Τι φέρνει η εβδομάδα και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένων-Ιχθύων – αναλυτικές προβλέψεις δεκαήμερου για κάθε ζώδιο

Τι φέρνει η εβδομάδα και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένων-Ιχθύων - αναλυτικές προβλέψεις δεκαήμερου για κάθε ζώδιο

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένων-Ιχθύων στις 19/2 και θα είναι, ομολογουμένως, πολύ γλυκιά. Πάμε να δούμε, όμως και τις άλλες σημαντικές ημερομηνίες του δεκαήμερου: Η 21η Φεβρουαρίου, που λέτε, είναι μέρα-κλειδί: η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα εξάπτει τον ρομαντισμό και ενισχύει μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) που γεννήθηκαν το 2° δεκαήμερο να εκφράσουν τις προσδοκίες τους όπου επιδιώκουν. Επίσης, να καλοπεράσουν. 

Το ίδιο 24ωρο, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μας «σπρώχνει» να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και στην προκειμένη αφορά κυρίως μεταβλητά και παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια το 1° δεκαήμερο του ζωδίου τους. Και περνάμε μ’ αυτά και μ’ αυτά στο άλλο σημαντικό, αστρικά, 24ωρο, την 25η του μήνα: η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη φέρνει εντάσεις στους ερωτευμένους και κυρίως σε μεταβλητά του 2ουδεκαήμερου, που ίσως προβούν σε σκηνές ζηλοτυπίας απέναντι στο ταίρι τους.

Από την άλλη, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενισχύει παραμυθιάσματα και κολακείες: ας προσέχουν, λοιπόν, παραπάνω να μην πέσουν θύματα ή να μην καταφύγουν σε τέτοιες συμπεριφορές ασταθή του 2ου δεκαήμερου. Επίσης, ο Ήλιος, στους Ιχθείς πια, σε εξάγωνο με τον Κρόνο, κάνει πιο προνοητικά και υπεύθυνα μεταβλητά και παρορμητικά, περισσότερο του 1ου και του 2ου δεκαήμερου. Όσο για τα πολιτικά, ναι, αναμένονται εντάσεις. Ουδέν νεότερον…

 

SOS 

Κριοί και Λέοντες, συγκρατήστε τα νεύρα σας. Τοξότες, μην σας παίρνει από κάτω, δεν έχει νόημα. Υδροχόοι, ποντάρετε και σε άλλους συμμάχους για να προωθήσετε το έργο σας. Ιχθείς, αν νομίζεται πως χρειάζεται,λ αλλάξτε τακτική στη δουλειά σας. Τέλος, Ζυγοί μην παρασύρεστε από «βαρύγδουπες» ατάκες και «παχιά, μεγάλα» λόγια. 

LUCKY IN LOVE 

Καταρχάς, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθείς – καθ’ όλους τους τρόπους. Είτε έχουν σχέση, είτε όχι. Επίσης, Καρκίνοι, Ζυγοί, δεσμευμένοι Κριοί και σόλο Ταύροι και Σκορπιοί, που όμως θα θελήσουν αποκλειστικά «περιπετειούλες». Για κάτι περισσότερο, τα φεγγάρια δεν… συμφωνούν.

ΚΡΙΟΣ 

Διάστημα τεράστιας κινητικότητας σε κάθε τομέα και παρά το ότι η επικοινωνία, γενικότερα, δεν πλήττεται, σοφό θα ήταν να μην αντιδράς παρορμητικά ούτε στην εργασία, ούτε στον προσωπικό σου χώρο και κυρίως απέναντι στους πλέον οικείους σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα στο κάτω-κάτω αν δεν γίνονται όλα όπως τα υπολογίζεις και θες. Παράλληλα, πρόκειται για ένα φεγγάρι δημιουργικότητας: εκεί θα εκτονωθείς για ν’ αντισταθμίσεις τα όποια προβλήματά σου. Τα καλά νέα στα ερωτικά, πλην όμως αν βρίσκεσαι σε σχέση: θα τα περάσετε τέλεια. Τουλάχιστον αν είστε full in love και όχι ζευγάρι λόγω συνθηκών ή συνήθειας – παίζει κι αυτό το σενάριο, «δυνατά» και για πολλούς… Πρόσεξε, βέβαια, το όλο «σκηνικό»: σήμερα κυρίως -και ειδικά εφόσον είσαι σόλο- υπάρχει περίπτωση να παραμυθιαστείς από κάποιο πρόσωπο. Ενδεχομένως και χθες να έκανες μια νέα γνωριμία ή να σου συμβεί αύριο. Τα συγκεκριμένα, ωστόσο, ειδικά τρία 24ωρα σού επισημαίνω ότι μπορεί να παραμυθιαστείς και γιατί βρίσκεσαι σε θέση επικινδυνότητας και διότι, μην το ξεχνάς, πολλά ψέματα θα ειπωθούν αυτό το διάστημα και έως τις 28 Μαρτίου, με τον Ερμή στους Ιχθείς. Κράτα στα υπ’ όψιν σου επίσης ότι, ακόμα κι αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να μπεις σε πειρασμό αυτό το επταήμερο. Σημασία, όμως, έχει ν’ αντισταθείς, όσο ελκυστική κι αν είναι η «άλλη πλευρά». Πρέπει να μην υποκύψεις: τ’ άστρα «λένε» πως δεν αξίζει καν τον κόπο ν’ ασχολείσαι. Ούτε, σαφώς, σε φιλικό επίπεδο, ούτε σε κοινωνικό, ούτε πουθενά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη, από τις 14/2 ήδη στο ζώδιό σου, πιο αισθησιακός/ή και σέξι, δεν γίνεται. Δεν πρέπει, δε, για κανένα λόγο να βιάσεις τα πράγματα, καθώς, μέχρι να φύγει, θα έχεις ένα σωρό επιλογές: αν δεν έχεις δεσμό, αλλά υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, κάνε την κίνησή σου και θα βγεις κερδισμένος/η. Αν, από την άλλη, βρίσκεσαι σε σχέση, θ’ αρχίσεις να ζητάς όλο και περισσότερα από το ταίρι σου, που -κατά τη γνώμη σου- τα δικαιούσαι. Εδώ πρόσεχε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: αν απαιτήσεις κάτι, θα φανεί ότι φέρεσαι εγωιστικά. Αν πάλι επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου και εστιάσεις στο να εκφράσεις το «θέμα» σου τρυφερά, για το καλό και των δυο σας, θα πετύχεις. Σε περίπτωση, λοιπόν, που κάτι σού φταίει, δείξ’ το υπό μορφή γλυκού «παράπονου» και όχι ως ταύρος σε… υαλοπωλείο. Την ίδια τακτική θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να εφαρμόσεις και στα επαγγελματικά, παρότι μπορεί πολλοί να θελήσουν να εκμεταλλευτούν περιστάσεις για να κερδίσουν, ειδικά αν γεννήθηκες το 3ο δεκαήμερο. Επίσης, να ξέρεις ότι ένα πρόσωπο απ’ τον κύκλο σου -ίσως απ’ τα χρόνια τα παλιά- αν είσαι μόνος/η, θα κάνει comeback, με σκοπό να μείνει στη ζωή σου όσο το δυνατόν παραπάνω. Η απόφαση, στα χέρια σου. Στους/τις δεσμευμένους/ες, πάλι και εδώ να προσθέσω ότι τώρα μπορείτε ν’ αναθερμάνετε τη σχέση σας: προτείνετε στο ταίρι σας μια δραστηριότητα που δεν έχετε ξανακάνει από κοινού και θα περάσετε ζάχαρη – γκαραντί.  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν ξεπεράσεις τις αυριανές «συμπληγάδες» και δεν τσακωθείς με το σύμπαν όλο -τρόπος του λέγειν- τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι καλύτερα για σένα. Δεν σου κρύβω ότι δεν είσαι κι απ’ τους πιο τυχερούς του εν λόγω διαστήματος, αν και η χρονιά, γενικά, θα σου πάει πολύ καλά: μέσα σου νιώθεις κάτι να σε «τρώει» και δεν μπορείς να ησυχάσεις. Αγχώνεσαι ξεκάθαρα γιατί ακριβώς το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο ούτε σε αισθηματικά, ούτε σε επαγγελματικά. Με το δίκιο σου, δεν ξέρεις τι να υποθέσεις. Σε θέλει ένα πρόσωπο; Δεν σε θέλει; Ούτε κι εσύ, είπες, είσαι 100% πεπεισμένος/η για το αν επιθυμείς κάτι παραπάνω από ένα φλερτ; Το αντιλαμβάνομαι, έτσι είναι. Μια απ’ τα ίδια στα εργασιακά, αφού μπορεί μεν να σου τάζουν προαγωγή, αλλά και το τίμημα το οικονομικό είναι «αμελητέα ποσότης», ενώ κάτι τέτοιο συνεπάγεται και περισσότερες ευθύνες; Άρα, λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Ακριβώς αυτό είναι το «κλίμα». Το μόνο στάνταρ, ότι το καινούριο πόστο και πρόσωπο σε ελκύουν και φαίνεται να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Δεν βρίσκεσαι, ωστόσο, σε θέση να γνωρίζεις λεπτομέρειες, κάτι που σε κάνει έξω φρενών. Και με τον εαυτό σου. Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, καλύτερα να κάτσεις να τα βρεις με τους… δύο εαυτούς σου, παρά να πάρεις αποφάσεις για το ο,τιδήποτε. Κοίταξε, με μια πρόταση, τα πράγματα επί της ουσίας, εκμεταλλευόμενος/η το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ρεαλιστή Αιγόκερω. Αυτό μόνο χρειάζεσαι.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Και από τα ultra κυκλοθυμικά την ερχόμενη εβδομάδα -και πάντα- Διδυμάκια στους Νο 1 κυκλοθυμικούς του ζωδιακού, τα «καβουράκια», που πάντως τώρα μοιάζουν να ηρεμούν. Για σένα, Καρκινάκι, τα πράγματα ήταν δύσκολα -πιο δύσκολα τέλος πάντων- το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στο «γκάζι το πόδι» όλη την ώρα και δεν έμεινες λεπτό σπίτι. Κι αν έμεινες, ήταν για δουλειά και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, όχι γι’ αναψυχή και ξεκούραση, που τόσο σού λείπουν. Ή έτσι νιώθεις. Κι αν έτσι νιώθεις, έτσι είναι. Στο διά ταύτα: η ανάγκη σου να δεις επί ώρες το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος/η θα μεγαλώσει, οπότε θα αρχίσεις τις εξόδους μαζί του. Εδώ, λοιπόν, προσοχή στις καταχρήσεις. Να κάνεις τα πάντα με μέτρο. Το αποτέλεσμα των εξόδων σου, βέβαια, ότι και μόνος/η να είσαι και σε σχέση, θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Θα σε φλερτάρουν, θα σε εξιτάρουν πολλοί. Όμως, μη βιαστείς να καταλήξεις σε κάποιο πρόσωπο γιατί η Αφροδίτη απέναντί σου θολώνει τα νερά, με την ευγενική «συμβολή» του Ερμή στους Ιχθείς και ο θησαυρός μπορεί ν’ αποδειχθεί άνθρακας. Για σένα που είσαι σε σχέση, διατήρησε τα κεκτημένα σου δείχνοντας πόσο γλυκός/ιά και caring μπορείς να γίνεις απέναντι στην άλλη πλευρά. Μην επιμείνεις, δε, σε κάποια ζητήματα, αν διαπιστώσεις ότι ο άνθρωπός σου δεν συμφωνεί μαζί σου. Υποχώρησε, μάλιστα, αν χρειαστεί, για να μην «ηλεκτριστεί» το κλίμα μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ 

Με την ένταση και τα νεύρα που έχεις, το βέβαιο σε πρώτη φάση και σχετικά με τα ερωτικά σου, είναι πως δεν πρέπει να βιαστείς να καταλήξεις σε μια οριστική επιλογή. Το πράγμα θα έχει και συνέχεια. Αυτό αφορά δεσμευμένους/ες και αδέσμευτους/ες: οι πρώτοι ίσως θελήσουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους, οι δεύτεροι να οριστικοποιήσουν την επιλογή τους ανάμεσα σε πολλούς/ές υποψήφιους/ες. Όχι όμως. Λάθος μέρες για τέτοιες αποφάσεις, που στο κάτω-κάτω μπορεί ν’ αναιρέσεις κι εσύ ο/η ίδιος/α άμεσα. Επίσης, για σένα που έχεις δεσμό, μην τον αμελείς. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Στα εργασιακά, από την άλλη -δεν βοηθά κιόλας ο Ερμής στους Ιχθείς που σε κάνει να βλέπεις ότι τα οράματα θα παραμείνουν… οράματα, ενώ πολλοί εποφθαλμιούν τη θέση σου κι άλλοι δυσαρεστούνται-, σκέτο χάος. Να ξέρεις, όμως, στο έχω γράψει σε προηγούμενο τεύχος, ότι ο Φλεβάρης, γενικότερα, είναι θετικός στον απολογισμό για τα οικονομικά σου. Ουδείς λοιπόν λόγος ανησυχίας, αφού και συμμάχους, τελικά και συνεργάτες θα βρεις, που θα σου σταθούν στην πραγμάτωση των πρότζεκτ σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιάζεσαι: δεν λειτουργούμε όλοι στους ίδιους χρόνους, σαφώς δεν έχουμε το ίδιο διανοητικό επίπεδο κι επιπλέον δεν βρισκόμαστε απαξάπαντες στο ίδιο μήκος κύματος – κι ας εννοούμε το ίδιο πράγμα. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τι θέλω να πω: μαζί σου, να δείχνεις τον δυναμισμό σου, αλλά μην το παρακάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Εσύ, πάλι, Παρθένε και με τη θετική επιρροή της Πανσελήνου στα του οίκου σου στις 19/2, δεν «κυβερνάσαι» απ’ την… τρέλα και το άγχος που κατατρύχει τα λιοντάρια αυτό το διάστημα. Καλύτερο σαφώς το δεύτερο μισό του μήνα και για σένα κι αν καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα σχετικά με το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα και δεις την κατάστασή σου πιο συναισθηματικά, όλα θα βελτιωθούν. Σαφώς την τάση σου να εκλογικεύεις κάθε σου πρωτοβουλία την ενισχύει -και επικοινωνιακά- η Αφροδίτη στον «ψυχρό» Αιγόκερω, αλλά, να: ο Ερμής στους Ιχθείς θέλει να σου «επιβάλει», με τον τρόπο του, να γίνεις λίγο πιο ευαίσθητος προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Θα το κάνεις ή θα μπήζεις εμμονικά σχεδόν το μαχαίρι στο κόκαλο σε κάθε σου κίνηση; Το να νιώθεις με το μυαλό σου και να σκέφτεσαι με την καρδιά σου είναι λίγο ανάποδο για σένα, δεν αντιλέγω, οπότε φέρ’ το στα ίσια του μπας και υπάρξει, επιπλέον, αλλαγή στα ερωτικά σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, καθώς τα μάτια και τα αυτιά σου βλέπουν και ακούνε ό,τι θέλουν. Ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, έτσι κι αλλιώς, εφεξής και ήδη απ’ τις 15/2 κι έπειτα έχεις πολλές, ενώ δεν αποκλείεται και μια περιπετειούλα σε ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει. Ένας λόγος παραπάνω ότι το ταξίδι μάλλον θα γίνει για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους και θα εξελιχθεί και ερωτικό, κάτι που θα σε ικανοποιήσει. Τέλος και οι δεσμευμένοι/ες, ανανεωθείτε.
 

ΖΥΓΟΣ 

Τρέχεις κι εσύ νυχθημερόν κι άκρη δεν βγάζεις. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Μπερδεμένα τα πράγματα, γενικά, το συγκεκριμένο επταήμερο και put the blame on… Hermes. Όχι στην Hermes βέβαια, αλλά στον Ερμή που «τρέχει» στους Ιχθείς, σε μια θέση που ζει κυριολεκτικά στον κόσμο του. Και συμπαρασύρει σε όνειρα και φρούδες ελπίδες, σε συνεργασίες άνευ νοήματος, σε φιλίες και σχέσεις ανούσιες, που στο πέρασμα του χρόνου θ’ αποδειχθούν μάλλον «υπό του μηδενός». Στο στόρι μας, ωστόσο, Ζυγάκι και ως αρχηγός του αέρα θα θελήσεις να «δειχθείς» παραπάνω τώρα. Να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις γνώσεις σου και να προσφέρεις και κοινωνικά. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη βρεθούν -δεν θα τους γλιτώσεις, να το ξέρεις- «καλοθελητές» που θα επιδιώξουν είτε να φρενάρουν τα πλάνα σου, είτε ακόμα-ακόμα να τα εκμηδενίσουν και να προτάξουν τα δικά τους, αφήνοντάς σε στην άκρη. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν και κυρίως απέναντι σε νέους, ενδεχομένως, συνεργάτες που άλλα -να το ξέρεις- λένε μπροστά κι άλλα πίσω απ’ την πλάτη σου. Μην εμπιστεύεσαι παρά μόνον αυτούς/ές που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι άξιοι (και) της εύνοιάς σου. Το καλό, ότι μέσα στην τρέλα των ημερών, θα «φουντώσει» ο ερωτισμός σου. Ο/η τυχερός/ή, θα είναι το ταίρι σου κι αυτό εφόσον δεν προτρέξει η γλώσσα της σκέψης σου και πεις καμιά απ’ τις γνωστές σου επιπολαιότητες. Τέλος, φρόντισε να μην προβείς σε σκηνές ζηλοτυπίας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Διαπιστώνεις και -εννοείται- δεν σε ευχαριστεί ότι σιγά-σιγά χάνεις την υπομονή σου απέναντι σε συνεργάτες, σε φίλους, στην οικογένεια και τα παιδιά σου αν είσαι γονέας και θες να φύγεις και να τους παρατήσεις όλους σύξυλους. Το ότι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν, ωστόσο, κάποιοι δικοί σου άνθρωποι τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματά σου σημαίνει δύο πράγματα: ή ότι δεν συμφωνούν και δεν θέλουν να σε πληγώσουν, αρνούμενοι κάτι σημαντικό για εσένα ή απλώς ότι έχουν άλλα προβλήματα και τα δικά σου είναι δευτερεύοντα. Μέσω εντάσεων και καβγάδων, όμως, έχε το στον νου σου, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα. Κι αν υπάρξουν τσακωμοί στην «ατζέντα» της καθημερινότητάς σου (και δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει διαφορετικά, περισσότερο για τους/τις γεννημένους/ες τις πρώτες μέρες του ζωδίου), μη δώσεις λαβές για να ενισχυθούν. Ειδικά αν είσαι σε σχέση, δεν έχει κανένα νόημα να εκτονωθείς απότομα στο ταίρι σου για προβλήματα άλλης φύσης. Ίσως οικονομικά, ίσως εργασιακά. Αν, από την άλλη, είσαι ελεύθερος/η, δημιουργείς πάθη. Επομένως, διασκέδασέ το, εξωτερίκευσε το πάθος σου: τώρα μπορείς. Όμως, το να κάνεις σταθερό δεσμό, είτε το επιδιώκεις, είτε όχι, τη συγκεκριμένη περίοδο, να το ξέρεις, είναι σχεδόν απίθανο. Κι αν σου μιλήσει κάποιος/α για τα αισθήματά του, κολακεύοντάς σε, μην πτοείσαι. Πέρνα καλά, αλλά μην το «δένεις κόμπο»: η συνέχεια εξαρτάται μεν από τις διαθέσεις σου, αλλά δεν είναι καιρός, στο προανέφερα, για κάτι μόνιμο.  
 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

«Πεσμένος/η» εσύ, που ξεχειλίζεις συνήθως από ενέργεια, είσαι αυτές τις μέρες. Αφενός, βλέπεις ότι κάποια πράγματα στα επαγγελματικά δεν εξελίσσονται όπως προέβλεπες ή τέλος πάντων αργούν, αφετέρου έχεις οικονομικά προβλήματα που δεν λένε να λυθούν για να ησυχάσεις. Οπότε, τι μένει; Να βγεις έξω, να διασκεδάσεις; Όχι βέβαια, ούτε αυτό σού «λέει» κάτι. Ακόμα και οι τρυφερότητες με το ταίρι σου, αν βρίσκεσαι σε σχέση, όσες προσπάθειες κι αν κάνει, ακόμα και το σεξ που πολλάκις σε εκτονώνει, ακόμα και η επικοινωνία και η κουβέντα για την κατάστασής σου με οικείους, αισθάνεσαι ότι είναι περιττά. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου μόνο έντονοι δεν είναι και τίποτα δε φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο. Προφανώς αυτό αφορά και το ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι. Ενδέχεται, μάλιστα, επειδή νιώθεις εξαντλημένος/η, κουρασμένος/η, επειδή νιώθεις πως θες μια αλλαγή στη ζωή σου να «υποκύψεις» σε άτομο που θα βρει τα κουμπιά σου, που θα σε παίζει στα δάχτυλα. Σε αυτή τη φάση είναι επικίνδυνο, ακριβώς επειδή νιώθεις ότι πολλά δεν σου πάνε καλά, να την «πατήσεις». Είσαι ευάλωτος/η και δεν θες και πολύ για να ξεκινήσεις κάτι νέο στα αισθηματικά. Να ξέρεις, όμως, πως απ’ τη μια αν προβείς σε κάτι τέτοιο, δεν θα είναι εύκολο να ξεμπλέξεις και αφετέρου πως δεν πρόκειται ο ενθουσιασμός σου να διαρκέσει. Επίσης, μείνε μακριά από δεσμευμένους/ες γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με το πάθημά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γιατί ν’ ανησυχείς εσύ, Αιγόκερε; Ακόμα μια εβδομάδα βρίσκεται η Αφροδίτη πάνω σου και φροντίζει να παραμείνεις εξασφαλισμένος ερωτικά και οικονομικά. Λίγο άγχος δεν θα το γλιτώσεις και περισσότερο αν σε τυχόν καταστάσεις «εκτάκτου ανάγκης», αρχίσεις τα περιβόητα πείσματά σου και ζητάς από συνεργάτες, ακόμα και από ανωτέρους, το αδύνατο. Γιατί, υποτίθεται, θα είναι για το καλό, για το μέλλον όλων σας. Το αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σου: αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί ν’ αρχίζεις να τάζεις τον ουρανό με τ’ άστρα στο ταίρι σου – και γι’ αυτό δεν φταις μόνο εσύ, αλλά και ο Ερμής στους Ιχθείς. Επίσης, μπορεί να του ζητάς να σου δώσει πράγματα που είναι αδύνατο. Από την άλλη, ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την ροπή σου, αυτό το φεγγάρι, να καταφεύγεις σε «επίδειξη» οικονομικής δύναμης όπου νομίζεις πως χρειάζεται και, εφόσον δεν είσαι όντως εύρωστος/η, πρόσεχε μην ξεμείνεις απ’ το πολύ «λούσο»…. Όπως και να ‘χει, ακόμα και να υπερβάλλεις οικονομικά, μάλλον τ’ άστρα θα σε «σώσουν». Τα πάντα όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης, σιγουριάς και τα συγκεκριμένα προσόντα τα διαθέτεις, ούτως ή άλλως – και με το παραπάνω. Ειδικά αυτό το φεγγάρι, που είσαι απ’ τους πλέον ευνοημένους ζωδιακά. Καλά τα νέα και γι’ αυτούς που ασχολούνται με τεχνολογία και επενδύσεις: θα προβούν, όπως φαίνεται, σε μια αγορά ή θα κάνουν ένα ντιλ, που θ’ αποδειχθεί αρκετά σύντομα «γόνιμο». Ελπίζουμε, δε, να έχει, αντίστοιχα, διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Εναλλαγές και νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και καλό είναι να μην κάνεις τον/την δύσκολο/η με… παραξενιές ή ιδεοληψίες, που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν. Επιπλέον, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μπορεί να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες στα επαγγελματικά, αλλά και να ξεκουραστείς σε ένα «μυστικό» μέρος. Είτε μόνος/η σου, είτε με την παρέα που αποζητάς. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί να μάθεις «εδώ και τώρα» μια ιδιαίτερη τέχνη ή τεχνική, αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες σου με εμφατικό τρόπο, κάτι όμως που θα δημιουργήσει και κάποιες φανατικές αντιδράσεις είτε υπέρ, είτε κατά σου. Εδώ ακριβώς είναι το «τρικ»: μην δείξεις στους «αντιμαχόμενούς» σου ότι τους παίρνεις στα σοβαρά και ας συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχε, όμως, έτοιμο ένα «plan b» και γνωστοποίησέ το, όπου χρειαστεί, την κατάλληλη στιγμή. Η διαίσθησή σου αυτό το διάστημα ενισχύεται, κάτι που μεταφράζεται στο ότι θα καταλήξεις εσύ στο ποιο είναι το σωστό timing για να εξωτερικεύσεις τις προθέσεις και τα πλάνα σου για την εργασία σου. Στα προσωπικά σου ζητήματα, από την άλλη πλευρά, δεν σου λέω πως θα περάσεις κι απ’ τις πύλες του Παραδείσου, ωστόσο, τα πράγματα δεν τα λες και αποθαρρυντικά. Το αντίθετο: αφενός, κράτα επιφυλάξεις για νέες γνωριμίες, κοίταξε απλώς να περάσεις καλά και αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να τη «συντηρήσεις» με το πάθος σου και με εκπλήξεις.

ΙΧΘΥΕΣ 

Με τον Ερμή στο «σπίτι» σου και με μια Πανσέληνο που σε πριμοδοτεί -ανυπερθέτως- και όλα τα ψέματα του πλανήτη να ξεστομίσεις, θα περάσουν γι’ αλήθειες. Μάλιστα και σοβαρά προβλήματα να έχεις στη σχέση σου, εφόσον, βέβαια, είσαι δεσμευμένος/η, θα ξεχειλίζεις από γλύκα. Αποτέλεσμα: η «άλλη πλευρά» θα ξεχάσει τα αρνητικά και θα επικεντρωθεί μόνο σε αυτά που σας δένουν. Αυτό σαφώς και είναι θετικό για σένα, αρκεί να μη μείνεις στο «φαίνεσθαι». Αρκεί να μην κοιτάς τη στιγμή. Χρειάζεται να είσαι ακόμα πιο προσηλωμένος/η στους στόχους σου, ειδικά αν βλέπεις πως για κάποια πράγματα που αφορούν τη δουλειά σου «πάει μακριά η βαλίτσα». Σε τέτοιο ενδεχόμενο, εξέτασε εναλλακτικές και μη στηρίζεσαι στο ότι αυτό το φεγγάρι το επικοινωνιακό σου «δαιμόνιο» είναι ενισχυμένο. Σημασία έχει να λύσεις τα βιοποριστικά σου θέματα και με τα ωραία λόγια -που είτε θα πεις, είτε θ’ ακούσεις- δεν γίνεται τίποτα. Επανέρχομαι στα ερωτικά και εφόσον είσαι ελεύθερος/η, γνωρίζοντας ότι έχεις το ταλέντο να περάσεις προς τα έξω όποια εικόνα θέλεις προκειμένου να γίνεις αρεστός/ή, θα το εξασκήσεις στο έπακρο. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα βλέπεις το ενδιαφέρον των άλλων να επικεντρώνεται πάνω σου. Και για σένα, κυρίως αν είσαι σόλο, να επισημάνω πως αυτές τις μέρες, σήμερα-αύριο, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που ενδεχομένως σε γοήτευε από παλιά, αλλά θεωρούσες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ σας. Τώρα μπορεί.