Πώς θα φλερτάρεις σωστά: πάρε παράδειγμα από έξι ζώδια που είναι «μετρ»

Πώς θα φλερτάρεις σωστά: πάρε παράδειγμα από έξι ζώδια που είναι "μετρ"

Some like it hot και ξέρουν ακριβώς πώς να το πετύχουν. Μάθε, λοιπόν, πώς θα κάνεις καταρχάς ένα επιτυχημένο φλερτ, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα, ακολουθώντας το παράδειγμα ενός απ’ τα έξι παρακάτω ζώδια: είναι… μετρ στο «σπορ».

Κι αυτό, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, καταγωγής κλπ. κλπ. κλπ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο κορυφαίος στο είδος. Ένα από τα πιο γοητευτικά και ρομαντικά ζώδια που φλερτάρει με πολύ διακριτικό τρόπο. Έχει άνεση στο λόγο, ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Οι φιλοφρονήσεις-κομπλιμέντα βγαίνουν αβίαστα από το στόμα του, συνοδευόμενα από ένα χαμόγελο που κλέβει καρδιές. Έτσι κάνει το άτομο που τον ενδιαφέρει να νιώθει όμορφο και ξεχωριστό, σαν να είναι το πιο σημαντικό στον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άνθρωποι κοινωνικοί, πνευματικοί, ανοιχτόμυαλοι. Είναι «ζωντανοί», δε διστάζουν να φλερτάρουν το αντικείμενο του πόθου τους, κάνοντάς του ένα κομπλιμέντο που θα το κάνει να νιώσει πιο άνετα. Όταν ενδιαφέρονται για κάποιο πρόσωπο πραγματικά, θα το πουν άμεσα. Ωστόσο, όσο εξωστρεφείς κι αν είναι, δε θα πλησιάσουν κατευθείαν. Στέκονται στην άκρη, παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του και έπειτα προχωρούν στο επόμενο βήμα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ζεστός, χαρισματικός, ερωτικός, που θέλει να γίνεται (και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει) το κέντρο της προσοχής. Του αρέσει να φλερτάρει, αφού είναι μέρος του κοινωνικού παιχνιδιού. Το βρίσκει πολύ διασκεδαστικό να κερδίζει τους άλλους με το όμορφο παρουσιαστικό του και τα αστεία του. Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να παραπλανήσει ενώ φλερτάρει, όμως εννοεί κάθε λέξη που λέει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί, μυστηριώδεις και… πονηροί. Είναι εξαιρετικοί συνομιλητές και μπορούν να ανοίξουν κουβέντα με τον οποιοδήποτε, οπουδήποτε. Ωστόσο, λίγα είναι αυτά που θα αποκαλύψουν για τον εαυτό τους, ενώ θα μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, κρατώντας ζωντανό το μυστήριο και το ενδιαφέρον του. Είναι άνθρωποι περίπλοκοι, ευαίσθητοι που απολαμβάνουν το φλερτ και γνωρίζουν πολλές τεχνικές του. Είναι ικανοί να αποπλανήσουν τον καθένα με ένα χαμόγελο ή μία μόνο ματιά.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πεισματάρηδες τολμηροί και ερωτευμένοι με τη ζωή. Το φλερτ είναι μία διαδικασία που τους βγαίνει εντελώς φυσικά κι αβίαστα και όταν εντοπίζουν έναν «στόχο», τον κυνηγούν χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες. Ξέρουν όλα τα κόλπα και το στιλ που φλερτάρει είναι διασκεδαστικό παρά πιεστικό, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να εντυπωσιάσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Επίσης, δεν τους νοιάζει τι γνώμη θα σχηματίσει και αυτό είναι που τους ωθεί να κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα «ψαράκια» είναι ευαίσθητα και με έντονη διαίσθηση, όμως, παρ’ όλο που πολλοί τα θεωρούν ντροπαλά είναι ειδικοί στο φλερτ! Μόλις καταλάβουν το χαρακτήρα του άλλου προσώπου και δουν ότι τα παίρνει να κάνουν κίνηση, εγκαταλείπουν τις άμυνές τους και βγάζουν τη σαγηνευτική τους πλευρά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθεί.