο «σπίτι» του, όπερ σημαίνει ότι η επικοινωνία θα είναι το Α και το Ω για κάθε σχέση. Σαφώς όλοι γινόμαστε πιο χαρούμενοι και ευχάριστοι, το μήνυμα, όμως, των άστρων έγκειται στο να ψάξουμε την ουσία.

Κατά τα άλλα και η απερχόμενη Πανσέληνος έχει αφήσει τα «σημάδια» της στον καθένα μας κι αναλύουμε ακολούθως τα πάντα όλα. Γενικά, αυτό το διάστημα ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι -και οι… στριμμένοι- και σε δεύτερο χρόνο Κριοί (που τώρα είναι μες στην γκρίνια) και Τοξότες (που ταλαιπωρούνται -σχετικά- αυτό το φεγγάρι). Να επισημάνω εδώ και μια ημερομηνία που οφείλουμε να προσέξουμε και είναι αυτή της 24ης Μαΐου: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή κι άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Όμως, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό την ίδια μέρα σχέσεις που ξεκινούν, είναι πιθανό να αλλάξουν απροσδόκητα. Εδώ λοιπόν πρέπει να έχει τον νου του και ο Αλέξης Τσίπρας, ειδικά σε σχέση με ό,τι μάς «τάζουν». «Έξωθεν», εννοείται. 

 

LUCKY IN LOVE 

Ταύροι και Παρθένοι -οι δεύτεροι κυρίως αν βρίσκονται σε σχέση- πριμοδοτούνται συγκριτικά με τους άλλους. Επίσης, σόλο Δίδυμοι, αλλά και Υδροχόοι και Ιχθείς με μια διαφορά: Μόνο αν θέλουν να ξεκαθαρίσουν οριστικά τις βλέψεις τους απέναντι στην «άλλη πλευρά». Τέλος, Λιοντάρια και Καρκίνοι θα καλοπεράσουν -είναι, δεν είναι σε σχέση- αρκεί να «βάλουν νερό στο κρασί» τους, να μην είναι, με άλλα λόγια, εγωιστές.

SOS

Κριοί, ακόμα μια εβδομάδα, προσοχή μη δημιουργείτε εντάσεις με τον φιλικό/οικογενειακό σας κύκλο και Υδροχόοι, προσοχή στις λεπτές διαχωριστικές γραμμές σε θέματα που αφενός πρέπει να δείξετε ανοχή, αφετέρου, χρειάζεται να πείτε ευθέως τη γνώμη σας. Χωρίς να κουνήσετε αδιάφορα το κεφάλι, όπως συνηθίζετε. Επίσης, Ζυγοί, φρενάρετε την αναβλητικότητα/αναποφασιστικότητά σας, μόνο «πίσω» σάς πάει!

 

ΚΡΙΟΣ 

Η Πανσέληνος της 19ης θα επηρεάζει ως το τέλος του μήνα τον τομέα των σχέσεών σου. Εντύπωση που ίσως να μην είναι και η καλύτερη ή τουλάχιστον είναι παρεξηγήσιμη. Εσύ, από την άλλη, θέλεις να τελειώνεις με διάφορες καταστάσεις και πρόσωπα και να πας παρακάτω, οπότε θα αναλάβεις δράση. Κάτι προφανώς όχι… αμελητέο, αφού όταν ένας Κριός αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καλό είναι -για να μη βρουν τον μπελά τους- να τον πάρουν σοβαρά υπ’ όψιν τους οι γύρω του.
Στο διά ταύτα, Κριέ, επιχείρησε να μην αφήσεις τον εγωισμό να νικήσει γιατί θα χάσεις τη σωστή διάκριση και θα «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά». Μην ξεχνάς ότι το παν είναι να ωφεληθείς κι εσύ από τις αλλαγές. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι ψύχραιμος/η και όλα θα κυλήσουν κατά βούληση. Σαφώς σχετικά με τα παραπάνω, αναφέρομαι στα επαγγελματικά σου και στα αισθηματικά, όμως, θα υπάρξουν ανάλογες «προσκρούσεις». Ιδίως αν δεν βάλεις κάτω τη λογική και λειτουργήσεις με αυτό που θεωρείς πως θα έπρεπε να γίνει σχετικά με «φλέγοντα», για σένα πάντα, ζητήματα. Τέλος, το ότι η καθημερινότητά σου είναι μπερδεμένη, δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά αναφορικά με πράγματα που πρέπει να συζητήσεις με το alter ego σου.

ΤΑΥΡΟΣ

 Έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο σου και όχι μόνο. Με τη συνέπεια που σε διακρίνει, μάλιστα, ολοκληρώνεις με ευκολία κάθε πρακτική υποχρέωση που αναλαμβάνεις. Αυτό βεβαίως και μετράει υπέρ σου στις σχέσεις σου με όλους και πρωτίστως με αυτούς που για σένα παίζουν «σημαίνοντα» ρόλο. Στα οικονομικά σου, από την άλλη, η μεθοδευμένη τακτική σου αποδίδει καρπούς, ενώ και στα προσωπικά σου ζητήματα μοιάζεις πιο κατασταλαγμένος/η από ποτέ. Βέβαια, ένας μικρός ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσά σε σένα και το έτερον ήμισυ, αν βρίσκεσαι σε σχέση, πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο.
Αν, από την άλλη, είσαι ελεύθερος/η, μια μακροχρόνια ερωτική φιλία ενδέχεται να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα σχέση. Κάτι που, εννοείται, δεν σε «χαλάει», αφού σε τέτοια περίπτωση δεν χρειάζεται να μπεις καν στη διαδικασία να αναλώσεις τα «little grey cells» σου, τα φαιά σου κύτταρα δηλαδή αναφορικά με το τι θέλει από σένα η «άλλη πλευρά». Για το φινάλε και σχετικά τώρα με τα επαγγελματικά σου, έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά. Αν θέλεις όμως να δεις απτό αποτέλεσμα και ό,τι σχεδιάζεις να έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει να επιμεληθείς με προσοχή την κάθε λεπτομέρεια.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν «βγαίνουν στη φορά» και το καλό -για σένα- είναι πως τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» θα σου αρκούσε, ίσως τελικά δράσεις και ως «καταλύτης» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα, αλλά αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου. Αυτά, εννοείται, έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου, που σε μπερδεύουν στην παρούσα φάση. Ασφαλώς και έχεις όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σου, αφού κάποιες τεχνικές δυσκολίες δυσχεραίνουν το έργο και φρενάρουν τη δημιουργικότητά σου.
Ειδικά το δεύτερο μάλιστα δεν το «καταπίνεις», αφού είσαι κατεξοχήν δημιουργικό πλάσμα. Κατά τα άλλα, όπως ήδη θα διαπίστωσες, η Πανσελήνος σηματοδοτεί αρκετές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κυρίως τις ερωτικές. Αν είσαι μόνος/η, το περιπετειώδες πνεύμα που σου «βγάζει», σε «πουσάρει» στο να κάνεις περισσότερες γνωριμίες, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι θα «κάτσεις» κάπου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι γνωστό τοις πάσι, εξάλλου, ότι, όπως σου έρχεται ο ενθουσιασμός, έτσι και σου φεύγει. Αν, από την άλλη, είσαι σε σχέση, μην στέκεσαι σε περιττές λεπτομέρειες και κοίτα την ουσία: Αν περνάς καλά! 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μα τι ωραία που σου πάει ο… Δίδυμος, Καρκινάκι! Αφενός η Αφροδίτη ευνοεί την καριέρα και τις διαπροσωπικές βλέψεις σου, ίσως μάλιστα μια νέα γνωριμία γίνει το «κλειδί» της προόδου σου. Αυτά, με τη συνδρομή και της… γοητείας σου. Αφετέρου, δεν αποκλείεται να λάβεις τα εύσημα για ένα επαγγελματικό εγχείρημά σου. Στα παραπάνω, θετικά σαφώς, όμως, έρχεται και η Πανσέληνος που ναι μεν έφυγε, ωστόσο, όπως και τα υπόλοιπα κυριαρχικά, σε επηρεάζει περισσότερο.
Στο διά ταύτα, καλείσαι να παραμείνεις ψύχραιμος/η και όσο μπορείς αντικειμενικός/η σε ο,τιδήποτε αφορά στην οικογένεια, το σπίτι, αλλά και σχετικά με τα οικονομικά σου, που φαίνεται πως «παραπαίουν». Ο υπερβολικός συναισθηματισμός είναι κακός σύμβουλος, ιδιαίτερα αν πρέπει να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς. Καλύτερα, λοιπόν, λέγε λίγα και «καλά», με την έννοια πως έτσι θα δεις αποτελέσματα. Αν αρχίσεις να «καυτηριάζεις» τα «κακώς κείμενα», ουαί κι αλίμονο: Δεν θα δεις «άσπρη μέρα» ούτε του χρόνου! Παράλληλα, «ζύγισε» καταστάσεις σε περίπτωση πρότασης για νέα συνεργασία, που, ωστόσο, φέρεται να «αποκλείει» κάποιες υπάρχουσες. Κάνε μια λίστα, δες τα υπέρ και τα κατά και μετά από μελέτη, αποφάσισε τι θα πράξεις.
 

ΛΕΩΝ 

Αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά ένα φίλο ή μια φίλη. Καλύτερα, στην πρώτη περίπτωση να απέχεις διακριτικά και στην δεύτερη να «τρέξεις», αφού φαίνεται πως κάποιος/α οικείος/α σου σε χρειάζεται. Ανυπερθέτως. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξαιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε θέλει «ταξιδευτή/ταξιδεύτρια» ή… εξοδούχο/α, με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να διανθίζονται με ευχάριστα περιστατικά και όμορφες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από μακριά!
Πρόσεχε, βέβαια, σε κάθε τομέα της ζωής σου πώς εκφράζεσαι αφού η απερχόμενη Πανσέληνος σού έβγαλε ανυπομονησία, παρόρμηση. Επίσης, αν δεν το είδες ακόμα, θα το διαπιστώσεις οσονούπω ότι σε κάνει περισσότερο αυταρχικό/ή ή εριστικό/ή, κάτι που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διακοπούν οι επαφές σου με ένα συγγενή που ανακατεύεται συνεχώς στα πόδια σου, να κοντραριστείς με ένα γείτονα ή πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό, ακόμα και να εμφανιστεί ένα νομικό ζήτημα. Ρεζουμέ: Μην τα θες όλα δικά σου, όχι τώρα!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ωθείσαι να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμήν όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν. Αυτό, βέβαια, μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο, είτε από κάποιον «ισχυρό» που έχει διαφορετική άποψη, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «κόντρες»! Παράλληλα, η Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα σού «λυθούν τα χέρια», ύστερα από μια διευκόλυνση από τρίτους ή μια παροχή, που απευθύνεται σε άλλους, αλλά εμμέσως αφορά και σένα.
Παράλληλα, με την απερχόμενη Πανσέληνο που έλαβε χώρα στον 2ο  ηλιακό σου οίκο, οι εξελίξεις στα οικονομικά και στα ερωτικά σου θα είναι αρκετές. Δε θα έχεις το χρόνο να πολυσκεφτείς, πολλώ δε μάλλον να ψειρίσεις, παρά μόνο να δράσεις. Τα παραπάνω, μάλιστα, άμεσα και προκειμένου να βρεις λύσεις σε προβλήματα ή τρόπους για να αντεπεξέλθεις με επιτυχία. Ίσως, δε, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις ή ένα ρίσκο που θα σε φέρει «από πάνω». Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, τα καλά νέα συνεχίζονται: Θα έχεις ευκαιρίες να καλύψεις τυχόν απόσταση με το έτερο σου ήμισυ κι αν είσαι σόλο, πολλές οι νέες γνωριμίες. Το αποτέλεσμα, βέβαια, στην δεύτερη περίπτωση -και το να θα μακροημερεύσει- «παίζεται».
 

ΖΥΓΟΣ 

Είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή «ειδικού σκοπού». Οφείλεις, ωστόσο, να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/ή στις μετακινήσεις σου κι όχι μόνον όσον αφορά τις δικές σου κινήσεις. Κατά τα άλλα, θα έχεις την ευκαιρία για μια ταχύρρυθμη εκπαίδευση ή εκμάθηση, Παράλληλα, η Αφροδίτη σε βοηθά να γνωρίσεις άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, ενώ η αυξημένη αποδοχή σου θα συμβάλλει και σε μια περαιτέρω αναγνώριση του έργου σου. Είναι πιθανό, δε, αυτό το διάστημα να συνάψεις μια αρκετά ευνοϊκή συμφωνία.
Όσο για την Πανσέληνο που η διάρκεια της επιρροής της είναι μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θέλει να σε σπρώξει να «πάρεις μπροστά», αφού με την αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα που σε διακρίνει, δεν φαίνεται να προκόβεις στην προσωπική σου ζωή. Ενδεχομένως να «βγεις» προς αναζήτηση καινούριων ατόμων και καταστάσεων που σου ταιριάζουν περισσότερο ή έχουν πιο πολλά να σου δώσουν απ’ τα υπάρχοντα. Θα χρειαστεί όμως να τελειώσεις πρώτα με τα παλιά και εδώ τίθεται το ζήτημα: Μπορείς; Σου το (υπερ)τονίζω αυτό διότι η αναβλητικότητά σου και εδώ θα κρίνει τις εξελίξεις και βέβαια θα διαμορφώσει ανάλογα την ψυχολογία σου – έχε το στο μυαλό σου, είναι το Νο 1. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ωθείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου. Φαίνεται, όμως, δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις… Επιπλέον, ίσως προκύψει μια «έξωθεν» απειλή για τα κεκτημένα σου, άρα έχε -και εσύ- τον νου σου. Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη σού ανάβει το «πράσινο φως» σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά σου. Είναι πιθανό μάλιστα να επωφεληθείς και από κάποιες αλλαγές ή πρωτοβουλίες άλλων, ενώ θετικά μηνύματα θα λάβεις και για ένα θέμα υγείας που πιθανόν σε απασχολεί.
Να ξέρεις, όμως, ότι παρά τις δημιουργικές και «εύλογες» πρωτοβουλίες που θα πάρεις στα επαγγελματικά σου, στο «μενού» της εβδομάδας βρίσκεται και μια (μικρή ή/και… τιτάνια) κρίση μ’ ένα συνεργάτη σου. Το πώς θα αντεπεξέλθεις και αν θα τα βρείτε στην πορεία εξαρτάται απ’ τη διπλωματικότητα που θα χειριστείς την κατάσταση. Γενικότερα, θα βιώσεις έντονη συναισθηματική αναστάτωση και θα σε πιάσει μια ανασφάλεια για το μέλλον. Οφείλεις, όμως, να ξαναβρείς άμεσα τον έλεγχο για να «επανέλθεις» τάχιστα. Στα προσωπικά σου, δε, να ξέρεις πως αν έχεις να κάνεις με «ανικανοποίητο» άτομο, είναι άτοπο να προσπαθείς για να το κερδίσεις. Ίσως και εκ νέου – εσύ γνωρίζεις.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Εκνευρισμός προ των πυλών και ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες. Ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι συνεργασίες σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η Αφροδίτη, ούσα «ανοικτή» σε προκλήσεις, λειτουργεί μάλλον υπέρ σου, φέρνοντας μια νέα γνωριμία που αποτελεί και την εναλλακτική διέξοδό σου απέναντι σε εκείνους/ες που σε εκνευρίζουν – και μάλλον δεν έχεις άδικο. Τα περίεργα νέα συνεχίζονται και δεν φταις εσύ, αλλά η Πανσέληνος που έβαλε το «χεράκι» της:
Έγινε στον 11ο οίκο σου, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις να εξακολουθήσει να είναι τεταμένη μέχρι το τέλος του μήνα – ίσως και πιο πολύ. Οι τσακωμοί, οι κόντρες και οι συμφιλιώσεις θα είναι συχνά φαινόμενα, από ένα σημείο, όμως κι έπειτα θα αρχίσουν να σε κουράζουν. Από την άλλη, θα είσαι ανήσυχος/η, θα αναζητάς διαρκώς την έξαψη, τη συγκίνηση και την περιπέτεια. Οπότε, νυχτοπερπατήματα, ξενύχτια, άσκοπα και μη, γνωριμίες θα σε έχουν σε εγρήγορση, προσφέροντάς σου νέες εμπειρίες. Και, ναι, ισχύει και εδώ το κλισέ πως «όποιος ψάχνει, βρίσκει»…
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις σχετικές με τη δουλειά σου. Είναι πιθανό μάλιστα να χρειαστεί να αυθαιρετήσεις προκειμένου να προσπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια, κάτι που στην προκειμένη πρέπει να κάνεις για να ξεμπερδεύεις με καταστάσεις που σε πονοκεφαλιάζουν. Είναι, εξάλλου κι «επιταγή» της μηνιαίας Πανσελήνου, που έγινε στον 10ο  ηλιακό σου οίκο και σε καλεί να παρακάμψεις «πρέπει» και «κανόνες», να αφήσεις σεμνότητα και μετριοφροσύνη στην άκρη και να δείξεις την αξία και τις ικανότητές σου παντού. Κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο. Το αποτέλεσμα, βέβαια, θα είναι θα εναντιώνεσαι ή να περνάς στην επίθεση, αν γίνεται ή λέγεται κάτι που θεωρείς παράλογο ή άδικο.
Από την άλλη, συχνά θα δοκιμάζεται η υπομονή σου από παρεμβάσεις-παρενοχλήσεις στο έργο σου, οπότε το συμβιβαστικό σου πνεύμα και η ανεκτικότητά σου θα πάνε… περίπατο. Το καλό, ότι η Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει ευπρόσδεκτο κόσμο στο σπίτι. Είναι, δε, πιθανό να βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα» για τους ίδιους περίπου λόγους. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα, κάτι που σαφώς θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αγαπημένο Υδροχοάκι,  προβλέπονται εντάσεις με αγαπημένα ή… επιθυμητά πρόσωπα και καλό είναι να διατηρήσεις την γνωστή σου «ψυχρότητα» για να αντεπεξέλθεις αποτελεσματικά και να κερδίσεις. Ίσως, μάλιστα, οι μεγαλύτερες εμπλοκές προκύψουν εξαιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, θα υπάρξει και μια από κοινού αντιμετώπιση καταστάσεων, ικανή να ανάψει την σπίθα ενός έρωτα. Παράλληλα, η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/ή και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνο καλά θα φέρει.
Μάλιστα, τώρα μπορείς να ταξιδέψεις και γενικά να κυκλοφορήσεις. Αποδέξου, λοιπόν, τις προτάσεις που θα σου γίνουν, αφού -και αυτές- μόνο θετικό πρόσημο θα έχουν. Όσον αφορά, όμως, τα επαγγελματικά σου, δόκιμο θα ήταν να ολοκληρώσεις ό,τι ξεκινήσεις για να μην ανοίξεις άλλα μέτωπα, αν δεν έχεις «κλείσει» με τα παλιά. Θα έχεις, πάντως, τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου γιατί συχνά η… φλου στάση σου μπορεί να εκλαμβάνεται ως συγκατάβαση ή αποδοχή, οπότε αναπόφευκτα δημιουργούνται παρεξηγήσεις και με αυτούς που σε νοιάζει. Για να κλείσω, ξανά με τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να είσαι πιο ξεκάθαρος/η σχετικά με το τι ζητάς απ’ την «άλλη πλευρά».

ΙΧΘΥΕΣ 

Καλώς τα λατρεμένα «ψαράκια» και για εσάς θα ξεκινήσω με την Πανσέληνο: Έγινε στον 8οοίκο σας, όπερ σημαίνει ότι επηρεάζει τα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά-σεξουαλικά σας. Και στις δυο περιπτώσεις θα χρειαστεί να είσαι άμεσος/η, αποφασιστικός/ή, Ιχθύ. Να δράσεις γρήγορα και χωρίς δισταγμό. Δεν αποκλείεται, αν κινηθείς βάσει του ενστίκτου σου, να κερδίσεις χρήματα ή το πρόσωπο που θέλεις, ίσως όμως και να χάσεις μια μοναδική ευκαιρία ή κάτι που είχες σίγουρο -ενδεχομένως και κάτι που ήδη υφίσταται-, αν πας για τα… πολλά. Ούτως ή άλλως, το ρίσκο για σένα είναι η λέξη-κλειδί αυτήν την περίοδο και στην προκειμένη να ξέρεις ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις παλιές σου υποθέσεις, είτε είναι αισθηματικές, είτε επαγγελματικές.
Για να γίνω συγκεκριμένη, θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις μια οφειλή σου ή να τελειώσεις ένα ειδύλλιο που δεν κατέληγε πουθενά. Αποτέλεσμα: Θα σου φύγει ένα βάρος και θα λειτουργήσεις πιο αντικειμενικά και, το σημαντικότερο, προς όφελός σου. Για να συνεχίσω με τα προσωπικά σου, πάρε τον χρόνο σου και πράξε ανάλογα με όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος/η, ένας νέος τρόπος σκέψης και δραστηριότητες είναι ό,τι χρειάζεσαι. Οι γνωριμίες, πάλι, δεν θα σου λείψουν, όμως δεν σημαίνει πως θα είναι και… σούπερ.