Άρης στον Ταύρο κι Ερμής στους Ιχθείς προμηνύουν εβδομάδα πειθαρχίας και καχυποψίας: αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Άρης στον Ταύρο κι Ερμής στους Ιχθείς προμηνύουν εβδομάδα πειθαρχίας και καχυποψίας: αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Εβδομάδα αναμπουμπούλας με μια λέξη. Αφενός, έχουμε τον Ερμή στους ασταθείς Ιχθείς και δεν θα ξέρουμε πού «πατάμε», αφετέρου στις 14/2 ο Άρης αφήνει το σπίτι του και τον Κριό και πάει ορμητικός-ορμητικός, συγχρόνως όμως και σαν «ψυχρός εκτελεστής», σαν γνήσιος πραγματιστής δηλαδή, στον Ταύρο. Από μια θέση που δεν τη λες και ιδανική, ενισχύει την τάση μας για καχυποψία απέναντι σε τρίτους. Παράλληλα, μας θέλει πιο πειθαρχημένους και με στοχευμένες κινήσεις στα επαγγελματικά. «Απαγορεύει», δε, ρητά και κατηγορηματικά την επιπολαιότητα, καθώς θα μας στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα.

Αν συνδυάσουμε τα παραπάνω με την πρακτική Αφροδίτη στον Αιγόκερω –όπως έχουμε γράψει, βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τις 4/2- το υποψιάζεστε το «βαλεντινικό» σκηνικό, όπως και αυτό του υπόλοιπου μήνα. Μια γλυκιά Νέα Σελήνη στον οραματιστή Υδροχόο πήγε να το αναστρέψει και να καταστήσει το κλίμα πιο «ομαλό», τι να σου κάνει, όμως κι αυτή… μονάχη της στο σύμπαν; Σ’ ένα σύμπαν που μας θέλει απίκο, έπονται αλλαγές ριζικές και η Ελλάδα ως Υδροχόος –ως σταθερό δηλαδή– λόγω του Άρη που θα «βολτάρει» απ’ τον Ταύρο, έρχεται αντιμέτωπη μ’ «εξόφληση λογαριασμών». Αυτό, δε, να επισημάνουμε, έχει να κάνει και με οικονομικές και με πολιτικές «ανταλλαγές» και συναλλαγές. Εννοείται, ο Αλέξης Τσίπρας, ως Λέων, ως το σταθερό της φωτιάς, επηρεάζεται τα μάλα και με μια λάθος κίνηση μπορεί να βγάλει τη χώρα… νοκ άουτ. Εν ολίγοις, ψυχραιμία και σύνεση. Οι καιροί δύσκολοι και οι μέρες αστρολογικά όχι και «βατές». Και υπομονή.

LUCKY IN LOVE

Ιχθείς στο Νο 1 και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς με τον Ερμή στο σπίτι σας από τις 11/2. Επίσης, εσείς Αιγόκεροι. Έπεστε Διδυμάκια αν δεν «προτρέχει η γλώττα του νου», ομοίως δε και εσείς, δεσμευμένοι Παρθένοι και Καρκίνοι. Τέλος, η «καμπάνα χτυπάει» για τους σόλο Λέοντες.  

SOS 

Όλα τ’ ασταθή (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς), ειδικά αν γεννήθηκαν το 2ο δεκαήμερο, προσοχή στις 17/2: υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Αντιθέτως, το ίδιο 24ωρο όσοι ανήκετε στα σταθερά (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και δη οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, επιβάλλεται να προγραμματίσετε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού για να πετύχετε τον επόμενο στόχο σας.

ΚΡΙΟΣ 

H αντισυμβατική συμπεριφορά που υιοθετείς προκαλεί τον περίγυρό σου. Aιφνιδιάζει ακόμα και πρόσωπα που σε γνωρίζουν καλά. Με τον αυθορμητισμό σου μάλιστα ενδέχεται να θίξεις φίλους χωρίς κιόλας να το επιδιώκεις. Προσοχή, λοιπόν, μην την «πατήσεις» στα επαγγελματικά, ένα τομέα εξαιρετικά νευραλγικό για σένα τη συγκεκριμένη περίοδο, που δεν τη λες κι εύκολη. Το καλό, ότι από τις 15 του μήνα κι έπειτα και εσύ και τα υπόλοιπα κυριαρχικά, θα θέσετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας με κάπως μεγαλύτερη ευκολία συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει (Κριαράκι) ότι όλοι πρέπει να συμφωνούν μαζί σου ή να ενστερνίζονται τις απόψεις σου. Είναι -και παραείναι στην προκειμένη– θεμιτός ο διάλογος, γιατί θα σε «ταρακουνήσει» και τελικά θα σου βγει σε καλό. Και μπορεί από τις 14 Φεβρουαρίου να μπαίνει ο Άρης στον Ταύρο, μια θέση που δεν τη χαρακτηρίζεις και τόσο… νορμάλ, δεδομένου πως ο Άρης είναι στα καλύτερά του στον δικό σου πλανήτη -εξάλλου, είσαι ο «κάτοχός» του-, ωστόσο, έχει να σου διδάξει πολλά: από εκεί και ύστερα εντοπίζονται οι σημαντικές νίκες ή… ήττες και στο χέρι σου είναι να μη βιώσεις «απώλειες» σε κανένα τομέα. Ακόμα κι αν αυτός ο κύκλος ξεκινήσει σχετικά δύσκολα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Έρχονται απρόσμενες αλλαγές που θα σε ταρακουνήσουν και θα σε βγάλουν από την αδράνειά σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου και ακριβώς εδώ θα φανεί πόσο διαθέσιμος/η είσαι να κάνεις αλλαγές. Αλλαγές για το καλό σου, στην τελική και θα το δεις εμπράκτως. Για λίγες ακόμα ημέρες νιώθεις πως ο Άρης στον Κριό «σού βάζει δύσκολα». Η παρουσία του σε αυτή τη θέση δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο/η: «προάγει» μεν εντάσεις τόσο στο εργασιακό σου περιβάλλον όσο και στις εξωτερικές δράσεις-μετακινήσεις σου, αλλά, παράλληλα σού δίνει τη δυνατότητα να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/ή, σωστός/ή στις επιλογές σου. Αν, βέβαια, δεν συντρέχει κάτι επείγον, είναι προτιμότερο «να κάτσεις στα αβγά σου», παρά να τρέχεις για να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα, διακινδυνεύοντας ίσως και τη σωματική σου ακεραιότητα! Αυτό όμως -να κινηθείς πιο πολύ- επιβάλλεται όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιό σου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού η στασιμότητά σου θα θεωρηθεί αδυναμία από τους ανταγωνιστές σου. Και αυτό, εννοείται, έχει να κάνει με τα επαγγελματικά και με τα οικονομικά σου. Ειδικά μάλιστα αν πρόκειται να προβείς σε κάποια «σημαίνουσα» αγορά. Μέχρι τότε, πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στη διαλεύκανση κρυφών καταστάσεων – μπορεί να «βγάλεις λαβράκι»!

ΔΙΔΥΜΟΙ 

αρά τις απαιτήσεις που θα προκύψουν στον επαγγελματικό στίβο, θα καταφέρεις ν’ αντεπεξέλθεις αναλαμβάνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες. Αντίξοες καταστάσεις θα τις φέρεις σε πέρας, χάρη στο πάθος, τον ζήλο σου – χαρακτηριστικά που δεν θα περάσουν απαρατήρητα (τουναντίον) απ’ το περιβάλλον σου και συγκεκριμένα απ’ τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Εγκυμονεί, ωστόσο, ακόμα μια εβδομάδα ο κίνδυνος των υπερβολών, δεδομένου και του Άρη στον Κριό. Μπορεί, επίσης, απ’ τις 14/2 που θα περάσει στον Ταύρο, να σε βυθίσει στα τάρταρα της… απαισιοδοξίας. Επιχείρησε, λοιπόν, μ’ αυτά και μ’ αυτά, να δεις τις καταστάσεις κατά το δυνατόν ρεαλιστικά: χωρίς κρίσεις ενθουσιασμού, παροξυσμού ή μιζέριας – άνευ σοβαρού λόγου, τελικά. Έχε, δε, στον νου σου, ότι μετά τις 13/2 λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου απαιτείται λιτότητα, ενώ προέχει η κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Μην προτρέχεις λοιπόν και με το που εισπράξεις χρήματα, τα ξοδέψεις. Γεγονός είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αβαντάρεσαι στα οικονομικά και μάλιστα στην προκειμένη μάλλονθα ωφεληθείς και από μια όχι τόσο αναμενόμενη πώληση. Σε κάθε περίπτωση, μην μπλέξεις οικονομικά με φιλίες. Τέλος, στα ερωτικά πρόσεχε τις επιπόλαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές: αυτό, από μόνο του, θα πρέπει να σου λέει –πλέον– πολλά.  
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγχωτικά διλήμματα στα επαγγελματικά, μπερδέματα ή/και πιθανές ρήξεις στα προσωπικά αν δεν κάνεις επιδέξιους χειρισμούς κατά τη διάρκεια «κρίσεων». Σε πρώτο χρόνο, όλα δείχνουν πως θα βρεις, αν και όχι «αναίμακτα», μια θέση «υπό τον ήλιο». Αυτό οφείλεται όχι στον προγραμματισμό που, όταν θες, σε διακρίνει, αλλά στην φαντασία σου που τώρα «χτυπάει κόκκινο»: τολμάς πράγματα αδιανόητα παλιότερα, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει -το ίδιο, δε, ισχύει και για Κριούς, Ζυγούς κι Αιγόκερους- πως θα βρεις δίπλα σου «κοινωνία αγγέλων», σύμφωνη με ό,τι προτάσσεις. Μη δίνεις αφορμές για σχόλια και προχώρα μεθοδικά, από κοινού με τους «σωστούς συμμάχους»: το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πρόοδο αυτό το φεγγάρι. Ειδικά με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, θα πρέπει να λες λιγότερα και να κάνεις περισσότερα και πιο ουσιαστικά. Άρα, ετοιμάσου γι’ ανάληψη περισσότερων ευθυνών, που, ωστόσο, αναμφίβολα θα εξιτάρουν και το δημιουργικό σου πνεύμα (και λόγω του Ερμή στους Ιχθείς). Δώσε βάρος, επίσης, στην υγεία σου: ναι μεν ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά, σε καλεί, όμως να ελέγξεις την διατροφή σου, καθώς είναι εύκολο να παχύνεις. Τέλος, τα μάτια σου 14 στις 14/2: τότε θα «σκάσει η κρίση» που λέγαμε και είναι δικό σου θέμα η διαχείρισή της.

ΛΕΩΝ 

Παρασύρεσαι σε συμπεριφορές που τραβούν την προσοχή των άλλων, δεν χρειάζεται, ωστόσο, να «φαίνεσαι». Όχι τώρα. Ναι μεν ο Δίας στον Τοξότη σού δίνει την ευκαιρία να το ρίξεις έξω, ενισχύοντας παράλληλα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σού έχουν σταθεί επανειλημμένα, αλλά και για όσα έτσι απλά σού κινούν την περιέργεια, όμως, χρειάζεται και μέτρο Λιονταράκι μου! Κατά τ’ άλλα, μέχρι τις 14/2, η παρουσία του Άρη στον Κριό επιζητά την προσοχή και την υπομονή σου σε μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται είτε με τις εργασιακές σχέσεις σου, είτε με τις μετακινήσεις και την εκφορά του λόγου σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας περιπέτειας που μπορεί να έχει και νομικές «παρεκτροπές». Κι αν χρειαστεί να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους (οι άλλοι απορρίπτονται από αύριο), να προσέχεις και το παραμικρό. Ευτυχώς, αναμένονται χαρές από οικείους σου, ενώ, αν είσαι σόλο, βρίσκεσαι στο κατώφλι μιας καίριας απόφασης για την πορεία μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Στα οικονομικά σου, για το φινάλε, η αποφασιστικότητά σου κερδίζει και παρά τις «ανωμαλίες» που θ’ αντιμετωπίσεις, η καλή τύχη που σε συνοδεύει -και θα συνεχίσει ως τον Νοέμβριο- θα «θρέψει» εκ νέου την αισιοδοξία σου και θα σε βάλει σε νέους, ωραίους «ρυθμούς».
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Όσο χαλάρωσες… χαλάρωσες. Τώρα, ετοιμάσου όχι μόνο για νέα πράγματα στα επαγγελματικά, αλλά και για πολλή δράση. Αν κινηθείς με ευελιξία, θα βελτιώσεις πολλά, ενώ οποιαδήποτε πράξη υπερβολής, έχε το στον νου σου, θα σε βλάψει. Επιβάλλεται πειθαρχία στον στόχο σου. Να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι ν’ αλλάξει εντελώς το τοπίο στα εργασιακά σου και οφείλεις να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή/και σε νέες εφαρμογές. Κυρίως, όμως, για το καλό σου και για να εξελιχθείς εσύ ο/η ίδιος/α, οφείλεις να ξεπεράσεις τον όποιο φόβο σου απέναντι στο καινούριο. Διαφορετικά, δεν θα είσαι σε θέση να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις μια αλλότρια θεραπευτική συνταγή με τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να καλύψεις -με το παραπάνω- τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, ενώ συμβάλλει θετικά σε ό,τι έχει να κάνει με μισθώσεις ή περιουσιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Όσο, δε, μπορείς να το αποφύγεις, μην μπλέκεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου – θα χάσεις και στα δύο! Για να πάμε, λοιπόν, στα αισθηματικά, μια χαρά όλα αν είσαι σε σχέση: λες τις σωστές κουβέντες στο έτερον ήμισυ και κερδίζεις. Οι σόλο, όμως, δεν ευνοούνται σχετικά με νέες γνωριμίες – και δη με «προοπτικές».
 

ΖΥΓΟΣ 

Η καριέρα σου απορροφά τον χρόνο σου, αλλά στα αισθηματικά, πρόσεχε σε ποιον μιλάς, διότι φαίνεται πως το πας φιρί-φιρί για να μπλεχτείς – όχι με την καλή έννοια. Αυτό, μάλιστα, είσαι δεν είσαι σε σχέση. Επιστρέφω στα εργασιακά και στο τραπέζι, μια συμφωνία θα σου δώσει τη δυνατότητα ν’ αποκομίσεις χρήμα: μην την αφήσεις την «πετάξει», ακόμα και αν οι όροι δεν είναι ή δεν σου φαίνονται και τόσο αίσιοι. Επίσης, μην αρνηθείς μια πρόταση για ταξίδι που φαίνεται ότι θα σε ευνοήσει μελλοντικά στη δουλειά σου (Το έχουμε ξαναγράψει και θα το επαναλάβουμε ότι από αύριο έως το τέλος του μήνα δεν ενδείκνυνται για κανέναν ταξίδια αναψυχής, μόνον και αυστηρά επαγγελματικής φύσης). Ακόμα, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα και δεδομένης της θετικής για σένα παρουσίας του Δία στον Τοξότη, θα εξακολουθήσεις να βρίσκεσαι διαρκώς εν κινήσει και να κάνεις επαγγελματικές επαφές. Εδώ, λοιπόν, ακριβώς για να μην τα θαλασσώσεις, καλείσαι να μετριάσεις -ακόμα μια φορά, δε- την περιβόητη φλυαρία σου. Το γεγονός, όπως και να ‘χει, είναι ένα: επιβάλλεται ν’ αξιοποιήσεις τις γνωριμίες που θα κάνεις, αλλά να μην το δείξεις ευθέως. Και για σένα ισχύει πως το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα ξεδιαλύνει το τοπίο παντού. Απλώς, δεν θα είναι και μετά τα πάντα όλα ρόδινα. Ωστόσο, θα είναι ξεκάθαρα και αυτό μετράει.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η καχυποψία σου ίσως προκαλέσει έντονους καβγάδες με το ταίρι σου και χαλάσει τη διάθεσή σας χωρίς λόγο. Πρόσεχε, λοιπόν, να μη γίνεσαι ακραίος/α γιατί, τελικά, δεν πρόκειται να κερδίσεις και τίποτα. Να χάσεις, πάλι, είναι το πιθανότερο. Στα εργασιακά σου τώρα, διατηρείς τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά μη συνάψεις νέα συνεργασία αν δεν έχεις εξασφαλίσει τα απαραίτητα προαπαιτούμενα (έγγραφα, νομικά χαρτιά κλπ.) διότι στη συνέχεια θα «τραβάς τα μαλλιά σου». Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στο πώς θ’ αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν κι εδώ είναι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη μια έρευνα αγοράς. Έχει σημασία, ωστόσο, από πού θα αντλήσεις τις πληροφορίες σου, αφού λέγονται και πολλές υπερβολές! Ακριβώς απέναντι τέτοιων υπερβολών χρειάζεται να είσαι καχύποπτος/η, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα πράξεις -στο μάξιμουμ κιόλας- με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο. Να προσέχεις, δε και εσύ την 14η Φεβρουαρίου:  αν δεν συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου, η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου ως προς τις σχέσεις και συνεργασίες σου! Παράλληλα, φαίνεται να αναφύονται προβλήματα και άλλου είδους εντάσεις στα εργασιακά σου, με «αιχμή του δόρατος» τεχνικά ζητήματα. Ψυχραιμία Σκορπιέ! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Περίεργο επταήμερο στα αισθηματικά σου και τεράστια πίεση στα οικονομικά. Γι’ αρχή, λοιπόν, μη μπαίνεις σε «παιχνίδια ανταγωνισμού» με το ταίρι σου -αν βρίσκεσαι σε σχέση- και στα επαγγελματικά, μην εμπιστεύεσαι τον «πρώτο τυχόντα» επειδή ίσως τυγχάνει η άποψή του να συγκλίνει με τη δική σου. Προτού πράττεις, δε, να διασταυρώνεις όσα πληροφορείσαι. Αναλυτικότερα τώρα, προφανώς αβαντάρεσαι σε εργασιακά και οικονομικά με τον Δία στο σπίτι σου. Όμως, δεν χρειάζεται να προβαίνεις σε υπερβολές ή σε πομπώδεις δηλώσεις εφόσον περνάει απ’ το χέρι σου και το μέλλον άλλων. Και βέβαια αυτό έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου: βρίσκεις «συμμάχους» για να κάνεις πράξη τα πλάνα σου, χρειάζεται, όμως, οργάνωση. Κάτι που δεν το λες και τυπικό χάρισμα ενός «καθαρόαιμου» Τοξότη. Απ’ του Αγίου Βαλεντίνου, δε κι έπειτα θα στη «ζητήσει» (την οργάνωση) ο Άρης. Απ’ τον Ταύρο πια. Δεν σε παίρνει ούτε για πισωγυρίσματα, ούτε γι’ αλλαγές αποφάσεων για καίρια ζητήματα εν μία νυκτί, πολλώ δε μάλλον σε μια… στιγμή – κάτι που σε χαρακτηρίζει. Επιβάλλεται, αντιθέτως, δουλειά: σε συνδυασμό με την καλοτυχία σου, θα φέρει το ευκταίο. Για το φινάλε, στα προσωπικά σου μην «κινήσεις κανένα νήμα». Παράμεινε εκεί όπου είσαι, ειδάλλως η ρήξη έρχεται «φορτσάτη».
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

«Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει»: σου ταιριάζει γάντι σε αυτή τη φάση και καλό είναι -για σένα- να προσαρμοστείς άμεσα σε καινούριες συνθήκες σε επαγγελματικά και γενικά οικονομικά. Ο δείκτης της προσαρμοστικότητας που διαθέτεις (ή δεν διαθέτεις) είναι η λέξη-κλειδί για σένα αυτό το φεγγάρι. Αλλαγές επί αλλαγών κι αν παραμείνεις στάσιμος/η στις μέχρι τώρα απόψεις και τα «θέλω» σου, όχι μόνο θα καθυστερήσεις να πραγματώσεις τα πλάνα σου, αλλά μάλλον, με τ’ άτομα που συναναστρέφεσαι κι απ’ τα οποία εξαρτάται η πρόοδός σου, δεν θα το κατορθώσεις. Απόφυγε, δε, συμμετοχές σε κουτσομπολιά, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ, κυρίως αν εμπλέκεται κάποιος/α συνεργάτης/συνεργάτιδα ή προϊστάμενος/προϊσταμένη σου. Τα καλά νέα είναι πως ενδέχεται να έχεις ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ μπορεί να βρεις και χρόνο για να ξεκουραστείς και να οργανωθείς: είσαι απ’ τους πλέον αγχωμένους, όπως εξάλλου και τα υπόλοιπα κυριαρχικά αυτό το διάστημα και το να πελαγώνεις και να στρεσάρεσαι για θέματα επαγγελματικά, αλλά και οικογενειακά δεν έχει κανένα νόημα, αφού έτσι δεν θα προκύψει κάτι ουσιαστικό. Τέλος, είσαι απ’ τους λίγους τυχερούς που ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα τα περάσεις «ζάχαρη», είσαι δεν είσαι σόλο: σε αυτό -εννοείται- συμβάλλει η Αφροδίτη στο σπίτι σου. Όμορφα;  
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η ικανότητά σου στις δημόσιες σχέσεις σε «ανεβάζει», ενώ οι φίλοι σου σε στηρίζουν, κάτι που σαφώς σε χαροποιεί. Όμως, μην επαναπαύεσαι: χρειάζεται (κι άλλη) δημιουργικότητα! Mε αυτό εννοώ πως ειδικά αυτό το διήμερο και μέχρι να περάσει ο Άρης στον Ταύρο, πρέπει ν’ αξιοποιηθεί από σένα στο έπακρο: μια συντηρητική «γραμμή πλεύσης» δεν έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας και αυτό αφορά βασικά τα επαγγελματικά, σε δεύτερο, ωστόσο, χρόνο και τα αισθηματικά σου. Με άλλα λόγια, καθώς είσαι απ’ τις προσωπικότητες που ποντάρουν στις εκπλήξεις, κάνε τες! Σε κάθε τομέα, γιατί όχι και «τεστάροντας» καινούριες μεθόδους στην εργασία σου ή κάνοντας ένα ασυνήθιστο δώρο στη σχέση σου, εφόσον έχεις δεσμό. Επίσης, μη δίνεις λαβές για έριδες, εκτός αν θες να λήξεις μια κατάσταση. Από εκεί και πέρα, ευκαιρίες για «περιπετειούλες» θα έχεις. Και εσύ, όμως, μην αποβλέπεις σε κάτι «σοβαρό» ή/και διαρκείας. Έχε, δε, στον νου σου ότι από τις 14/2 και έπειτα, με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, το «μέτωπο» των εντάσεων μετακομίζει στο σπίτι ή στο γραφείο σου, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο/η είτε με κακοτεχνίες, είτε με θέματα που το προηγούμενο διάστημα «έριχνες κάτω από το χαλί». Τέλος, προσοχή ακόμα μια εβδομάδα στις μετακινήσεις σου, γιατί εγκυμονεί ξανά κίνδυνος ατυχήματος.
 

ΙΧΘΥΕΣ 

Ο Δίας στον Τοξότη επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου, ομοίως και ο Ερμής, που ήδη από τις 11/2 βρίσκεται στο ζώδιό σου. Όμως, θα χρειαστεί να κάνεις «κάτι παραπάνω» γι’ αυτό επικοινωνιακά, αφού οι  δημόσιες σχέσεις αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία σου. Επίσης, χρειάζεται εφεξής, έως δε και τον Νοέμβριο, να εκμεταλλευτείς την παρουσία της Δήμητρας στον Τοξότη: θα σου δώσει πολλές αβάντες για να διακριθείς κοινωνικά, κάτι που, αναπόφευκτα, θα «τονώσει» και τα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε, βέβαια, καλά τις συνεργασίες σου γιατί όσο θετικά προμηνύονται κάποια πράγματα, τόσο πιθανό, από την άλλη πλευρά, είναι να «χωρίσεις τα τσανάκια» σου μ’ ένα στάνταρ συνεργάτη. Είτε επειδή ανακάλυψες ή θ’ ανακαλύψεις άμεσα πως λειτουργεί εις βάρος σου, είτε διότι -απλούστερα- θες να κάνεις το «μανιφέστο» σου και να κοιτάξεις, επιτέλους, τον εαυτό σου και τα έξοδά σου («τρέχουν»). Σε αντιστάθμισμα, βέβαια, των παραπάνω, τα οικονομικά σου εφεξής θα είναι καλύτερα και όσο για τα ερωτικά, όλα υπέροχα: με τον Ερμή στο σπίτι σου, θα κατορθώσεις ό,τι έχεις στον νου σου, αφού θα λες τις σωστές ατάκες τη σωστή στιγμή σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.